Project | Eclipse

Hej! Och välkomna till mitt första chassi modifikationsprojekt. Egentligen ägnar jag mitt tid mest åt egna innovationer. Men denna gång tänkte jag försöka mig på en helt vanlig chassi modifikation.

Mina tankar och idéer

Mina tankar kring detta projekt kom i samband med att en bekant till mig som även jobbar på Bitfenix erbjöd mig att få jobba lite med deras produkter. Och även att Be Quiet ville vara med på ett hörn. Svårt att tacka nej då man får fria händer. Eftersom det är ganska svårt att skrapa ihop komponenter till projektet så ville min kusin att jag skulle bygga en dator åt honom. Vilket jag tog tillfället i akt och även gjorde ett projekt utav det hela.

Chassit är då Bitfenix's Pandora

Tanken kring detta är att bygget är att insidan ska vara mörk och mystisk. Temat ska även vara lite natur. Träinslag och lite utav mitt favorit material aluminium. Eftersom jag alltid brukar vilja ta saker som det kommer så avslöjar jag inte så mycket mer hur projektet kommer se ut.

Hårdvara

Bitfenix Pandora
Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5
Intel core i5 4690K
HyperX Fury 16GB (4x4GB) 1600MHz
Gigabyte GTX 970 G1 gaming
Intel 520 SSD 240GB
Be Quiet dark rock TF
Spectre pro PWM 120mm x3
Be Quiet straight power 500W CM
Alchemy LED white 30cm
----------------------------------------------------------

Målet med projektet

Även fast det redan är ett färdigt chassi så ska jag försöka göra något innovativt. Använda min kreativitet jag har använt till mina tidigare projekt för att förbättra eller skapa bättre lösningar.

Sponsorer

Bitfenix Håkan på Bitfenix som förser mig med massor utav fina komponenter.

Icemodz förser mig med massvis av deras kvalitativa sleeve och annat smått och gott som kan tänkas behövas under projektets gång.

Be Quiet förser detta bygget med fina produkter som vanligt. Fläktar, nätagg och en processorkylare!

Byggloggen till projektet hittar ni här. http://www.sweclockers.com/forum/trad/1361400-project-eclipse