Inlägg

Inlägg som Azuricate har skrivit i forumet
Av Azuricate
Av Azuricate

Är möjligtvis intresserad utav både 990x och minnena, vad är det för minnen lite mer specifikt, storlek?

Av Azuricate

Du köper delarna på Inet och lägger sedan till produkten för att montera delarna (http://www.inet.se/produkt/9990387/montering-och-test-av-dato...).

Av Azuricate

640 med frakt?!
Om man tar oförsäkrat går det på 530 eller vad det var

Av Azuricate

Perfekt, min nuvarande hdd håller på att packa ihop!
"Tack för beställningen!"

Av Azuricate

har bytt pool för tillfället pågrund utav återkommande connection problems, är detta något ni jobbar på eller är det bara jag? Kan tillägga att jag inte har några problem alls sedan jag bytte, kanske nämnvärt att det är en mindre pool.

Av Azuricate

Köpte från pixmania för 1100 styck, har nästan betalat av 2000 av det redan, kul att köra quadfire också. snabb leverans var det också!

Av Azuricate

Riktar c.a 1300Mhash till bitcoins.lc nu!

Av Azuricate

De senaste dagarna har min connection till bitcoins.lc droppat lite då och då, medan då jag använder swepool så får jag inga problem alls, håller ni på med en fix till detta? Sitter just nu enbart med 400MHash men snart 2GHash och då blir det mer kostsamt med connection problem.

Av Azuricate

är mybitcoin nere för Er andra också eller är det bara för mig det strular?

Av Azuricate

Worker's wage har gått från 0.26 till 0.13 nu (@Swepool) blir nog tyvärr att byta till en annan

Av Azuricate

Det är väldigt svårt att förutspå hur mycket man kommer tjäna/månad då det är en marknad som fluktuerar otroligt mycket just nu, dessutom så kommer det svårighetsökningar så det blir svårare att minea ihop 1 BTC, men du kan ju enkelt räkna ut med dagens svårighet och värde hur mycket du skulle tjäna ihop. Ta helt enkelt BTC/24H estimate x30 och sen det x värdet av 1 BTC (sen x6 för att få det i SEK) t.ex (0.7 BTC/24H = 0.7 x 30(31) x $23 x 6 = SEK värdet per månad - ev. elkostnad) detta blir en väldigt oprecis uträkning men det är något i alla fall.

Av Azuricate

Tack Danne, med ¤-versionen ligger jag nu på 385-395Mhash/s, den vanliga ligger på ungefär samma som guiminer för mig, Core:n verkar inte vilja klocka på mitt kort via MSI afterburner, allting över standard (950) blir ostabilt och crashar efter obestämd tid, har även klockat ned minnet.

Av Azuricate

Funderar på att införskaffa ett till 5870 för att komplettera mitt Gigabyte 5870 SOC, drar för närvarande in ~370 Mhash/s vilket blir c.a 0.8 btc per dag om jag inte räknat helt tokigt och elkostnaden för min nuvarande rigg ligger på ungefär 10kr/dygn.

Vad är era spekulationer, är det värt detta, kommer jag tjäna in kostnaden inom en rimlig tid?

Sitter på ett Corsair 620W nätagg, undrar om detta skulle klara av ett till 5870 eller om jag måste införskaffa ett starkare agg?

En snabb fråga till, sitter på GUIminer v.2011-05-21 finns det någon nyare jag bör införskaffa för att boosta min hastighet?

Av Azuricate

Blev lite orolig att jag slarvat till det då det stod connection problems, nu verkar det funka iaf!

Av Azuricate
Skrivet av Eriik:

Japp, guiden är utdaterad

Du registrerar dig på swepool.net, skapar en ny worker och skriver sedan in workerns användarnamn och lösenord i guiminer. Host är swepool.net och port är 8337.

Tackar, fixade det och testade nu, har ett Gigabyte 5870 SOC kort och får ~160Mhash/s är detta ungefär där mitt grafikkort ska ligga (tänkte bara så att det inte är något fel).
Edit. testade nu och får hastigheter mellan 360 och 400 Mhash/s dock väldigt många stale

Av Azuricate

Har tänkt testa mining då jag ändå har på datorn 22/7, har laddat ned senaste GUIminern och installerat, men poolen som används i guiden funkar inte (full?) hade tänkt använda swepool och skulle vilja veta vad jag ska skriva in som host/port? Eller om hur jag ska gå tillväga för att börja (guiden lite utdaterad?)

Tack på förhand

Av Azuricate

1 Inet - Fenomenal service, vettiga priser, bra kundkontakt och fint med fri frakt
2 Dustin - Fina priser och bra med studentpriser

Av Azuricate
Av Azuricate

Av någon anledning tycks det ha blivit dubbla uppsättningar av inrapporterade matcher i de två jag har spelat, men på dubletterna är inga replays uppladdade, ber om ursäkt om jag på något sätt fumlat till det.

Anywho,
Carl (shamos123) och iNF PMA mig här på Sweclockers eller in-game så att vi kan spela våra matcher.

(Heter Azure på Bnet, 126 char code)