Nytt chassi, men många funderingar innan köp...

Permalänk
Medlem

Nytt chassi, men många funderingar innan köp...

Hallå Swec!
Nästa år är ju året för uppgraderingar då nya processorer, grafik-kort, ssd-hårdiskar och skärmar kommer. Så jag är redan nu i funderingarna om att införskaffa ett nytt chassi då jag har lite pengar över och nu då det är sommar, en hel del slö tid att slå ihjäl

Funderar över på att slå på stort och införskaffa ett "Cooler Master Cosmos II" men står i valet och kvalet då jag inte vet om chassit är tystgående eller inte...
http://www.inet.se/produkt/6901376/cooler-master-cosmos-ii-bi...

När min nuvarande dator införskaffades så var det väldigt "inne" att ha "coola" chassin med mycket led-lysen som gärna skulle blinka, lysa, rotera i olika färger, blev ett Antec 1200.
http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/twel...

Men med åldern så kommer visheten och efter ett par år med detta chassi så är jag minst sagt less. Den låter alldeles för mycket, lyser mer än nog och har inga borttagningsbara damfilter eller dylikt.. Då den är fylld av dam är det minst sagt ett helvete att få den ren, och om du skall installera några nya komponenter så måste du bryta upp hela chassit för att sedan sitta till kl 5 på morgonen och försöka få ihop den igen... En omöjlighet att sova med den på..

Så jag söker nu råd efter ett stort och rymligt chassi som är tystgående, prisklassen spelar ingen roll. Samt om någon har ett Cosmos II och kunde delge lite information om hur-vida chassit är tyst eller icke så uppskattas det!!

Mvh // Grante

Permalänk