EU säger ja till datalagring

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Antonjoh
tycker dom ska införa att nån sitter och sprätter upp alla brev som skickas också.. då blir det fart på gubbarna över 30 också och inte bara ungdomar som klagar

Ja man kan ju faktiskt skicka tex, usb minnen med data till varandra..:P Blir nog så i framtiden, skicka ett brev med usb minne till "pirat bay" skriver vad man vill ha. Får tillbaka det på usbminnet i ett brev!

Visa signatur

1. Core i5 q6600, r280x, 4gb ram ddr3, 22tum benq widescreen.
2.P4 3.2ghz(zalman kylning) ,19" skärm crt hundai med mer.
4.Commodore 128!

Permalänk
Hedersmedlem

Sverige är ingen demokrati längre, det är bara att börja leva därefter. tänk på vad ni säger och vem ni säger det till, annars sitter ni snart på ett plan till egypten.

Visa signatur

Det kan aldrig bli fel med mekanisk destruktion

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av yagel
Sorry för offtopic men var tvungen att säga det.

Det är trist att såna här lagar går igenom. Men frågan är om det inte behövs. Det är inte en stor det av världen det är så lugnt som det är i Sverige. Glöm inte att det är en ostabil värld. Kolla Malmö häromdagen. Det var en demonstration för yttrandefrihet och fri religion med mestadels judar men även många vanliga krista/ateistiska svenskar. De blev beskjutna av fyrverkerier.

Extrem offtopic men ändå. Om inte jag läste fel (vilket jag faktiskt kan ha gjort) så var det väll en demonstration för stöd för israel och de som pangade fyrverkerier var väll palestinier. Kan som sagt missuppfattat artikeln i svd men så tolkad jag det.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

När man väl levt igenom diktatur vet man vad ordet frihet betyder. Även om det är lite ostabilt i Ryssland är man väldigt kritisk mot regeringen och alla lagar då de gått igenom så mycket under en väldigt kort tidsperiod. Dock har svenskarna glömt innebörden med frihet och kallar sig snart en frihet om man bara får gå ut. Tycker vi ska återuppväcka order demokarti och frihet, nästan ha lite proapaganda och indoktrinering av frihet och vad det innebär som USA brukar göra, annars glömmer vi vad vi är en dag.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pzyber
Stör inte mig något, gör man inget brottsligt har man inget att oroa sig för eller dölja. Vad är det för hemligheter vissa har som de måste dölja? Visst kan det komma i fel händer men isåfall spelar det nog mindre roll, skulle någon galning ta över makten skulle han säkerligen inrätta mycket värre system. Bortsett från politiska åsikter så är det väll inget mer att oroa sig för, strunta i att skriva sådanna i mail om du är orolig.

When the Nazis came for the communists,
I remained silent;
I was not a communist.
When they locked up the social democrats,
I remained silent;
I was not a social democrat.

When they came for the trade unionists,
I did not speak out;
I was not a trade unionist.

When they came for the Jews,
I remained silent;
I was not a Jew.

When they came for me,
there was no one left to speak out.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aphex
Sverige är ingen demokrati längre, det är bara att börja leva därefter. tänk på vad ni säger och vem ni säger det till, annars sitter ni snart på ett plan till egypten.

Ja snart sitter man väl i ett plan på väg till Egypten.
Om inte annat, så gör jag det snart av min egna fria vilja

Permalänk
Medlem

Typiskt, vi betalar åter igen för andras misslyckande, intressen och sökande efter mera profits. Då det går åt helvete som i 9.9/10 fall så är det vi som vanligt som står för notan. Istället för att ändra sina egen policy angående XYZ eller ställa de som satt oss i skiten till svars... så är det våran frihet som skall bli ännu mindre eller bli trampad på.
Dessa lönnfeta ego trippade maktgalna lagförare/politiker borde sparkas.

Demokrati existerar inge mera, allt bara dimper ned på en då det redan är försent till och göra ens en grimage... endast var fjärde år har vi någonting värdefullt att ge dessa herrar, vår röst. Då kan det bli ett eventuellt maktskifte efter några om och men efter allt valfläsk. Aja, dom gräver sin egen grav som det är nu.

Antingen slutar man att rösta eller så ser man till och röstar på någonting som får dem att ramla av stolen. Som t ex piratpartiet.

Permalänk
Avstängd

Hade jag träffat på exmepelvis Bodström eller Ask ute på stan så skulle jag slått ihjäl fanskapen.

Visa signatur

Space, the final frontier

It's not what you've got, it's how you use it, som gamle Ray Stevens sa.

