Köper äldre datorer och delar, görna i uselt skick

Annonsen är verifierad via IDkollen
Köpes Stationära datorer Publicerad 2024-04-15
Profilbild av JohanFlodqvist
Annonsör
JohanFlodqvist (Johan Flodqvist)
Medlem sedan
Feb 2016
Foruminlägg
4050
Annonser
102
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 kr
13
Jönköping, Tranås
Skickas & Avhämtas

Som rubriken lyder så är jag på jakt efter ett flertal äldre datorer eller lösa delar. Om ni har något som är så dammigt att ni inte vågar öppna det så är det nästan en bonus. Jag gör en del PC-videos på youtube och tycker att det kan vara rätt roligt att pilla med om det är en bra deal.

Jag är egentligen på jakt efter allt som är nyare än Intel 1st gen och som är i kategorin väldigt billiga datorer eller delar. Har man mer än en dator eller flertalet delar så är det ett plus. Jag är även på jakt efter ett chassi för att göra en sleeper-build. Så om någon har något som inte är allt för litet så skulle det vara av intresse.

Skicka gärna ett PM med vad ni har och vad ni önskar få för det. Jag kan hämta inom rimliga avstånd från Tranås, så typ Linköping, Jönköping, Mjölby, Motala, Eksjö, Nässjö. Ska även upp till Stockholm i helgen så kan även hämta där. Om någon har ett större parti grejer så skulle jag eventuellt kunna åka ett par timmar, skicka ett PM i så fall.
Ska det skickas står jag för både risken och frakten. En fraktsedel rakt på chassit räcker som packning i så fall

Är ni nyfikna på varför jag gillar gamla grejer så kan ni kolla in den här videon som är ett klassiskt typ av bygge jag gillar: