Inlägg

Inlägg som virtoz har skrivit i forumet
Av virtoz

haha oväntat att höra gourmet race och bloody tears på kazoo men verkar bara stärka min teori att vissa gamla kult tracks är sjukt bra oavsett instrument. finns cv3 flashback och double dragon intro theme på kazoo också möjligtvis?

Av virtoz

kommer ihåg dom flesta dom tidigare åren var mer intressanta med lite mer pillande svett och tårar
i7 960 en varm jäkel som puffade på ett par år till wow som sedan blev till en i7700k 5ghz som används än idag.
amd 64 5000+ black edition WoW ännu mer fps...
pIIII, ett par stycken den sista var på otroliga 4ghz: WoW mer fps...

hade en PIII 800mhz~ i mellan ett tag där man började pilla med OC på riktigt så den var inte långlivad warcraft 3 jakten efter fps slutade med en stor läpp och ett par fniss i en källare tidigt 2000(3)? under ett lan hade alltid med mig två datorer då en i gänget var för fattig för en dator medans jag hade intresset och en "vill du ha får du tjäna pengar själv uppväxt" så stablitet och byggkvalitet matchande en tolvåring. första gången jag såg en dator faktiskt brinna, lärdomen var att en varm dator är inget positivt trots att det är skönt att ha fötterna på i en kall källare....
PII 400mhz? quake 1-3

min första egna dator i386 44mhz (oc) mer fps i doom och kunna spela half life 1 med ljud flöt på bra utanljud som byggdes som så många gånger att jag inte vet själv vad som satt i ifrån början fanns ett förråd i trädslöjden med lådvis med datorer och dator delar som jag lyckades övertala slöjdläraren att jag fick ta med hem om jag gjorde olika trädgårds sysslor terminen ut.
Önskar att man hade sparat allt med tanke på dagens retrofeber hade det varit en bra timpeng för att ha krattat löv och klippt gräs, lol

Av virtoz

Hmm hur smart är nog en tolkningsfråga har lilla Rami som dammsuger två gånger i veckan som unnar sig med en strumpa eller två då och då samt nafsar på mattkanter som en liten påminnelse till mig att inte hamna utanför matt trenderna, tack! #trendgisslan

manuellt smart klimatsystem blåser/regnar/snöar det mycket så får man friska vindar in i sovrummet även där en smart påminnelse att stoppa in tårna innanför täcket så inte monstren biter en när man somnat.

sen har jag en slumpad motions-påminnare (problem med avloppsstam) som ger en ljudsignal att jag ska röra på mig har man missat larmet så kommer doften...

skämt åsido mobil,tv+ljudsystemet och en robotdammsugare behöver man va smartare?

Av virtoz

Oj har nog inte haft en dvd/cd läsare i ett chassi på minst 10 år nu, medans lådan med olika stickor blir bara fullare och fullare
jösses vad tiden går känns som igår man satt och pillade med 3.25or.

Av virtoz

vad för version av 2080 har du? har samma problem med vissa titlar när man byter till dx12 wow så får jag ljus flimmer i nedre delen av mitten av skärmen. lösning byt till dx11.
bf 5 så får jag blinkande "no signal"
lösning för samtliga titlar har varit stäng av Gsync eller byta till dx11 ena lösningen kan funka medans den andra gör det värre. sen har även byt port på dp funkat och ibland funkar det att bara ta ut den och stoppa in i samma igen.
även jag har provat med att byta dp, annan skärm och gamla gpun
kör med ett ASUS GeForce RTX 2080 8GB DUAL
och andra försöket med AG352UCG6 lämnade tillbaka min förra och väntade på blackfriday då jag hade exakt samma problem som vi upplever nu.
har du testat att stänga av gsync?

Av virtoz

I tisdags blev det enSamsung 65'' UHD UE65NU6025 + soundbar 7 990 (4000:- avdrag)

letat efter ny skräm 2k & 120hz alt 4k 100hz+
och hoppades på minst 2k avdrag på ett 2080ti
BF verkar bli en besvikelse i år också.
förra året blev det en nästrimmer för 19kr nedsatt från 299 ligger förövrigt kvar i byrån oöppnad. ge mig en anledning för lite impulsköp ffs!

