Inlägg

Inlägg som Evil_AnAnAs har skrivit i forumet
Av Evil_AnAnAs
Skrivet av netbuddy:

förstår inte helt och hållet vad ni dillar om... volten du pratar om är för minnena, inte för processorn... den spänningen har inte ett dugg med processorn eller dess livslängd att göra.

Att du inte förstår innebär inte att det du säger stämmer. Cpuer med integrerad minneskontroll påverkas av spänningen till minnena. s775 har dock inte detta problem och därför behöver man inte tänka på det när man kör en sådan rigg.

Av Evil_AnAnAs
Skrivet av Ilja:

Ska ni ha fjortisfest? Är jag bjuden? Kommer det många minderåriga brudar?

Edit: CSM101 kan fixa fritt med roppar.

Ska ni lirare på fjortisfest vill fan jag följa med! Låter som en helkväll utan dess like.

Av Evil_AnAnAs

1,67v är inget som påverkar något. Över 1,7 så börjar det bli onödigt för 24/7 men skulle aldrig tveka att sätta 1,8vdimm på mina absurda perfect storm minnen som inte går att köpa...
Se dock gärna till att vtt håller sig inom 0,5v från vdimm, bör inte vara några problem då den lär ligga inom det intervallet nu ändå.

Av Evil_AnAnAs
Skrivet av SueCia:

Enligt mig är det bara idioter till killar som låter sin tjej sova över hos andra killar, oavsett hur nära vänner de är. Låter man sin tjej sova hos en annan kille, då förtjänar man att hon är otrogen också. Skulle aldrig sova över hos en tjejkompis om jag var upptagen, och skulle jag göra det skulle det vara med inställningen att jag skulle vara otrogen

D

Av Evil_AnAnAs
Skrivet av mortifer666:

Måste man inte dricka en väldig massa på väldigt kort tid?
Typ 12 st i ett svep för att bli lite salongsberusad?

Nu råkar det ju vara så att jag som sann elektroteknolog sysslar en del med den ädla konsten öhlhäfvning och kan intyga att om man håller på och tränar så är det inte ovanligt att man tar 10 flaskor 3,5or blå (RIP) på under timman. Då känner man sig klart påverkar, även om det inte är så behagligt som att ta en GT eller annat gött.

Nu väger jag även antagligen mer än en 14 åring så om de vill uppnå i alla fall någon lättare grad av berusning och yrsel efter all koldioxid är det lätt ordnat med en back 3,5or och lite ansträngning.

Av Evil_AnAnAs
Skrivet av Metalie:

Jag klarade det.... men... jag är inte superglad. Jag borde hoppa av glädje och ha glädjetårar, men det har jag inte.
10 år med fobin och nu klarade jag det jag aldrig trodde jag skulle komma i närheten av.

Jag vet att du vill berätta vad det är det gäller. Skriv av dig...

Av Evil_AnAnAs

Top 10 BCLK på sweclockers.

Finns ju massor med trådar om hur bra cpuer klockar men jag tänkte att en topplista över vilken bclk man faktiskt kan få ur cpuer på olika moderkort. Ger väll en fingervisning av vad som är möjligt så att säga.

Jag vill ha resultat som klarar en vända genom SuperPi 1m, inget högt stabilitetskrav precis men ändå relevant.

Inleder med resultat från en rigg bestående av:

920 d0
ASUS RIIIE
G.skill Perfect Storm 2133mhz cl8
250 bclk

http://i212.photobucket.com/albums/cc168/Evil_AnAnAs/elmor0000.j...

Finns det någon form av respons sätter jag upp en topplista med resultat, annars får tråden falla i glömska helt enkelt.

Top 10:

250bclk - Evil_AnAnAs
219bclk - Arne-Mohammed
215bclk - IceKey
220bclk - InluZion

Av Evil_AnAnAs
Skrivet av Sentenced:

Kul att ni ska ha en riktigt fyllefest till helgen i alla fall!

Skam den som ger sig.

