Inlägg

Inlägg som Greve_Peter har skrivit i forumet
Av Greve_Peter
Skrivet av MrMadMax:

Det är klart, men man måste väll ändå prioritera lite kvalité? eller kanske bara jag som har sån otur på dom Nokia jag kommit i kontakt med? Förutom då klassikerna 3210 och 3310, men dom säljs ju inte längre Hellre en billig Samsung

Kan inte mer än att hålla med, tycker Nokia är rent skit om jag ska vara helt ärlig men jag vet inte, andra länder kanske inte har Samsung eller SE. Så vitt jag vet så har Alcatel en hyfsat stor marknad i Chile, lite lustigt när vi i Sverige knappt hört talas om dem

Av Greve_Peter

Förjävla snygga brillor i jämförelse med de vanliga glasögonen för 3d, dock säger jag inte att jag någonsin skulle vilja köpa dem.

Av Greve_Peter
Skrivet av MrMadMax:

och hur fasen kan Nokia fortfarande vara så stora? hade varit skoj att se hur mycket varje företag minskade/ökade i procent!

För att alla inte väljer att prioritera en dyr mobil i sina liv utan satsar på en mobil som kostar lite mindre, och det har Nokia många utav.

Av Greve_Peter
Skrivet av tivook:

Helt otroligt att ingen nämnt det innan men hur fick författaren 499 USD till 4200?

449 USD * 6,67 = 3328,33

Helt klart dyr oavsett men en hel tusenlapp mindre.

Tiv

+moms

Av Greve_Peter
Skrivet av Jonssown:

Herregud, Någon med för mycket fritid eller?

Han jobbar säkert med något byråkratiskt, som försäkringskassan

Av Greve_Peter
Skrivet av biffen_OC:

Esseboy! jo sant men det jag tillade var att dom kunde komma ut med quad cores utan HT för att dom ska mindre ström.

men dom borde satsa mera på nya bättre batterier! hade en acer med tripple core kärna i från amd asså den höll ungefär i 30-45 sen toktomt...

Så dom borde släppa mera strömsnåla cpus med 4 kärnor och utveckla bättre batterier.

Får se om företagen väljer att satsa på atombatteriet eller inte, jag tror på det senare men man kan ju alltid hoppas att det kommer något som är bra mycket starkare än dagens "skräp".

För er som inte kommer ihåg: Tiny nuclear battery - Boing Boing

Av Greve_Peter

Jag fixade mig ett med, är väldigt nöjd just nu

Av Greve_Peter

Haha, klockrent!

Av Greve_Peter

Givande

Av Greve_Peter

Som ovan.

Av Greve_Peter
Skrivet av Asheileon:

Om det inte var för Physx och mina erfarenheter av ATI drivers så skulle jag vara mer uppjagad nu än jag redan är
Men det ska bli riktigt kul att se vad som händer de kommande månaderna

Jo, som kund är det bara att götta sig!

Av Greve_Peter

Jag skulle ju inte tacka nej till en sådan om jag fick den gratis, men annars är den ganska löjlig. Men det finns väl någon rik rackare där ute som har råd med den och om man har pengar, varför inte använda dem? Sen lär detta knappast vara något som ligger på lager, så dom förlorar ju ingenting på att ha den i sortimentet, delarna använda till bilderna exkluderade.

Av Greve_Peter
Skrivet av dagas:

Verkar inte gå å köpa via nätet utan bara i butik. Så lite svårt om man inte bor i Stockholm eller Göteborg eller var nu Inet ligger.

Trodde AMD sålde bättre. tycker de haft bästa korten i nästan alla prisklasser åtminståne senaste två åren.

Dessvärre har Inet ingen butik i Stockholm men jag hajar vad du menar :-/ Sen så om man gillar ett specifikt märke, kanske det inte spelar sån stor roll om man får betala ett par hundralappar till för det man vill ha

Av Greve_Peter
Skrivet av HoBb3:

Det är väll ändå uppemot 1000kr skillnad på dom. Sen är det gtx 465, 70, 80 som drar mycket ström, inte GTX 460. Och du får Physx och CUDA med gtx 460.