Av virtoz

Jag klippte en UE65NU6025 tror jag gjorde ett kap har dock inte hittat några pålitliga reviews, soundbaren och subben som hängde med verkar dock va okej. 7990+soundbar & sub
andra sidor 9990 för tv och 2,500~ för soundbaren

prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4897200

Av virtoz
Skrivet av lasseTM:

Någon som vet vad komplett har uppdaterat på deras rea?

heh, kom hit för att fråga exakt samma sak. verkar som inget är nytt ännu. kan nog ta en stund då det inte gick över till söndag förrens 00:03 trots febrilt ctrl-f5 spammande. hehe
edit: här kan ni f.ö kolla efter ändrade priser https://www.prisjakt.nu/butiksinfo.php?f=33&lista=prishist

Av virtoz

*omg omg omg omg vifftar händerna fibrilt*
dax att parkera g403an och äntligan komma hem.
hoppas dom fortfarande är lika lätt moddade.

Av virtoz

förklarar saken, fick innan idag "aktivera windows" försökte felsöka som resulterade i "du har ingen giltig licens för pro nedgradera till home>mitt microsoft konto har ingen licens överhuvudtaget nu.
f.ö så har jag automatiska uppdateringar avstängda samt windows update mm tjänsten avstängd.
att en transparant ruta kan vara så irriterande

Av virtoz
Skrivet av Whiskey89:

Har exakt samma problem med min AOC AG271QG.
Är extremt irriterande att man måste stänga av G-sync eller starta om datorn för att få det att fungera igen.
Använder den medföljande DP kabeln också.

vart köpte du din skärm ifrån?
Jag har kontaktat @AOC och @webhallen för att se vad dom tycker om problemen.
men i ditt fall har du använt nvidias displayport firmware? jag hade uppdaterat långt innan jag köpte denna skärmen men kan lösa ditt problem.

x64 http://www.nvidia.com/object/nv-uefi-update-x64.html

x86 http://www.nvidia.com/object/nv-uefi-update-x86.html

Av virtoz
Skrivet av Laxpudding:

@virtoz: Använder du medföljande kabel? Testa det först.

Skärmens beteende med blinkningar är inte normal. Men det är heller inte normalt att Nvidia-inställningarna nollställs varje gång. Därför kan problemet ligga i så väl skärm som i grafikkort, vilket alltid är besvärligt att testa utan att ta skärmen till annan likvärdig dator och testa om samma problem uppstår.

yes använder dp kabeln som hängde med. provade att byta port på gpun och verkar få betydligt bättre färgåtergivning, men allting blev låst till 60hz med extrem ghosting och allting blev lurvigt. tills jag installerade om nvidias drivrutiner igen.

Sen har jag även märkt av att skärmen smäller/knäpper till ibland men är tydligen fler användare med samma skärm som har detta fenomen. vaknat två nätter i rad nu av en knall, skärm är avstängd men smäller endå hehe.

Av virtoz

AOC AG352UCG6 problem!

afton fick hem en AOC AG352UCG6 i förra veckan har haft den 6 dagar nu. är relativt onöjd med produkten, backlightbleed och skärmens färgåtergivning är sådär. tyckte dock det var väldigt häftigt med gsync och 120hz var också ett stort lyft ifrån en gammal philips 32' 1080p 60hz tv. fungerat felfritt framtill idag när jag äntligen är ledig och skulle få lira lite.

nu till problemen skärmen kan bli svart för att sedan ge bild med 1-1,5sekunders mellanrum när jag startar ett spel detta händer enbart när jag har gsync aktiverat problemet försvinner så fort jag drar en alt-f4.

Varje gång jag har stängt av skärmen så är alla inställningar nollade skärm samt geforce inställningarna så jag får slå på gsync, overdrive, färginställningarna varje gång jag startar skärmen. är meningen att det ska vara så när man använder en skärm med gsync?

tycker även att bilden är väldigt grådassig provat att pilla med ljusstyrkan och gamman men ena gör det andra värre.
skulle det kunna vara en dålig dp? använder den som följde med skärmen. alternativt om det kan vara porten på gpun som är dålig?
tycker det är konstigt att det skulle komma efter nästan en vecka.
Jag har testat med nyinstallerade drivrutiner med DDU har även laddat ner skärmens drivis.
provat med::
gsync på vsync av
gsync på vsync på
gsync på vsync snabb
gsync av vsync av (blinkar ej svart)
även testat utan oc
om jag råkat lägga tråden i fel forumdel får den gärna flyttas. mvh
https://www.webhallen.com/se/product/288039-AOC-AGON-AG352UCG...