Permalänk

När jag blir statsminister så kommer min första gärning vara att ta Sverige ut ur EU, sanna mina ord! Fy fan vad Tomas Bodström borde få smisk offentligt, högförräderi är vad han och vissa andra ministrar håller på med.

Permalänk
Medlem

Det är fan lika bra att fly Sverige, vem fan vill bo i ett land där ingenting är privat?

Kan ju byta ut Reinfeldts väggar mot glas, se vad han tkr om det.

"Jo herr Reinfeldt, detta gör vi för ditt eget bästa, vi vill bara se att du inte gör illa dej"

jag föreslår att det nya säkrare STASI-Sveriges befolkning gör revolt, och bränner ngra viktiga hus samt skadar ngn högt uppsatt människa som kan få detta grymt Oetiska Sverige att åtminstonde HOPPA AV EU, och återgå till att vara en demokrati

Visa signatur

CPU: i5 4690K+H80i @4.2Ghz | GPU: EVGA 970 FTW | MB: MSI Z97-G43 | RAM: 8gb 1600Mhz Corsair | SSD/SSD:Samsung EVO 840 120Gb/Kingston SV300 120Gb | PSU: CM 650M | Chassie: Air 240 | Skärm: Fujitsu P23T-6 | T-bord: Corsair K70 RGB | Mus: Logitech G502 | Ljud: Z906/Qpad QH-90

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aphex
Sverige är ingen demokrati längre, det är bara att börja leva därefter. tänk på vad ni säger och vem ni säger det till, annars sitter ni snart på ett plan till egypten.

Måste tyvärr hålla med, tråkigt men sant.

Tyvärr så är det pengar som styr sverige nuförtiden och jag skulle inte bli förvånad om de har utländskt ursprung.

Visa signatur

Core i5 2500K@4Ghz, 8 Gb Kingston Hyper X 1600 DDR3, MSI Z68-GD55, OCZ Vertex 4, Asus GTX670 DC2, Corsair VX 450.
Kyld av Hyper 212 Plus Evo: Corsair SP120 Quiet PWM, 3 Nexus Real Silent 120 mm @ 7V.

Permalänk
Avstängd

Länge Leve Finland och Friheten!

Skämt åsido, tycker faktiskt synd om er svenskar just nu =/

Visa signatur

Manli GeForce 8800GTS 512 @ 756/1890/1100

Permalänk
Medlem

Jag älskar det du precis citerade Mafalin.
Vet du vart den kommer ifrån?jag tycker att de orden symboliserar demokratins kärna; ta ansvar för ditt mofo agerande människa! Ta aldrig vara på dina rättigheter utan ta vara på dina skyldigheter.

Visa signatur

Ominous Doctrines Of The Perpetual Mystical Macrocosm

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av yagel
Sorry för offtopic men var tvungen att säga det.

Det är trist att sånna här lagar går igenom. Men frågan är om det inte behövs. Det är inte en stor det av världen det är så lugnt som det är i sverige. Glöm inte att det är en ostabil värld. Kolla malmö häromdagen. Det var en demonstration för yttrandefrihet och fri religion med mestadels judar men även många vanliga krista/ateistiska svenskar. De blev beskjutna av fyrverkerier.

men precis så som du resonerar är ju det synsättet som är helt fel.

Och ajg sa aldrig att talibanerna var snälla mot cevilbefolknigen eller att dom inte ska bekämpas men vems är jävla felet att det ser ut so mdet gör? varför spriger dom omkrign med ryska K47/AK74/ ryska RPG??
Jo för amrekanarna smugglade in det för att talibanerna skulle döra ryssar. Sedan lämnade ryssarna vapen kvar där som används mot amrekanarna i dag.

menar hela jävla landet är ju ett slagfält för stormackterna. Som nån amrekans expert sa att det kommer ju kommas i håg precis som vietnam. Ett ända stor misslyckande. Ett kallt krig mellan stormackterna. För det är ju vad det är. Vill man inbilla sig att tallbianerna är huvudorsaken och att alla stomackter so mvart där och bombat vill väl så tittar man nog inte på hella bilden.

Och varför ska vi ha lagar som straffar os? Då kan vi ju lika väl sitta i finkan med talibanerna och stå och runga införa amrekanska soldater i fängelsen framför kamerorna ut i fall att vi är terorister. ASA, UK och ryssland är ju tydligen dom ända som ej är terrorister då i så fall.

