Inlägg

Inlägg som Jockejr har skrivit i forumet
Av Jockejr

Farmade points och hade typ 180-10 på deras 2000 ticker metro server... Blev bannad: "Not buing it". Brukar ligga på dessa stats med M417. idioter.

Av Jockejr

Det märks att vi bor i Sverige, jantelagen.. Jag tycker din elektronikbungalow var fett najs!

Av Jockejr

Jag hade också GTX260 men fick köpa ett extra av polaren så kör SLI nu. Har överklockat korten så nu ligger jag på medium settings i 1080p och allt flyter på utan problem. Tror jag ställt 1-2 grejer på high. Så råder TS att köpa ett till kort för en billig peng.

Av Jockejr

Tänkte beställa 140mm fläktar samtidigt som jag köper Fractal Design XL chassit av er men tyvärr finns det endast ett märke inne. Vet ni om 140mm fractal design fläktar kommer in snart`? Alternativt be quiet eller antec. Mvh.

Av Jockejr

Jag har också funderat, kommer köpa ett 580 nu med twin-frozr kylning och vara nära på att "maxxa" bf3. Senare om säg 6 månader när priset på kortet sjunkit en tusenlapp eller mera så köper jag ett till.

Av Jockejr
Av Jockejr

okej, tackar för svaret. Då kan jag pigga upp datorn lite, försöker pressa ut det sista ur skitDell innan jag blir tvungen att köpa nytt till tex Age of conan.

Av Jockejr

Eftersom tråden är färdig så tänkte jag smyga in en fråga istället för att göra en ny tråd. Jag har en dell 9150 med ett nätagg på 375w och har 18A på +12V och det är så att jag funderar på att pigga upp datorn lite med ett nytt graffekort. Ett kort ur nvidias 8serie som har 2 dvi. Det jag gör på datorn är att spela wow och vill gärna titta HD-filmer ibland. Skulle nån kunna hjälpa mig?
Just nu har jag ett 7300LE 128mb och lirar på en 22" wide. Kör arenas på wow i ca 15fps^^

Annars är systemet P4 HT 3.0ghz och 2gb ram.

Av Jockejr

Pröva med komplett.se minnesväljare, funkade för min Dell 9150.

Av Jockejr

På tal om priser World of Warcraft kostar 209:- medans den kostar 149:- på komplett. Inte så stor skillnad men Expansionen kostar 379:- hos er och 199:- hos Komplett vilket är lite väl stor skillnad.

Sänker ni så köper jag båda då jag föredrar db.

//Jocke

Av Jockejr

Innan hade jag ca 32 grader *MEN* då hade jag en 120mm fläkt riktad mot disken som lät enormt mkt, 40grader är helt okej för en tyst disk. Det enda jag hör nu är ett väldigt svagt tickande/knastrande som en vanlig disk fast MYCKET mer dämpat. Har man ett chassi med okej luftgenomströmning skulle man få ner tempsen mer.

Av Jockejr

http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=SQD-1000
Kanske inte den bästa kylningen men min disk ligger på 40grader utan några fläktar ens i närheten.

Av Jockejr

nää svenska priser så blire ca 10k för den.

Av Jockejr

lånar tråden med lite siffror på min klockning, satte på en 40mm fläkt på mitt passiva 7300LE och det sänkte temperaturen med 20grader. Just nu har jag ganska kallt i rummet(jäkla väder) och tempsen ligger på 54idle/62load med en klockning på 535core och 700minne. Ökade mina poäng i PCmark05 med 500.

(vet att detta inte ska vara i detta forum, sorry för det, ville bara dela med mig av siffror då jag också är ny på klockning.)

Av Jockejr

Sitter också på ett 7300LE och är helt noob på att klocka. Använde ATITool och lekte lite. Crashade ett par ggr efter att jag höjt minnet för mkt annars så fick jag upp core till att köra stabilt på 450mhz.

Av Jockejr

väntar också på att det ska finnas att beställa men såg nu att Kompletts Cosmos har ett 850w PSU inkluderat för ca 3700kr. Vad det är för PSU vet jag inte.

edit, såg nu att NetSuperstore har cosmos för 1995kr. men tänker inte beställa där ifrån. Deras websida är smärta för mina ögon.

Av Jockejr

samma glapp här fast snarare 1mm och tumknapparna glappar lite osså, annars är det bara ++++ för denna mus.

just det en grej till. När man ska synca 360grader i spel för att vända sig 180 så blir det fel för mig. den ställer om sig själv och ibland blir det helt olika, kanske beror på att BF2 e lite mysko dock.

Av Jockejr

japp då är den i min hand +ett G11. Ren lyx måste jag säga, sitter perfekt i mina stora händer. Ska testa den i olika spel nu och kanske ha lite kul med makro

Av Jockejr

Wiee, dags att hämta den på posten.

Av Jockejr

Jag spelar BF2 med P4 3ghz, 1gb minne och ett 7300LE. Det går att spela helt utan lagg dock med all grafik på Low och siktavstånd på max. Anser ändå att spelet är snyggt och helt okej för ögonen att spela.