Av virtoz
Skrivet av Niclas:

Har man en bra idé på en ny produkt så ska man nog inte ge bort den för en chans att vinna, haha. En bra ide är nog lätt värd miljonbelopp. Nu tror jag inte att någon kommer med en så bra ide men ändå, känns rätt dumt.

hoppas jag att du har rätt, hade ett riktigt bra och kreativt tips som jag grubblat på länge som inte finns på marknaden ännu. fast hey en ny skärm är en ny skärm...

Av virtoz

Har haft min tinnitus sen mitten av tonåren pga för mycket konserter10år~.
I början höll jag på att bli tokig innan jag kom på hur jag skulle hantera det.
Jag märker endast av tjutande om jag har det för tyst runt omkring mig, har nästan alltid musik på i bakgrunden sover t.ex. alltid med hörlurar med valfri technews youtube lista i lurarna eller en fläkt som står och surrar.
Lever helt normalt och är van med tjutet, har trots allt glömt bort hur det brukade låta?? när det var tyst runt omkring en hehe.

Av virtoz
Skrivet av Corsair Johan:

Ja det skulle man kunna säga, ny radiator och pump/block.

H100x är våran instegs-kylare i 240mm storleken.

tar och lånar tråden liten, så är det någon prestanda skillnad mellan dom 3 olika alternativen? eller är svaret RGB?

Av virtoz
Skrivet av clappen:

Ni som pratar om G402, är det hyperion fury menar ni? Ser rätt konstig ut men jag ska nog gå och prova den på elgiganten. Och G403 är prodigy antar jag?

Om jag inte gillar dessa, vilket annat märke tror ni skulle vara närbesläktat?

är denna jag pratar om https://new.webhallen.com/se/product/272531-Logitech-G703-Lig...
g703 och g403 är samma tror jag? jag köpte g703 under blackfriday stod g703 på lådan men under musen står det g403. haha

sen finns det ju alltid https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=917501 G400 använde jag som substitut ett tag

fö mx518 måste vara bästa musen någonsin tillverkad så många timmar man har spenderat med skarvning och lödning byt ut delar bara för att sin älskling ska få rulla lite till.

Av virtoz

g403/g703 sitter som en handske! även jag fick motvilligt byta ut min hög med mx518or blev många olika köp som fick ångras men tillslut fick jag hem en g703 och det var som att den fastnade i näven och vägrade släppa.
att den är trådlös är bara en bonus!

Av virtoz

Varför inte Job Simulator? kan du vara produktiv virtuellt iallafall.

Av virtoz
Skrivet av moreempty:

kostar 8000kr nu på elgiganten.. kommer det nya bättre skärmar... svar ja.. är den helt ok för 8k svar ja.

vill man köpa den billigare? svar alltid ja.

Kapar tråden lite halvt

har kollat på denna skärmen länge, då jag har haft en hög med mynt som växer månad för månad för ett rejält nytt bygge, men skärmen har varit prio, Elgiganten har alltid haft ett skit bra pris även vid lanseringen när man kunde förhandsboka den för vad var det 8990 eller 9990? medans andra körde 10-15k
planerat att köpa två när jag väl slår till men MEN är det 100hz native eller är det 60hz native? beroende vilken webbshop eller review man kollar på så är skärmen 60/100hz native med 100/120hz overclock
och vad är det stora felet på den då den skiftar mellan 7990 och 14k i pris så ofta?
jag är väldigt sugen att slå till men nu blir det som vanligt att jag har grubblat fram och tillbaka så det börjar kännas som att jag kan lika gärna vänta till nästa gen.
sitter f.ö på en gammal 32tums 1080p 60hz philips TV från 2008 med en pixeltäthet där du spela contect the dots
läst samt kollat på många recensioner och det verkar vara väldigt olika betyg.