Inlägg

Inlägg som Kroax har skrivit i forumet
Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av "Something"
Ålders gränserna som står på spel är inte gränser, det är bara rekomendationer för vilken ålders grupp som bör spela det. Det finns ingen lag på att du måste fyllt en viss ålder för att spela en viss typ spel.

Grejen var ju bara att det är någon som dragit upp det där igen med att göra just en lag om det.

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TiNo
hehe kan tänka mig i framtiden....

en liten 14 årig grabb gå till närmsta gubbe "du snälla kan du köpa ut doom4 åt mig"

LOL!

Men som folk sagt tidigare, det är ju inte bara spel som har med våld, kriminalitet, fördommar, o.s.v. i sin förpackning, utan det har funnits i anna media i lång tid bakåt. Det räcker ju med att slpå på TV:n om kvällen för att kunna se det.

Visst, börjar vi prata om små knattar i 7-8 års åldern, ja då kan man ju börja tänka efter lite innan man ger dem Vampire: Bloodlines. Men jag tycer först och främst att det skulle vara föräldrarnas ansvar och inte någon lag på det.

Jag har spelat diverse "våldsspel" innan jag blev myndig, men inte blev jag en blodtörstig psykopat av det (inte vad jag märkt av åtminstone). Jag fick lära mig redan som liten att det är skillnad på film och verklighet, och detsamma gäller ju även i spel.

Sen vore det nog inga problem för dem att få tag på spelen ändå. Ett scenario är ju att det bara skulle öka antalet warez som tankas ner eftersom mindreåriga inte kan skaffa det lagligt.

Edit: Ignorera min sig i det här inlägget

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kungaddeboy
Spelet släpps i sverige den andra januari, så högst en månad får man ju spela gratis, och det lär dom inte precis förlora på

Vad har du som källa? Det finns många påståenden där ute om när det kommer, men inget av dem är spikat. Såvitt jag vet säger Blizzard fortfarande "Early 2005" eller något i den stilen.

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LiNet
Kroax: Varför tog du inte kort på keyn och la upp? Den jag vill se ju

Jag är ledsen, men det är inte några egna bilder utan några från www.warcraft.nu. Men om du vill så kan jag ju lägga upp den sen när jag får den, vilket borde vara idag enligt Tradition. Vill du ha min hemnyckel och koden till mitt bankkkort också?

Av Kroax

Ett plugin (eller snarare två) som är ett måste när man spelar Morrowind är "Atmospheric Sound Effects" och "Atmospheric Sound Effects 2.0". Det ger otroligt mycket känsla till spelet. Kommer inte ihåg hur det låter utan, men med pluginnet kvittar fåglarna, vinden susar och man hör sorlet i barerna, som exempel.

Ett måste säger jag bara!

Av Kroax

Re: Hymf

Citat:

Ursprungligen inskrivet av LiNet
Frågan är om man orkar spela en till beta med char whipe.

Ja är svaret och det finns inget mer perfekt över ett jullov!
Men jag har inte förbeställt det men ska ner till Tradision och kolla om de har några keys kvar, håller tummarna.

Tror ni man kan avbeställa sen om man tröttnar och inte känner att man vill lägga mer tid efter jullovet typ? Vet inte om jag kanske riskerar mitt gymnasie slutbetyg eller förhållandet med flickvännen om jag köper retail. <smile>

Iallafall....älskar spelet och måste spela!

Så som jag har förstått det behöver du inte köpa retailen sen, men du måste fortfarande betala 99 kr för betan.

@HTFFB: Man få med en nyckel och en CD med 10 musikspår från spelet, inget mer. Du måste själv ladda ner klienten.

Edit: Insida av beta kitet: http://www.warcraft.nu/images/diverse/insidabig.jpg
Utsida: http://www.warcraft.nu/images/diverse/utsidabig.jpg
Pappret i fodralet: http://www.warcraft.nu/images/diverse/papperbig.jpg

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RedFLip
Imorgon kan du börja registrera dig och tanka clienten men servrarna kommer ej upp då..

Och just imorgon stängs vårat internet av och jag vet inte när vi får tillbaka det än...

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zodd_theImmortal
Jag pratar hellre engelska än lyssnar på danskar och finnar.

Hey, vad er der galt med dansker! I svensker er heller ikke alltid så nemme at forstå! Desuden lyder svenskerne som fulge når de snakker, selvom men jo ikke kan høre det over chatten.

