Inlägg

Inlägg som kahzu har skrivit i forumet
Av kahzu

FearKill, oj ja cd-läsare hade jag glömt haha. Jag vill köra med 2 st 4890 eftersom jag länge kikat på dom och har blivit riktigt riktigt sugen, så jag tror att jag är fast besluten om dom.

Zcenicx, det räcker med det nätagget då? Vad är det för skillnad på det du visar och det jag plockat? Mitt är ju ett par hundralappar dyrare. Sen, är Lian Li chassit du plockat ett bättre val än stormsniper? Varför i så fall? Behöver jag köpa med extrafläktar till det chassit? Väldigt mån om att få ett bra chassi eftersom mitt förra till min förra dator var uruselt, tack!

Av kahzu

jag kör utan hd eftersom jag redan har en liggandes, fler förslag tack!

http://data.fuskbugg.se/skalman01/data2.jpeg

Sådär ser datorn ut just nu, något jag bör förbättra, eller ser det bra ut? tack

Av kahzu

FearKill, ok :). Ska titta mer på det ikväll! Fortsätt skicka svar, ju mer ni förklarar varför jag ska välja just det chassi ni rekommenderar desto bättre! Tack!

Av kahzu

karlsuffix, då blir det ett 750 :).
Jag vill gärna lägga ut lite mer pengar på chassit eftersom mitt förra inte var så starkt, det är väl bättre att köpa ett dyrare chassi om jag nu har pengarna? 1800 kr inkl fläktar som ev. köps till är max..

Tack!

Av kahzu

Ny speldator 13k~

Datorn jag har tänkt köpa i slutet av sommaren ser ut såhär:

http://pici.se/pictures/PIrrjYJNk.jpg

Men har fått en del funderingar om mitt val av chassi. Jag vill ha ett tyst men framförallt svalt chassi. Har tittat runt lite mer och börjat fundera på även dessa 2:

Lian Li PC-6070B V2 Silent Miditower

Cooler Master StormSniper Gaming

Min fråga är då, ser allt bra ut och vilket chassi tycker ni att jag bör köpa? Kanske har ni andra förslag än de 2 jag tänkt på. Om ni tycker att jag ska köpa ett annat, bör jag då köpa någon extra fläkt/fläktar till just det chassit?

Tack!

Oj, tryckt på nätagget en extra gång, så ska det inte vara

Av kahzu

speldator 12k

Ska köpa en speldator i slutet av sommaren för ca 12k. Vill ha ett grymt chassi som kyler bra så är alltså villig att lägga ut lite mer pengar på det, men tror inte mer än 1500.

Resten får ni bestämma, tack