Inlägg

Inlägg som Athlonen har skrivit i forumet
Av Athlonen
Skrivet av Agile:

Jag är på!

Ja, andra ser din färg/stickers osv..

Adda mig på ps3 AthlonX91

Av Athlonen

Nån som är sugen på att skapa klubb på PS3 versionen? kul o ha lite svenskar på servern med:P

sen en sak jag undrat över , om jag klistrar på lite dekaler på bilen , ser andra personer online det ? bara nått jag funderat över,

Av Athlonen

sådär då har man beställt hem FSX gold edition får se när det kommer ska se om jag kommer ihåg hur jas planet funkade, finns ju gratis versioner av jas 39 gripen , får se hur dem funkar. Själv lirar jag FSX med logitech ratt o pedaler samma som jag använder i bilspel funkar klockrent:P ses vi i luften?

ett litet lyssnar tips pga av Jas 39 dyrgripen
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2519&arti...

Riktigt bra dokumentär

Av Athlonen

vore skitshysst om man skulle få detta löst

Av Athlonen

MJO , men man ska instalera en massa andra program , för att det ska funka , eller har du testat det där själv?

Av Athlonen

nån som har erfarenhet av scripts asi loader etc , som kan hjälpa mig få igång fuelmod???

Av Athlonen

tjena lirar GTA IV , jag har fått tag på lite coola mods som jag skulle villja ha hjälp att installera , utgå från att mitt spel e helt orginal . jag vill ha fuel mod instalerat , tycker det skulle vara asballt , men jag fattar inte hur man instalera det , man ska tydligen instalera en massa grejer. men när jag gör så gott jag kan , så startar inte spelet , kan nån beskriva vart man ska lägga alla filer så att det funkar , förstår inte beskrivningen man får av mod skaparna.

länk till modden: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5538

fan vill verkligen få det att funka, så om nån vet hur man gör snälla svara.

Av Athlonen

Lite kul ska man ha:P nej satt o snabbläste en artikel där det står att ssd bara klarar en viss del överföringar. de gäller iof för de flesta prylar , men tack för snabba svar , gillar det med detta forumet .

Av Athlonen

Windows 7 på intel x25-v40 skadar?

hej jag köpte nyligen en ssd hårdisk av märket som rubriken lyder. jag undrar om man ska instalera operativsystemet win7 på den eller ska man instalera win7 på min äldre sata hårdisk? har hört att det kan skada , har nånting med överföringar att göra. hur skall jag gå tillväga går det att fixa .??? för jag vill ju ha kvar ssd en tag

Av Athlonen

skulle nästan tipsa dig om att maila ex Alina lr komplett etc, om en bärbar dator som klarar det du ville, utan att nämna pris. fråga också villken som lämpar sig bäst, eller ring Alina, komplett, dem kan sitt, iaf vad jag har upplevt, verkar som många verkar villja göra sig lustiga mer eller mindre i tråden.

om du vill pressa dem ännu mer så kan du fråga dem om varför just den datorn är bättre än de andra företagets datorn , sånt kan löna sig rejält. står dom och mummlar , så kanske du ska fråga en annan försäljare som kan motivera.

Lycka till med datorletandet.

Av Athlonen

jag blir mer sugen att köra fartygsspel, typ shipsimulator, lr deadliest catch, vet inte varför vattner lockar. trevlig helg på er

Av Athlonen

tycker det e kul o se iaf, sen om det e ont om valar eller inte har jag ingen koll på. serien e ju vriden till sea sheppards fördel. sen deras inkompetens på hur dem hanterar saker o ting. ex man tar inte en klen båt som inte kan klara is särskilt bra, o kör den mot is , det e ju som att köra med sommardäck på vintern, Spännande men inte spec smart.

Men som sagt det är underhållning.
jag tycker dock om kaptenen på nått underligt sätt han verkar så jäkla lugn o trött.

Men den jag gillar mest e mekanikern , han säger inte mycket men han gör ett jädrans jobb

Av Athlonen

samma sak på min q9550 , men jag tror att det e min kylare somm e ojämn , men jag störs inte av det , har under 50 grader iaf, 38,39,41,43 .

Av Athlonen

Borderlands!!!! FTW.

Raketer 700kr

Av Athlonen

det tror jag den jag har e inte större , och den där kommer nog gå tyst.

Av Athlonen

nice , hoppas nästa kort funkar ,

Av Athlonen

skicka skiss , e från uppsala , men kul o se hur du ska ha det

Av Athlonen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zeagan
skumt, testa kortet i en annan burk

jag vill nästan lova att han hade samma fel som jag hade på mina 2 kort som jag ägde , lämna in den . jag testa min i olika burkar

Av Athlonen

osäker kolla på nån grafikkorts tillverkare hemsida , där dem hade förlängt sin garanti till 2 år. men det det där med 3 år kanske har med svenska butiker att göra.. Man behöver inte alltid kvittot hitta orginal kartongen med id nummer på , så kan affären du köpte den på hitta den i sin databas , så gjorde jag iaf. hitta kvittot sen när jag kom hem

Av Athlonen

ahh en frågan som jag kan svara på , har förbrukat 2 sånna kort som du har , märkte att min temp var lite väl hög så jag öppna upp burken. Där såg jag att fläkten var paj. Åkte in till Alina systems och han tog grafikkortet och testa det.
Han konstatera att det var kortet som inte var fult friskt , så jag fick utan krångel tillbaka ett likadant.

Den här gången funka kortet bara 1 dygn sen gick den här också sönder . sen sa jag nått som inte går att beskriva med text. Bussen in till staden lämna den. Alina sa utan att ens öppna kartongen - Du får välja villken du vill på den här hyllan. Bara en massa 4870´s av olika fabrikat. Så jag tog Sapphire Radeon 4870. med modulkylare den var 500 kr dyrare då men jag behövde inte betala nån mellanskillnad . Prata med den Trevliga mannen i alina systems i uppsalas Startuppställning för några veckor sen och han berätta att. Det var många efter mig som lämna in detta kort från Asus. nått problem med en hel serie tydligen .

hoppas svaret räcker , lämna in aset på garantin.