Och så farligt då att dom blev beskjutna med raketer. Sen när har det vart terorism? Ett brott ja men nån stans får ju gränsen dras mellan ett vanligt brott och terrorism. Var ju inga 7.62 eller 5.45 från några AK's eller RPG granater som kom flygandes och religon olika folkslag har ju alltid skapat konflickter. Menar i så fall är ju defenetivt sverge terrorister då korståget måste var ett jävla terror tåg. Menar för fan det sprigner ju både svenskar och utlänigar med fyverkerier. Mästadels korkade ugdomar som ofta har det dåligt. Lägg pengarna där istället så kanske dom slutar. Men tycker du det är terorism så kanske grannen rigner FBI och säger att du är en terrorist nsäta gång du spelar för hög musik så kan du aldrig åka te USA igen.
Låvar det fugnerar. En gång lsitad so mterrorist så blir dina resemål begränsade. Och det krävs bara att nån anmäler dig, skylldig eller ej. Du kan aldrig heller bli bortagen från den listan i staterna. Blir väl snart samma här om det inte redan är det.

Bara för det är en ostabil värld så lär inte lagar i länder som är stabila som gör att folket tappar sin frihet och rätten till ett privatliv landet ett dug stabilare. Snarare tvärt om som andra redan påståt. Det är början till slutet. Sedan har vi WW3 precis som med nazisterna och WW2 och sedna b örjar karuselen om igen. Frågan är bara hur mågna som kommer dö i nästa världskrig i terrorismens namn.

Permalänk
Medlem

först FRA, sen den där lagen om att kolla ip adresser nånting, sedan vill svt ha tv avgift på datorer och nu det här.....
jag är så jävla arg på hur mycket dem kränker vår frihet, värsta "big brother is watching you" skit, EU suger p**g och alla svenska "big brothers" som sitter i riksdagen/regeringen >:|

Visa signatur

| Intel Q8300 2.5GHz | Gigabyte GA-P41T-D3 | Corsair 2*2GB ~1333MHz | Gigabyte AMD 6850 1GB | Seagate 500GB, 1TB, 2TB | Corsair VX 550W |

Permalänk

Vem fan bryr sig? Jag har inget att dölja, så jag skiter i vilket:)

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Henke1989
Vem fan bryr sig? Jag har inget att dölja, så jag skiter i vilket:)

Ge fan i att kommentera då??
Vissa utav oss vill iaf kunna röra sej fritt utan att bli spårade hela jävla tiden. (Y)

Visa signatur

CPU: i5 4690K+H80i @4.2Ghz | GPU: EVGA 970 FTW | MB: MSI Z97-G43 | RAM: 8gb 1600Mhz Corsair | SSD/SSD:Samsung EVO 840 120Gb/Kingston SV300 120Gb | PSU: CM 650M | Chassie: Air 240 | Skärm: Fujitsu P23T-6 | T-bord: Corsair K70 RGB | Mus: Logitech G502 | Ljud: Z906/Qpad QH-90

Permalänk
Musikälskare
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Splinter Snake
SPRÄNG SVENSKA PARLAMENTET!

Akta dig, någon kan ta dig på allvar

Man vet aldrig vem som lyssnar :s

Visa signatur

❀ Monitor: ASUS Swift 27" @ 1440p/165Hz ❀ CPU: Ryzen 7700X ❀ Cooling: Corsair H170i ELITE 420mm ❀ GPU: MSI 3080 Ti SUPRIM X ❀ Memory: Corsair 32GB DDR5 Vengeance ❀ Motherboard: ASUS Crosshair X670E Hero ❀ M.2: Samsung 980 Pro ❀ PSU: Corsair HX1200 ❀ Chassi: Corsair 7000X ❀ Time Spy: 19 340

📷 Mina fotografier
🎧 Vad lyssnar du på just nu?

Permalänk
Medlem

haha. e-mailade päronen då jag fick mail från dom. skrev en fin rad om lilla Bodström som är våran egna Bush och önskade honom all otur i världen så att säga Se om FRA lyssnar nu hehe

EDIT:

Sisst jag och polaren i stockholm gick vig typ 3.5 till rickstagshuset bara för å spotta på skiten och sedan gå vidare Kändes lättande haha.

Permalänk
Avstängd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av flashen
Akta dig, någon kan ta dig på allvar

Man vet aldrig vem som lyssnar :s

Varför skulle det vara så farligt då?

Visa signatur

Space, the final frontier

It's not what you've got, it's how you use it, som gamle Ray Stevens sa.

Permalänk
Geeks
SweClockers
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Henke1989
Vem fan bryr sig? Jag har inget att dölja, så jag skiter i vilket:)

Vad kul, då kan du posta alla dina konton/lösenord här så kan vi kika?

Visa signatur

» Kontakta oss » SweClockers på Facebook » SweClockers på Youtube » Blips of SweClockers (Spotify)
» Pappa till Moderskeppet » SweClockers chefredaktör 2007–2015

Permalänk
Medlem

”De som är beredda att ge upp väsentliga friheter för att få lite temporär säkerhet förtjänar varken frihet eller säkerhet."