Skämt åsido, jag måste erkänna att jag håller med. Jag brukar lätt kunna bli irriterad när jag spelar online och folk börjar prata danska eller svenska med mig (eller tyska, men det förstår jag tillräckligt lite av för att inte behöva svara). Åtminstone om det är ett engelskt/amerikanskt spel. Ser lite fel ut med en interface och röster på engelska och folk som pratar på svenska. Inte att jag inte klarar av det, det är bara ett sånt där litet störningsmoment som får en att komma ur känslan.

Av Kroax
Citat:

Betyder det att.. är det... O_O

Kan någon som fått beta kitet testa sin nyckel?

Edit: Ok, verkar alltså inte funka för dem med beta kit.

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Olyckan
Betan börjar i december. Detta är hård information, klar och fastslagen, klubbad, noterad och offentliggjord! Lita på oss.

Frågan är bara när i december.

Av Kroax

Såna här spel är riktigt roliga, det tråkiga är bara tt jag ofta har svårt att se skillnad på de gula och gröna kulorna pga. min färgblindhet, så jag brukar inte spela dem så länge åt gången.

Av Kroax

Vi vet inte, men vi hoppas

Av Kroax

Samma här. Kommer ironiskt nog ändå inte ha tid att hämta det förrän måndag ändå, så mig spelar det egentligen ingen roll.

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lind78
Hmm vart inte världens bästa bild men vadå den duger, läs själva vad den inkluderade lappen säger, själva nyckeln satt fastklistrad inne i fodralet och är så klart inte med på bilden (176 Kb).

Tack! Det var precis det här jag menade! Så har man fastställt vad det är en gång för alla och behöver inte spekulera i rykten.

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mr. E
Eller så är det absolut ingen som helst idé å skriva upp sig på den listan... För det kommer _INTE_ funka ändå!

Det tar bara några sekunder och det är ju värt ett försök. Bättre än att bara sitta och sura i ett hörn och säga att det inte går att göra något åt världen. Men det är väl min syn på saken och en vanlig existentiell fråga, så folk kan ha väldigt olika åsikter om såna här saker. Men man behöver ju inte dratta ner på folk som faktiskt försöker.

Jag beundrar initiativtagarna till det här projektet, de satte bara igång det och skickade ut länken, inget strul, inget onödigt tjafs, och går det inte, tja, då har man i alla fall försökt.

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bobokrull
stog det på paketet du fick att man skulle ladda ner den ??

Ok, jag har inte själv fått mit paket än, jag beställde från Tradition, så det kommer väl först imorgon.

Men som sagt, jag såg en bild på det och kunde då läsa i fodralet där det stod att man var tvungen att göra det och att man skulle hålla utkik på http://en.wow-europe.com/ om när den kom upp.

Sen har jag för mig att någon annan har sagt det innan också, kommer inte ihåg om det var Tradition, Blizzard eller båda, men jag vet att jag visste om det innan jag såg bilden.

Edit: Kanske någon av er som fått sit beta kit skulle kunna ta en bild/scanna insidan och posta en länk till bilden så att andra också kan läsa vad som står där?

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fältkoma
Vad är det för musik? Jag märkte knappt av någon musik i US-betan.

Jag har sett några filmer från spelet och en del av dem har ljud från spelet, t.ex. musiken. Så det finns musik i spelet, och det lilla jag hörde var stämningsfullt.

Det jag funderar över är om det är samma låtar som på det soundtrack man får med när man beställer Collector's Edition. Antagligen inte, men man vet ju aldrig.

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bobokrull
fick ni det på skiva ???

Nej, beta kitet består av en nyckel och en CD med tio låtar från spelet. Du måste själv ladda ner betan (som ligger runt de små siffrorna 2,5 Gb).

http://www.wowtorrents.de.vu/ ligger det en torrent med en EU klient, men jag kan inte säga vilken version det är, men antagligen gäller det väl bara om att patcha upp den sen antar jag.

Såg en bild på den tidigare, men jag kommer inte ihåg var så jag kan inte länka den.

Av Kroax

Hur många trådar finns det om det här nu? Fyra? Fem? Börjar bli lite tjatigt.

Av Kroax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av em_ta_alloh
Nej men jag var ju hemma hos dig redan igår och spelade medans du var på dagis.. berätta inte mamsen det? *gulli gulli gull*

Ett noll till em_ta_alloh