Inlägg

Inlägg som Adema har skrivit i forumet
Av Adema

upplösningsproblem.

Har googlat om detta problem i 3 dagar nu och gjort allt som folk tipsat om,men inget hjälper. Jag kan inte ändra upplösning. Kan max ha 1024 gånger 768. Det står nåt om Allmän icke pnp skärm.

Har bytit plats på DVI-kabeln på grafikkortet men då stängs monitorn av och på då och då. Har dom senaste drivisarna och allt står rätt till i enhetshanteraren. Har formaterat datorn också.

Har en BenQ-monitor som har några år på nacken. Min dator är inköpt i februari.....

Vad är det för fel?

Av Adema

Allt ljud försvinner helt plötsligt

Halloj!

Som det står ovan. Allt ljud bara försvinner helt plötsligt,sen vid omstart eller systemåterställning(om jag har tur) så kan det hoppa igång igen. Men dom 2 senaste gångerna detta hände så slog jag av datorn över natten sen kom ljudet tillbaka dagen efter......Kollat igenom alla iconer/ljudinställn. m.m och det är inga fel där. Rör heller inga sladdar som kan orsaka problem.

Ibland får jag ljudproblem när jag kör igång teamspeak. Då blir det helt plötsligt ett burkigt ljud och jag måste då starta om datorn för att det skall funka korrekt.

Har ett G1-viper-moderkort och inget separat ljudkort.

Mvh Adema.

Av Adema

Inge ljud. Måste vara nåt inne i ljudinställningarna. Högerklickar jag på ljudiconen,sen väljer inspelningsenheter,uppspelning,så har jag "högtalare" på standardenhet.

Av Adema

Hade manuellt på "läge" och "kvalitet" på medel,annars var det rätt lika. Ska testa om det funkar nu

Av Adema

använder Nvidia Experience. Stereo mix,känner igen det

Av Adema

inge ljud när jag recordar.

Brukar spela in när jag spelar och har haft ljud i klippen förut,men nu är det inge ljud i klippen. Har det nåt med inställningarna att göra? Vad ska jag kolla efter inne i inst? Använder win7.

Av Adema

mjo. Tack för hjälpen iaf

Av Adema

Hej igen. Min lina är väl inte den ultimata, 21/2.....

Av Adema

Återkommer med bredbandskollen och testar setupen sen ikväll efter jag slutat jobba.

Av Adema

Open broadcast, Live stream, Hög ping.....

Halloj!

Vet inte om det är rätt forum att skriva om mitt problem men jag gör ett försök.

Mitt problem är angående Live stream. Fick tips av min kompis att installera Open Broadcast och det funkar bra när det kommer till streamningen men min ping är på tok för hög väl inne på servrarna. Streamar när jag lirar BF4. Kompisen hjälpte mig med installeringen av open broadcast,vad man skulle fylla i m.m. Fattade inget av det jag fyllde i förutom min lina. Frågade han varför pingen skjuter i höjden men han visste inte varför. Så det skulle uppskattas om nån kan hjälpa mig få ner pingen lite så man slipper bli kickad från servrarna hela tiden

Mvh Adema.

Av Adema

Windows 7 formatering

Hej.

Min Hårddisk kraschade nyligen och jag var tvungen att installera om ett nytt windows på en ny hårddisk, men jag kunde inte göra det från min dator eftersom jag inte har cdrom,så jag lånade grabbens dator och pluggade in den nya hårddisken där och installerade windows 7 på den. Tog ut hårddisken och pluggade in den i min burk men när jag startar datorn så dyker detta meddelande upp, -" the boot selection failed because a required device is inaccessible"

Vad jag kan förstå så hittar inte datorn hdn!? I samband med meddelandet så står det att jag måste åtgärda problemet med att stoppa i windows 7-skivan och reparera installationen men det blir ju lite problem eftersom jag inte har nån cdrom. Hur går jag till väga?

mvh Adema

Av Adema

om jag hade sökt på det ja så hade jag säkert kommit hit,men så var inte fallet nu

Av Adema

Cr34t1v3, great ! thx

Av Adema

Ok. Tack för hjälpen.

Av Adema

ja men det är ju därför jag skriver här inne för att det finns ett "forum" där folk kan få hjälp, och jag behövde det nu. Du behöver ju inte ha en attityd som Autistisk person som kan allt om datorer och programvara. Har googlat om detta men hittade inget vettigt svar/lösningar

Av Adema

Formatera Hårddisken, med hjälp av ett program/os på bootbart usb-minne

Missuppfattade dig.

Av Adema

ja jag ska formatera min datorhd och jag har lagt in ett windows på min usb-stick.

Av Adema

Formatera från USB-minne

Hej.

Kan inte formatera från mitt usb-minne. Har valt alla val jag kan välja i bios där man väljer vad han ska starta datorn med, från usb-cdrom m.m, windows startar som vanligt eller fryser vid vissa val. tips?

Har en stationär dator, Intel, moderkort Q6600. Om det är nåt att veta

Av Adema

8 gig ddr2,Q6600 quad 2 core,sapphire 5770...den har några år på nacken. köpte den december 2007.

Av Adema

ljudet kommer efter.

Kör med pinnacle 15 och redigerar enbart min klipp som jag spelat in i bf3. Allt ser bra ut när jag kollar igenom när jag klippt och donat,ljudet hänger med å sånt,men så fort jag spar filen och sedan kollar på det då kommer ljudet efter,sen efter några minuter kanske det blir bra,men sen dåligt igen.....vad beror det på ?