Av Evil_AnAnAs

Du får kontakta någon som bygger, finns många som gör det och säljer. Det är dock svårt att hålla koll på alla i huvudet så därför rekommenderar jag att du kollar på xtremesystems där de hänger.

Av Evil_AnAnAs

Var väll aldrig något problem att köpa 3,5or från mindre hörnbutiker när man var en lite grabb. Antar att det inte förändrats...

För övrigt har jag väll för mig att man i lagen får köpa 2,25 men att butikerna enbart säljer till folk över 18, ungefär som de gör med energidryck nu.
Blev fan ombedd att visa legg när jag skulle köpa lite energidryck, ställer bilen utanför och traskar in lite snabbt. Så ska de ha ID, oj va bitter jag var då.

Av Evil_AnAnAs

Ska du köra kompressorkylt till en 980x får du be någon som bygger göra en åt dig. Räkna med en 4-5k för en maskin som kan hålla -50C på cpun.
Smidigast är att gå in på xtremesystems forum och leta upp phase change delen, se om du hittar någon som bor nära och som bygger seriösa grejer.

Av Evil_AnAnAs

In: Pengar för såld hårdvara samt lite suspekta affärer. CSN ger mig inte ett öre så det kunde varit bättre.

Ut: 3-6k månaden på öl och hårdvara.

Inte riktigt någon drömsituation men eftersom jag har ganska ansenlig mängd hårdvara tror jag att jag klarar mig ett halvår till utan större problem.

Av Evil_AnAnAs
Skrivet av Darkst@r:

Jag tror det är lite som OS, alltså att vara bra på att springa till bussen är inte helt fel men att springa snabbast i världen känns awesome! ^^

Tack för att någon drog en liknelse som inte handlar om bilar!

Jag som sysslar med mycket överklockning med kväve kan inte se vad som skulle vara ointressant med att faktiskt se hur långt man kan pressa sakerna. Vi påstår ju aldrig att man kan spela spel under samma förhållanden.

Av Evil_AnAnAs

Skulle uppskatta om alla som vill ha hjälp med sin överklockning skriver väldigt exakt sina inställningar.

Fyll i följande saker om det ska vara intressant att hjälpa dig:

Fsb
Multipel
Minnesfrekvens

Vcore
Vtt
PLL
Vdimm
Vnb

Om du är osäker på vilka inställningar det är ska du läsa guiden samt kanske googla de om de heter något annat i din bios.

Av Evil_AnAnAs

Det ska inte vara några problem att sätta 4ghz även om man är väldigt dåligt påläst om överklockning, 4,2-4,4 ska inte vara så svårt det heller.
Vill du inte lära dig det är det antagligen smidigast att skriva var du bor och se om det finns någon som kan sina saker.

Av Evil_AnAnAs

Klart du ska stå på dig, gå för fan inte in och fråga om de kan ta emot sakerna. Gå in och lämna in det i ett paket och säg att du vill ha in grejerna på RMA. Stå på dig för fan...

Annars kan du skicka grejerna till mig så får någon användning för de i alla fall.

Av Evil_AnAnAs

Ä

Av Evil_AnAnAs

Kuberingsregeln,

a^3+3ba^2+3ab^2+b^3 blir det för (a+b)^3. För - blir det snarlikt, testa att skriv ut det som tre polynom och lägg ihop den långa vägen så lär du dig det bra.

Av Evil_AnAnAs

Det lättaste måste nog vara att dra till en verkstad där de har grejer för att göra det. Annars får du väll försöka skruva fast det och böja för hand, 5mm låter dock lite saftigt för att böjas utan verktyg.

Av Evil_AnAnAs

Kom precis hem från chalmers, tjejen jag skulle möta upp på festen var bra mycket mer tankad än vad jag var så jag tröttnade och drog hem. Ska vara tillbaka på skolan runt 8 i morgon och börja röja och laga mat till sittning samt fest i morgon, är väll klar kring 6 söndag morgon. Skulle inte vara helt fel med några extra timmars sömn i helgen.

God natt...