Inlägg

Inlägg som kookiekat har skrivit i forumet
Av kookiekat
Skrivet av Cooling23:

Jag är lite förvirrad. Är thunderbolt 3 och USB-C samma sak eller två olika kablar?

Det är exakt den här förvirringen som gör Microsoft ovilliga att använda USB-C. Hoppas att detta gör att kontakten blir mindre fragmenterad.

Skickades från m.sweclockers.com

Av kookiekat

Har inte något vettigare att säga än dig, sitter själv och kör dragkamp mellan de tre datorerna (eller kanske främst asusen och lenovon då samsungen känns något dyr för mig).

För tillfället ligger nog lenovon bäst till dock, tangentbordet känns vida överlägset de båda andra och möjligheten till "rapiddrive" lockar också. Hoppas bara att skärmen, trots att det ser mörkt ut, är bra.

Av kookiekat
Skrivet av huttala:

Om 5 år kommer vi iaf ha skateboards som flyger, enligt filmen "Back to the future". Och är det på film så är det ju sant!

varför vänta 5år? HOVERBOARD - NILS GUADAGNIN on Vimeo

Av kookiekat

lågt ljud i headset

Hej, jag har ett Steelseries Siberia v2 som jag använder till att lyssna på musik, spela och kolla på film med. Tyvärr så verkar det som om mitt moderkorts ljudkrets inte riktigt orkar driva det(något realtek hd) då ljudet är mycket lågt. Jag blir ibland tvungen att vrida upp hörlurarna till max för att höra vad folk säger, något som även kommer med ett härligt högfrekvent pip i lurarna.

Jag har provat med headsetet i en annan dator samt med en kompis förstärkardongel, en sån som kommer med usb varianten av headsetet, och fick betydligt högre och bättre ljud båda gångerna.

Vad ska jag göra för att få bättre ljud, ska jag köpa en sån där liten dongel eller borde jag satsa på ett riktigt ljudkort.

När det gäller ljudkort så har jag sett att många rekomenderas xonar dx samt st/stx, kommer mitt headset flaskhalsa dessa kort så pass mycket att det är dumt att lägga ut 1500spänn på ett stx tex?

tack, all hjälp uppskattas.

Av kookiekat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZoDeR

Så testa äldre drivrutiner och se vad som händer. Tycker det är lite tråkigt att man inte kan göra med nyaste.

Hmm, intressant, ska genast prova det.

Av kookiekat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jalle64
Senaste bios på brädan? En om/nyinstallation av windows kanske skulle hjälpa dig, då du får ett fräscht OS?!

done and done, ingen skilnad :S

Av kookiekat

550W corsair agg

Av kookiekat

Datorn fryser och ger "gråskärm"

jag har en hyfsat ny dator köpt från komplett i augusti i somras. Den har 4g RAM, core2duo e8400, radeon 4870 512mb och asus P5Q-pro mobo.

Hur som helst, nästan varje gån jag kör någon form av FPS så fryser datorn och skärmen blir täckt och grå/olikfärgade rutor. ibland händer det också när i wow och tom. när man inte spelar nått men har många program igång samtidigt.

Min första tanke var att datorn överhettades, men jag har kollat med diverse mätprogram och tempsen har varit långt ifrån höga.

Min andra tanke var att det var fel på minnesstickorna då datorn frös i wow när jag var på platser med många andra spelare, när jag spelade mot flera andra i t.ex wc3, cs och quake. Jag har tagit ut minnena ett itaget och provat, men datorn startar normalt, allt fungerar ok tills jag startar typ crysis, quake etc då krashar den(samma sak med båda minnena).

Snackar man med supportern så säger de åt mig att göra det jag nyss gjort och sen att installera om datorn, vilket jag gjort utan resultat.

Jag skulle vara mkt tacksam om någon av alla snillen här kunde hjälpa mig(börjar bli trött på att bara spela idiotiska flashspel...)