Blir ni arga när ni spelar?

Permalänk
Medlem

Jag blir aldrig arg i brädspel, och i 90% av alla dator/tv-spel, men jag har tänkt mycket på detta, och jag blir enbart arg i lagspel där man är mycket beroende på lagkamrater för att kunna vinna.
De spelen som är jobbiga är Left 4 Dead (1 och 2) samt Dota 2, av det jag spelat. Jag blir till och med irriterad på mig själv över hur arg jag blir. I min reptilhjärna så är det alltid när någon lagkamrat gör något dumt som vilken tänkade människa som helst hade undvikit.

Jag har spelat allt från Quake 1 TDM/CTF, Counter Strike sen betan och 1.6 och Source, UT, diverse Battlefield, StarCraft, och många många andra. I alla dem så kan man ändå alltid "köra sitt eget race" även om lagkamraterna är kassa, så då blir jag aldrig arg över huvudtaget.

Lite fascinerande det där, men det stämmer till 100% på mig. Jag anser mig själv (och folk som känner mig) vara väldigt timid/vänlig, men just L4D och Dota 2 (finns säkert fler spel som jag inte spelat) är horribla i att driva fram ilska hos mig.

Har aldrig haft sönder någon hårdvara, men är snarare att jag säger till någon kompis att de är kassa eller annat taskigt när det händer. Tur att de fortfarande spelar med en

Permalänk

Jag har aldrig slagit sönder något på grund av ett spel, men det händer att jag vrålar så högt att jag måste undvika ögonkontakt med grannarna i några dagar.

Nuförtiden blir man inte arg när man blir dödad eller förlorar. Det är allt krångel med dagens spel som testar ens nerver.

Permalänk

En gång blev jag så förbannad att jag kastade telefonen rakt i väggen och skärmen la av, men det var längesen. Nu har jag precis tagit sönder mitt headset. Jag brukar normalt inte slå/banka på saker. Annars kan jag bli arg när jag tabbar mig eller något program/spel hänger sig mitt i något viktigt och då svär jag mest en fin ramsa

Permalänk
Medlem

Jag delade datorbordet i två delar med armbågen en gång. Men det var säkert 10 år sedan.

Permalänk
Medlem
Skrivet av felixtomat:

Visst kan man bli irriterad ibland och rabbla nån ramsa med väl valda ord, men folk som verkligen skriker ut sin vrede och slår sönder skrivbord, tangentbord och möss, tycker jag bara känns väldigt omoget.

Samma här, du skall bara veta vilka ord som har färdats över mina läppar ibland. 0_0 Oftast är det i samband med sjukt svåra racing-spel, där man kör om samma lopp typ 1 miljard gånger utan att lyckas.

Skrivet av LaMoZ:

En gång blev jag så arg att jag skickade ett argt sms till flickvännen och förklarade för henne hur retarded alla i spelet var.

Då är man hardcore.:D

Visa signatur

Deepcool Matrexx 30 & MSI Z87-G43 Gaming!
Intel Inside Core I7 4790K med AMD Radeon R9 390!
Rubbet strömförsörjs av Corsair RM750X!

Permalänk
Medlem

Så nå in i helvete.....

Visa signatur

Polaris Sportsman 570 X2 Nordic Pro, ja just ja, och en medioker data har jag också 😁

Permalänk
Medlem

Jag blir arg på folk som blir arga eller säger att de är asbra men egentligen suger dase

Visa signatur

#1: Z370N ITX | i7 8700k | GTX 1080 | 32GiB
#2: P8Z77-M pro | i7 3770k | GTX 1050ti | 16GiB

Server: Z370-G | i5 8600T | 64GiB | UnRAID 6.9.2 | 130TB
Smartphone: Samsung Z Flip 5 | Android 13 | Shure SE535

Permalänk

Jag har aldrig haft tendens att bli arg när jag spelar, förutom lite i TF2 då och då. Men när skiten träffade fläkten var när jag började spela Starcraft.

Det är nästan alltid på mig själv jag blir arg, typ om jag missklickar och råkar förstöra min första barrack när den är 99% klar. eller förlorar på nån jätte cheesy rush. Som tur är har jag ett jävligt billigt tangentbord för tillfället som jag kan ta ut småutbrott på.

Nu har jag dock lugnat mig lite och får inte utbrott utan snarare blir jävligt jävligt jävligt less och tar en paus när det blir för mycket....Tycker fortfarande mycket om starcraft dock och det är asskönt att vinna mot någon man känner är på samma level som en själv istället för att få däng eller vinna överdrivet lätt.