"It is not the function of Government to keep the citizen from falling into error; it is the function of the citizen to keep the Government from falling into error”

"Den offentliga makten skall utövas ... med respekt för den enskilda människans frihet och värdighet"

Regeringsformen, 1 kap, §2 (Sveriges grundlag)

och så vill jag tillägga att de pundhuvuden som inte bryr sig om att bli övervakad dygnet runt kan ju läsa 1984 dock så tror jag inte att ni kommer förstå boken.

Visa signatur

"Be not afraid of life. Believe that life is worth living, and your belief will help create the fact." - William James

Permalänk
Medlem

Tur att dom inte är i tankarna bara förhoppningsvis är väl de det enda stället dom aldrig kommer komma åt.

Får väl helt enkelt dra till Norge eller så kan man ju gå bakåt i tiden och bara använda sig av brev istället, som förr förr förr

Permalänk
Medlem

jag blir så förbannad, hur fan kan man strunta helt i GRUNDLAGEN!?

Visa signatur

CPU: i5 4690K+H80i @4.2Ghz | GPU: EVGA 970 FTW | MB: MSI Z97-G43 | RAM: 8gb 1600Mhz Corsair | SSD/SSD:Samsung EVO 840 120Gb/Kingston SV300 120Gb | PSU: CM 650M | Chassie: Air 240 | Skärm: Fujitsu P23T-6 | T-bord: Corsair K70 RGB | Mus: Logitech G502 | Ljud: Z906/Qpad QH-90

Permalänk
Hedersmedlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LeafBox
jag blir så förbannad, hur fan kan man strunta helt i GRUNDLAGEN!?

Den må heta grundlagen, men eftersom sverige inte har någon författningsdomstol är det fritt fram för politiker att bryta mot den. I praktiken är det mer en samling förslag på hur landet ska skötas.

Visa signatur

Det kan aldrig bli fel med mekanisk destruktion

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZiM89
Tur att dom inte är i tankarna bara förhoppningsvis är väl de det enda stället dom aldrig kommer komma åt.

Får väl helt enkelt dra till Norge eller så kan man ju gå bakåt i tiden och bara använda sig av brev istället, som förr förr förr

Vill minnas att det redan fins lagar som tillåter domatt kolla brev om dom vill så mistänker dom dig så kan dom nog begära att få kolal din post med innan du får den levererad. Det bilr säkert lättare för dom att göra det i framtiden med. Logga vem som postar till vem osv med om dom inte redan gör det.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aphex
Den må heta grundlagen, men eftersom sverige inte har någon författningsdomstol är det fritt fram för politiker att bryta mot den. I praktiken är det mer en samling förslag på hur landet ska skötas.

Sedan så är det väl så att alla EUs lagar går över de svenska. Även grundlagen.
Detta pga Lissabonfördraget om jag minns rätt.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av astrob0y
Jag älskar det du precis citerade Mafalin.
Vet du vart den kommer ifrån?jag tycker att de orden symboliserar demokratins kärna; ta ansvar för ditt mofo agerande människa! Ta aldrig vara på dina rättigheter utan ta vara på dina skyldigheter.

Jag snodde rakt av från wikipedia (kom inte ihåg exakt hur den gick ^^): http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came...

Permalänk

Bodström strikes again!

Jag ser verkligen inte syftet med detta, är man kriminell eller rent av en terrorist, lär man ju knappast skicka ett okrypterat mail till sina medbrottslingar där man beskriver sina illdåd xD
Att införa sånna här lagar innebär en kränkning av den personliga integriteten, men lär knappast hindra någon brottslighet... Väl spenderade skattepengar?

Visa signatur

3570K, MSI Z77A-GD65, GTX670 WF3 OC, 16GB DDR3@1600MHz

2600x, ASUS ROG STRIX B450-F GAMING, GTX1070Ti, 16GB DDR4@ 2666MHz

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pa1983
Vill minnas att det redan fins lagar som tillåter domatt kolla brev om dom vill så mistänker dom dig så kan dom nog begära att få kolal din post med innan du får den levererad. Det bilr säkert lättare för dom att göra det i framtiden med. Logga vem som postar till vem osv med om dom inte redan gör det.

Attans då går inte det heller alltså :/

Jag vill minnas att det fanns ett jättestort land som låg till höger om Sverige, över vattnet där.. dom höll på med sånt här. Då kunde dom komma ut och gripa folk som sa saker dom inte fick över telefon osv, spännande om det blir så här också. Man borde få en lista på vad man inte får säga över telefon för då kan man bli gripen!