Mitt skrivbord (update 24/02)

Tanken är att snart påbörja ett riktigt bygge med datorn byggd i skrivbordet, men fram tills dess, får mitt nuvarande skrivbord duga, vilket jag tänkte dela med mig av här

Håller på att bygga om sidopanelen till mitt chassi, så i vanliga fall brukar datorn hänga under skrivbordet.
*Detta är ny klart, bilder finns!*

Datorn är byggd med följande komponenter:
- Fractal design R4 (smått ombyggt)
- G750M nätagg.
- MSI Z170 M7 moderkort.
- Intel I5, 6600K CPU.
- 2x Sapphire TRI-X 290X.
- 4x16GB DDR4 Venegance minnen.
- 5st. Ek fläktar.
- Vattenkylningen matas av ett virrvarr av slangar (första gången jag byggt vattenkylning, därav slang). Med 2st 240 radiotrorer, samt diverse EK-block för kylning till cpu, gpu och minnen.

Acer predator 35"/144Hz skärm.

Skrivbordet är byggt av en bänkskiva från Ikea, som har har blivit försett med diverse förstärkningar underifrån. Övre hyllplanet är en hyllskiva, även den från Ikea. Monterat en extern startknapp samt en Usb-hubb i skrivbordet. Skärmen säckade ner hyllan lite, så jag slog ihop två idéer, och gjorde mig en fyrkantsprofil, som jag sedan monterade en termometer i. Termometern går via skrivbordet ner till en tempgivare i kylvattnet i datorn.

I samband med att jag fick upp datorn, (som för övrigt hänger i två remmar, lite krånglig procedur, när datorn ska ner, men det blir en väldigt dold effekt av att ha det så här) så klistrade jag upp två kabelkanaler, som jag skar ut för att gå runt vägguttaget, sedan kapade jag upp hål och drog ut varje kabel, var för sig. Blev lite väl tjockt på ena stället, så plasten sprack lite. Blir till att köpa en ny skena omgående!

Ös gärna på med frågor och även kritik också för den delen!