Permalänk
Medlem

Nuförtiden svär jag bara lite om det går dåligt, blir det inte bättre för det så tar jag en paus

När jag var liten och och spelade San Andreas och skulle göra nåt uppdrag som involverade ett flygplan och en tidsgräns blev jag så förbannad att jag tog min kniv jag precis gjort klart i slöjden och högg den i väggen ^^

Aldrig pajjat några prylar dock!

Permalänk
Medlem

Vem blir inte? Däremot beror det på om jag lirar själv eller om jag sitter i skype/TS men folk.

Sitter jag själv så kan jag skrika lite fula ord.(Nu förtiden får jag tänka mig för vad jag skriker med tanke på vart jag bor)

Däremot om jag sitter och spelar med vänner och vi sitter i Skype/TS så brukar jag aldrig skrika högt så dem slipper höra det

Beroende på spel så skriks det eller blir helt tyst.
FPS spel med vänner så skriks det inte. Lirar jag själv så kan det skrikas ganska mycket.
DotA med vänner så blir jag oftast tyst när jag blir sur. Stänger av micken, drar igång högtalarna och drar på musik så nästan alla grannar kan höra vad jag lyssnar på..

Saker har gått sönder men det var några år sedan det hände sist

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2

Permalänk
Medlem

Blev riktigt galen innan när jag spelade wc3 men enbart på mig själv och det kunde generera i att jag drog några slag i väggen.. (tills det blev hål, då fick det bli sängen istället)

Sedan jag och min sambo fått barn har jag aldrig blivit arg över en förlust eller på lagkamrater, är bara glad för den tid jag får sitta vid datorn. (i med barn kan jag inte sitta vid datorn så mycket som jag vill och det visar sig ofta i spelen också då jag oftast är den svaga länken )

Permalänk

Jag hade en skolkamrat som kunde kasta handkontrollen när han inte klarade sig i Nintendospelen.

Permalänk

det händer.

brukar kunna sitta å facepalma och svära åt hur vissa betér sig i spel tills att jag blir tillräckligt sur på att spela med en hög retarderade apor och rage quitar.

men slänger aldrig grejjor omkring mig eller slår sönder saker.

Visa signatur

ASUS B550-f-Gaming, R9 5800X3D, HyperX 3200Mhz cl16 128Gb ram, rtx 3070ti.
[Lista] De bästa gratisprogrammen för Windows
[Diskussion] De bästa gratisprogrammen för Windows

Permalänk
Skrivet av Rouge of Darkness:

det händer.

brukar kunna sitta å facepalma och svära åt hur vissa betér sig i spel tills att jag blir tillräckligt sur på att spela med en hög retarderade apor och rage quitar.

men slänger aldrig grejjor omkring mig eller slår sönder saker.

Nej, det har jag aldrig heller gjort. Men när man var mindre tyckte man det var kul just när han som kastade handkontrollen inte kom vidare i spelen, och han blev så sur. [SPOILER]

Permalänk
Medlem

Vad jag verkligen inte förstår är hur folk gladeligen verkar kunna köpa samma ex. tangentbord tre gånger i rad, just för att de har blivit så arga och slagit sönder varenda ett.

För normala personer antar jag att det skulle svida i ekonomin och inte minst psykiskt att behöva lägga ut pengar på något som man redan haft för att man anvånt våld mot produkten? Eller är jag ensam med den åsikten?

Visa signatur

Project: Perfection 2.0
OS: Microsoft Windows 11 Home | CPU: Intel Core i9 11900 | GPU: EVGA 3080 XC3 Ultra Hybrid
MB: ASUS ROG STRIX B560-I | RAM: Corsair Dominator Platinum 32GB | PSU: Corsair SF750
Chassi: Louqe Ghost S1 MK3 | SSD: Samsung 980 Pro | CPU-Kylare: Fractal Design Celsius+ S24
Bildskärm: Sony 65AG9 | Mus: Logitech G603 | Tangentbord: Corsair K63 Wireless

Permalänk
Medlem

Jag kan bli arg i multiplayerspel (BF4 t.ex.) när lagen är helt åt skogen ojämna. Resulterar oftast i ragequit. Lite tysta svordommar blir det väl också. Kan ta att förlora och dö om lagen är hyffsat jämna för då var det iaf fair fight

Orkar inte slå sönder något, så jobbigt att köpa nytt hehe.

Permalänk
Medlem

Kan hända. Oftast i multiplayer sammanhang, men väldigt sällan som jag blir arg och visar det.

Visa signatur

Twitch - Eldritzh.com
Desktop: Corsair 4000X \ ASUS X570-F \ 3900X \ 32GB DDR4 \ 3090 Suprim X \ 1x Intel6660P M.2 1TB 2x 850 EVO 500GB \ 1000W Corsair \
Server: Node 304 \ 16GB RAM \ 20TB - Plex, RedBot, etc.
Konsoler: NES \ SNES \ N64 \ GameCube \ Wii \ Playstation + Diverse Tillbehör

Permalänk
Medlem

Var nog aggressivare förr, men har aldrig slagit sönder något.

