Inlägg

Inlägg som Greve_Peter har skrivit i forumet
Av Greve_Peter

Bjuder 4000, kan hämta imorgon.

Av Greve_Peter

Budar 6000 även om det kanske känns lönlöst, hämtar såklart.

Av Greve_Peter

@roast: I feel you bro! Har sånt över hela huset, skabbigt som fan men det täcks över strax.

Av Greve_Peter

@minefrost: Uppskattas, men mitt entusiastintresse måste stå över pga familj. Det är lite för overkill för min tid/budget

Av Greve_Peter

@Hockey77:
Ursäkta om det var lite fattigt med info!
Det mesta som görs med datorn är spelande och slösurf, inte ofta mycket tungkörda program, jag letar efter något som håller några år till. Exempel på propp skulle vara kanske 4770k-7600k (alt ati motsvarande). I grafikkortsväg så kan det räcka med ett 1060 (alt ati motsvarande). Svårt att ge en exakt budget, är dock inte villig att köpa ett monster.

Av Greve_Peter

Köpes Upgraderingspaket alt Stationär dator

Köper ett uppgraderingspaket alternativt en hel dator. Är bara ute efter mobo, grafikkort, processor och minnen egentligen, men allt är av intresse egentligen då min nuvarande dator håller på att säcka ihop.

Allt är intressant så skjut på med förslag.

Ha det fint!

Läs hela annonsen här

Av Greve_Peter

ska vi hålla på med 50-lappar ligger det inte i mitt intresse av att buda mer, men lägger 900 samt hämtar.

Av Greve_Peter

800kr och hämtar.

Av Greve_Peter

Den kommer sälja som smör i solsken, punkt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Greve_Peter
Skrivet av Dunde:

Vi har gott om ändliga resurser, fosfor, metaller och fossila bränslen etc. Förstår inte riktigt varför alla verkar så bekymrade över helium?

Har väl inte uttryckt oro, men du kanske inte menar just mitt inlägg utan i allmänhet. Själv kan jag inte uttala mig i frågan för att jag inte direkt mycket om ämnet, men jag kan tänka mig att det känns dumt i efterhand att man slösat bort en så bra produkt på något så trivialt som ballonger?

Av Greve_Peter

Rätt kul idé, synd bara att världens heliumreserv verkar tyna bort.

Dock är det nog en väldigt liten mängd som finns inne i själva disken.

Av Greve_Peter

Underbara nyheter! Själv har jag inte haft en i snart 5 år, har aldrig behövt. Personligen tycker jag optiska läsare är sjukt slöa och låter som fan.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Greve_Peter
Skrivet av reconnnn:

Poängen med att baka in den i skatten är att man kan då göra den inkomst beroende. Då SVT riktar sitt utbud till 40+ (hoppas ingen tar illa upp) och den gruppen är den gruppen som i allmänhet tjänar mest så kommer även dem betala mest för SVT. Även så att låginkomsttagare och studenter blir inte tvingade att inte ha TV för att dem inte har råd med TV-avgiften. Jag anser i alla fall att det är bra att vi har public service eftersom dem kan göra program för mindre grupper då dem inte hela tiden behöver bry sig om den stora massan. Jag ser en stor skillnad på vad SVT visar och vad övriga kanaler visar och jag vet att det finns många som åtminstone tittar på SVT någon gång ibland för dem gör något program som dem gillar. Om dem är helt oberoende eller inte kan man dock diskutera som någon nämnde tidigare men det är något dem bör satsa på.

Det är bra att bahnhof gör detta då det väcker debatten så att vi kanske någon gång blir av med själva avgiften.

Och du tror att vi kommer ha en public service kvar om vi sätter avgiften på skatten? Du tror inte att det kommer råpolitisera SVT då? Jag fattar inte att folk tror att det skulle bli bra med att sätta det på skatten, inte något parti vill göra det och det är en bra fråga varför inte någon vill göra det..

Av Greve_Peter
Skrivet av Grumbledock:

Subjektiva tankar

Staten ska inte ha någon påverkan på SVT förutom att tillsätta en vd eller något liknande. Du klagar mycket på att det snackas mycket om det röda blocket men det verkar ju lite märkligt ändå med tanke på att det högsta hönset inom SVT (Eva Hamilton) är Moderat, jag menar inte som en attack mot dig men det verkar ju lite märkligt, lite inte på statistik.
Själv tycker jag att SVT gör/köper in bra program, jag tycker om allmänbildning och sådan får man inte av någon annan tvkanal i Sverige så vitt jag vet, DÄREMOT så tycker jag avgiften är fel. Det är jävligt bra att det är folket som betalar för tjänsten och inte går via skatten (där det definitivt kommer politisera SVT), dock så tror jag innerst inne att det finns bra mycket bättre sätt att få in avgiften på, tyvärr har inte jag någon idé hur det ska gå till.
Folk på det här forumet är sjukt snabba på att gnälla, trist att folk inte förstår varför SVT existerar och varför det behöver fortsätta existera. Kalla mig cynisk men jag tror inte att folk läser nyheter mer än dom anser behöver, dvs mer än i princip Aftonbladet rubriker. SVT visar upp en relativt stor nyhetsbas och en hel del lokala nyheter.

Av Greve_Peter

Tycker det är likadant med Androidfanboys, förjävligt att snacka med folk överlag som är helt fanatiska i grejer.

Av Greve_Peter

Diggar verkligen designen, riktigt häftig!

Av Greve_Peter

Undrar vad kvalifikationerna är för jobbet.. "Vi söker en person som inte behöver vare sig sömn, mat eller ett liv."

Av Greve_Peter

Det enda tillägg jag använder mig av är Adblock till Chrome, har inte någon användning av fler tillägg därav mitt val att använda Chrome och inte Firefox.

Av Greve_Peter

Känns som ett kort endast för mer extrema användare, personligen tycker jag att det inte är ett direkt imponerande kort, men samtidigt så är jag inte über-överklockare.. eller vad man nu ska kalla det.

Av Greve_Peter

Trodde nästan namnet var ett skämt, för vem vill ha en röv (culo) på skallen (kanske om det är en snygg brutta visst men ändå)?