Inlägg

Inlägg som Weps har skrivit i forumet
Av Weps

Jag tycker att du ska överväga att ta en större SSD. Jag har en 80gb SSD och jag tycker att det är lite för lite. Om du tycker att du har råd så tycker jag att du ska ta http://www.inet.se/artikel/5303934/corsair-ssd-force-series-1... alternativt en ännu lite dyrare http://www.inet.se/artikel/5315102/ocz-ssd-vertex3-120gb-max-...

Av Weps
Skrivet av moire:

Känns disken snabbare än den gamla ssdn ?

Det skulle jag också vilja veta, då jag funderar på att upgradera från min Intel x-25 G2.

Av Weps

AM3 processorer passar i AM2+ socketen. Detta då enda skillnaden på AM2+ och AM3 är att AM3 använder sig av DDR3 minnen.

Av Weps

Jag har windowns 7 orginal bakgrund. Borde synas tycker man, jag provade dra över musen till andra skärmen och det fungerade jag kan dra över hela fönster, problemet är att de inte syns....

Gathor: jag skickar ut "1280 by 720, ture color (32 bit), 60 hertz". Tvn är HD-ready vilket innebär 720p, eller? Jag har kört tvn på denna upplösning tidigare.

Av Weps

Dator till tv problem!

Hej!
Jag har ett problem, det går nämligen inte att få bild på tvn från datorn. Jag använder mig av ett Radeon HD4890 och en DVI --> HDMI adapter + HDMI kabel till TVns HDMI ingång. I Windows ser jag TVn i kontroll panelen. Problemet är att bilden bara är svart på tvn (jag har rätt kanal på). Någon som har något tips? Det vore väldigt upskattat.

Kan tillägga att det har fungerat för kanske 3 månader sedan men nu vill det inte. Jag kan bidra med mer information om detta är nödvändigt!

MVH

Av Weps

Weps - Wepz

Av Weps
Skrivet av Woods:

Vattenkyl de du har ?

Indeed, vad är det för fel på det du har? Det finns vattenblock till 6870

Av Weps

Mitt tips är att istället för att limma på det som finns kvar av hanen så tar du lite superlim på en ståltråd (något som är smalare än själva ingången) då slipper du risken att limma fast hela kontakten i datorn.

Av Weps
Skrivet av Eddy:

Just det kortet är väl inte något speciellt att hänga i julgranen när det gäller prestanda. Det duger väl till normalt datoranvändande osv, men jag skulle väl inte rekommendera den om du ska spela. Då hade jag nog hellre satsat på att skaffa ett begagnat kort. Passiv kylning känns lite lamt om det är prestanda man är ute efter. Bättre att leta efter ett bra kylt kort istället!

Spela i linux?

Av Weps

Går att tejpa fast SSDn i chassiet, gjorde jag med min. Funkar skit bra

Av Weps

Köpte pga den här tråden ett par Creative EP-630 och jag är jävligt nöjd. Snacka om mycket ljud för pengarna, snygga är dom också. kvaliteten vet jag ingenting om då jag bara ägt lurarna i ett par timmar

Av Weps

Klart du ska köpa ett HAF till ditt Haff
Den var dålig förlåt...

Av Weps

Mitt verkar fortfarande inte gå -.-' hur ska man kunna lira HoN nu? ^^

Av Weps

Som man har väntat! Nu börjar det dra ihop sig:) har letat efter en värdig ersättare till mitt HD4890 och nu Jä**ar

Av Weps

Är det bara jag som saknar 2x2gb? blir tvungen att köpa 8gb om jag köper dessa minnen. Behöver inte så mkt -.-'

Av Weps

Öppna datorn och kolla vad det står på aggregatet. Borde stå typ 450w eller nått, kolla efter tillverkarens namn också eftersom det kan vara bra att veta.

Av Weps

Ett 4890 Presterar som ett 275GTX och en 275 är sämre än 460. Tycker att det vore konstigt att det skulle vara lika bra som ett 460

Av Weps

Ta en billigare/skippa kylare och köp 580gtx, ska man inte klocka så går orginal kylaren bra.

Av Weps

Hade samma problem med kompisens dator, visade sig när jag kollade i den att han bara kopplat i 24pins kontakten till moderkortet och glömt 4pins kontakten. Det är den som sitter lite till vänster ovanför processorn, Kolla att den är i kopplad från nätaggregatet.

Av Weps

"Bc2 uppmuntrar bla till, sniper jerk off dvs sitta och sitta still på ett ställe vem gör det på ett slagfält?"
Jag tror snarare att det är så det går till på ett slagfält. Det är inte springa runt med Ak47 och meja ner varandra som i fy_poolday (cs 1,6). Själv tycker jag att Bc2 är ett bra spel...