I CS:GO blir jag nästan aldrig arg längre, förutom när man lirar awp på 64tick

I Dota kan det bli mer frustrerat, men mest eftersom det är så små marginaler och det är så lite som kan avgöra en hel match. Medans i CSGO så är varje runda en ny möjlighet och det går alltid att hämta igen matcher.

Permalänk
Skrivet av YamahaDGX630:

Vad jag verkligen inte förstår är hur folk gladeligen verkar kunna köpa samma ex. tangentbord tre gånger i rad, just för att de har blivit så arga och slagit sönder varenda ett.

För normala personer antar jag att det skulle svida i ekonomin och inte minst psykiskt att behöva lägga ut pengar på något som man redan haft för att man anvånt våld mot produkten? Eller är jag ensam med den åsikten?

Jag kan inte säga att jag är glad när man får beställa nytt tangentbord när man har tagit ut ett lite utbrott på det... (eller väldigt många utbrott rättare sagt)
När jag var som "värst" så höll ett tangentbord runt 1år med lan var o varannan helg. Tur att man kunde sätta tillbaka tangenterna
Sen hade man aldrig något "dyrt" tangentbord så 100-200 per år är inte mkt på tangentbord ändå

NU för tiden blir jag inte sur på spel, kan vara någon gång om jag är på dåligt humör redan. Men Dota är fortfarande hemskt... Kan inte spela utan att bli sur, o då är det 90% av gångerna på mig själv jag blir sur när man missclickar, dör genom att dom andra har "tur" genom att få in sista hitten i sista sekunden eller när man själv missar en sådan last-hit

Visa signatur

PC: AMD FX-8320 @ 4.6GHz, Asus Sabertooth 990FX, 2x 8GB Corsair Dominator Platinum
Sapphire HD7970 Vapor-X GHz Edition, Samsung SSD 840 PROSeries 256GB, 5TB Storage
Ex-PC: AMD Phenom II X3 720 @ 2.8GHz, Gigabyte 790X, 2x 2GB Corsiar XMS2
Sapphire HD4870 512MB, OCZ Vertex 3 128GB, 320GB Storage
TV: LG 42", Raspberry Pi, Xbox360 Slim 250GB, Nintendo Wii /w softmod

Permalänk

Jadå. Aldrig haft sönder något. Mest svordomar då medspelarna i Killzone är hjärndöda idioter.
Har väl någon enstaka gång satt näven i bordet.

Ja och sen har vi Mario Kart. Då ska man svära då man spelar.

Visa signatur

Hayabusa T3 | Venum Elite Evo | UFC Venum Pro Line

Permalänk
Medlem

Slog sönder ett tangentbord när jag var cirkus 6 år gammal och spelade Monsters Inc.. Efter det har jag inte slagit sönder nått

Permalänk
Medlem

Händer att man blir riktigt sur - mest sur blir jag i Dark Souls 2 när man blir invaderad, eller när det går tokdåligt i BF4.
Oftast brukar jag koncentrera mig på att inte rage-quit:a utan spela klart matchen och ta förlusten och sedan stänger jag av...

Brukar inte förstöra saker omkring mig - men har för säkerhets skull en skumboll och en Nerfgun nära så att jag kan avreagera mig om det behövs.

Kan tillägga att jag oftast blir sur på mig själv eller lag och annat som "förstör" spelupplevelsen.

Permalänk

Bilspel och FIFA kan göra mig förbannad. Brukar släppa Xbox-kontrollen i golvet (ingen skada skedd). I FPS-spel blir det rage quit innan jag hinner brusar upp mig.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Slutade spela HoN och sen dess så är jag inte arg längre.
Surare spelare får man leta efter i det spelet

Visa signatur

🧠i9-10900k @ 3,7GHz 📹3080Ti STRIX OC 12GB 📼Corsair Vengeance 64GB
📰MSI MEG z490 Unify 💽Samsung 970 EVO plus 500GB/1TB 📺Asus PG348Q 34"

Permalänk
Medlem

Rankade league matcher har jag lätt blivit irriterad. Man gör bra ifrån sig men ändå så är det någon eller några som sinkar hela laget.

Visa signatur

Ryzen 7 5800X3D | RX 7900 XT

Permalänk

Jag skall tillägga att min klasskompis hade ett spel som hette Battletoads. På en bana skulle man åka luftskoter genom en grotta och inte kollidera med stenar eller krascha mot marken. Det var ganska tidigt i spelet.

Permalänk

Jag blir arg när jag spelar Fifa online. Då kan jag bli rejält arg men slår inte sönder saker och tangentbord. Brukar svära rejält dock.