Inte allts förväntat att gtx 460 säljer så bra.

OffTopic: Du menar oväntat, inte förväntat va?

OnTopic: Själv är jag grymt sugen på ett 460, sitter fortfarande med ett 4870. Men samtidigt har jag aldrig haft ett enda problem än så länge med mitt 4870, det presterar fortfarande bra, men om det nu blir mer av ett priskrig mellan 5850 och 460 så kommer jag ta mig en riktig funderare på om jag ska uppgradera.

Av Greve_Peter
Skrivet av Gender Bender:

Du kanske ska ta och se över marknaden en extra gång. 460 är de mest prisvärda kortet idag, 470 är billigare och presterar lika som 5870 och två 460/470 i SLI slår 5970 både i pris och prestanda. Fermi är med andra ord ingen flopp. Det började lite som en flopp, men de har växt på sig. AMDs tid i rampljuset är över nu och återkommer förmodligen inte förens kring nyår när high end-korten ur 6000-serien släpps. Det enda AMD har att spela på nu är strömförbrukning, och satsar man på high end så är det ändå småpotatis. Har man råd med ett high end så har man råd med någon/några tior extra i månaden.

OnT: Ganska självklart att Mafia 2 ska bundlas med Geforce, en stor funktion i spelet är ju PhysX. AMD bundlade ju Dirt 2 pga det va DX11. Lite synd dock att man redan har ett kort och inte får ett spel på köpet, men å andra sidan så har jag ju redan spelet

Ännu en fanboy som ska skapa krig igen i formen. Och ja, den andra killens kommentar var lika dum.

Av Greve_Peter
Skrivet av anden12:

Hur ser odesignade möss ut?

Design - Wikipedia, the free encyclopedia

Har inte pallat läsa igenom skiten för att jag inte är direkt intresserad, men du kanske är?

Av Greve_Peter

Lätt ett begagnat 5870, inget snack om saken. 460 är jag dock grymt sugen på

Av Greve_Peter
Skrivet av Gorian:

Ursäkta för lite halvt-OT, men är det bara jag som känner att Microsoft är i någon form av enorm identitetskris?
De har alltid varit det stora, tråkiga, gråa "konferensrum-med-torr-bulle-och-blaskigt-kaffe"-företaget. Sen kom Windows Vista där de minsann skulle visa att de kunde vara lite hippa också, vilket tyvärr misslyckades rätt rejält. Sen kom W7 som någon form av mix mellan Vista och XP, som alla automatiskt älskade innan de ens testat det, för Vista var inte okej att tycka om och alla som fortfarande satt på XP längtade efter att få byta.

Och nu detta?
Gullig plink-eli-plonk musik med två snygga, gulligt blyga och halvt mentalt handikappade tjejer som fått en massa pengar för att sitta och rita streck i olika färger på ett papper i några månader?
Vad försöker egentligen Microsoft göra, och vilka försöker de vara? Att de försöker härma Apple är ju uppenbart, men..?
Kicka Balmer och sätt någon med framtidstänk och visioner på VD-stolen så kommer nog företaget klättra!

OnT:
Ser ut att vara lite för små för mig, samt trådlösa... näää...

//Gorian

Det är väl ganska klart att mössen "inte är för dig", jag tror knappast att dessa möss är ämnade för mer avancerade användare, utan tror snarare till den stora "apple-massan" som inte direkt bryr sig hur en dator fungerar, bara den funkar och ser fin ut. Så självklart att Microsoft kommer satsa på dom med, finns en helsikes massa pengar att hämta där.

Självklart hatar väl alla dessa sorters produkter lika mycket som Apples?

EDIT: Kan finnas folk som inte hajar att jag inte menar allvar med min kommentar mot Apples produkter och casual in general. Så då säger jag det, jag menar inget illa

Av Greve_Peter
Skrivet av Arzei:

5.26 GHz? Vad hände med deras grafen-baserade processorforskning?

Tror inte den är ens nära redo för massproduktion, men väntar ivrigt!

Av Greve_Peter
Skrivet av Enorus:

"Höga" krav.

Jag skrattade jag med!