Inlägg

Inlägg som BlommaNN har skrivit i forumet
Av BlommaNN

Tack så mycket för alla tips Och god jul på er! Om ni har lust och lira tveka inte att adda BlommaN94 notera dock att jag fortfarande är noob men lär mig rätt fort så

Av BlommaNN

Tjena,

Undrar vad ni tycker om min skillbuild samt itembuild för valkyrie . Vill ha tips hur jag kan göra mig själv bättre, tips hur jag ska spela osv. tror ni förstår!

Brukar köra
Courageous Leap/Javelin of Light- Javelin of Light/Courageous Leap - Call of Valkyrie - Call of Valkyrie - Call of Valkyrie – Javelin of Light - Call of Valkyrie – Javelin of Light – Javelin of Light - Courageous Leap-Valkyrie's Prism - Courageous Leap – Courageous Leap – Valkyrie's Prism - Stats - Stats - Stats - Stats - Stats – Stats-Valkyrie's Prism - Stats - Stats - Stats – Stats

Items brukar bli i kronologisk ordning!

Enhanced Marchers - thunder claw -Soulscream rings 2-3 - Shieldbreaker - (Wingbow - Flayer)

Så vad tycker ni?

Frågor, Vilken lane är bäst för Valkyrie? Hur ska man spela? Aggresivt, defensivt osv? Och är Valkyrie nån Hero att rekomendera för en ''noob''? För jag testade lite practise mode med olika heroes och där tyckte jag Valkyrie var överlägset den roligaste att spela iaf.

Tack för svar!

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Draim
Ta och lira Halo 1 eller 2 ist. Fortfarande mycket roligare på PC då de flesta lite mer "Mogna" lirar dessa.

Joo iofs det ska jag testa Tack för förslaget! Men jag ändrar trådens syfte nu. Då jag känner att denna frågan är besvarad

Av BlommaNN

HoN open beta!

Tjena gott folk! Jag ville bara tipsa om att det är open beta på HoN nu! Om ni är intresserade gå bara in på länken http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php så finns all information där för att börja lira Och I skrivande stund är det bara 86 timmar till den stänger så ni får skynda er! Och jag beslöt mig att göra en egen tråd istället för att skriva i den officiella HoN tråden då fler helt enkelt ser detta!

God jul och gott nytt år på er

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av REALIN
Nej, någång 2010 Q1

ofan okej

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Arthas
Tycker det funkar kanon utan prone,inget man tänker på alls när man lirar,det skulle bara slöa ner spelet.

Om man ser till e-sport så tror jag absolut det kommer vara nästa stora grej om bara dice/ea fortsätter supporta det ett bra tag,säljer det bara bra så.

Enda grejen som som saknas är dock spectator/tv funktion.
I övrigt så finns det fullt klanstod,rcon möjligheter på icke rankade servrar osv,realism mode/hardcore mode.

Tyvärr så är ju de vanliga casual spelarna majoriteten som köper spelen så i framtiden tror jag inte utvecklarna kommer lägga för mycket krut på funktioner för e-sport,vi ska nog vara glad för dedicated servers,ingame browser osv.

Riktigt bra skrivet! Får verkligen hoppas på att detta blir bra och att det säljer bra så kanske man har ett grymt E-sport spel

och M89: Skulle inte PC betan komma nångång nu i december?

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Blackbird_CaD_
Men då är det lika bra att ta bort frags så det inte finns några frag-whores som i BF2?
Och så kan de ta bort machineguns så att det inte finns några som har överlägsen eldkraft och plockar ett helt lag.
Ta bort tanks, flygplan, och jets också (de är för kraftfulla).
Till slut går alla runt och skjuter varandra med vattenpistol.

Fan kan vi byta samtalsämne? Jag blir så frustrerad över hur folk tänker om det här med prone.
Desto fler möjligheter ett spel har desto längre kommer spelet vara kul.
Ta bort alla fordon så förkortar du spelet livslängd med typ 2 år direkt.
Ta bort en stor variation av kartor så förkortas livslängden med 2 år.
Ta bort sniper så förkortas livslängden med 1/2 år.
Ta bort prone så förkortas livslängden med ett kvarts år.

Bara en så liten sak som att man kunde hoppa runt och lägga sig i luften så det såg roligt ut medan man väntade på att helikoptern skulle spawna t.ex. så hade man nåt att göra med lagmedlemmarna medan man väntade på att helikoptern spawnade.
Eller att i Dalian plant "blockera" flygfältet genom att stå framför en J-10 (för att försöka stoppa honom från att flyga iväg) och när han körde iväg så precis innan han kör över mig så lägger jag mig ner för att inte bli dödad.

Aja skriver bara vad jag tänker..

Ok jag kan väll börja med att säga detta direkt. Jag är verkligen ingen erfaren BF lirare. Utan har mest hållit mig till CoD4 och CS 1.6 som FPS spel. Och om vi ser det såhär CS har inga fordon, cs har ingen prone ändå spelas det aktivt idag?

Well jag kanske inte ska uttala mig om BF då jag knappt aldrig kört det men det jag söker är ett nytt FPS spel som kommer bli stort inom esporten det var tänkt att MW2 skulle bli det men det vet vi alla hur det slutade. Och nu vänder jag mig till Bad company 2 som hop. Och jag kanske har fel BC2 kanske är det största casual spelet med massa fordon och skit. (Givetvis vet jag att det innehåller massa fordon till BC2). Men tänkte mer på om det kommer nån ''ProMoD'' eller liknande. För annars är det helt omöjligt för även detta att bli stort inom E-sporten. Och enligt min personliga åsikt så är detta bra att dem tar bort Prone om detta ska bli ett E-sport spel.

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Flopper
allt handlar om balans, spelet har ett visst tempo och rytm, eftersom spelen tenderar att ha en mer direkt action orientering, lite mindre kartor, mindre antal spelare så tas troligen prone bort av att snabba upp momenten för tex sniper då för många helt enkelt spelar sniper och saktar ned spelandets tempo.
Bf bc2 är designat för hukande position, med massor av skydd för den formen av position, så skulle tro att folk inte ens noterar att prone är borta.

Möjligheter i all ära, men det är inte därför ett spel blir bra.
i sådana fall kan man lika gärna ta bort punkbuster, tillåta hacks och cheats, och låta de asociala kidsen spela.

Men sedan som allt annat, kanske DICE lägger dit funktionen i allafall.
Jag använder inte prone på bf2, tar helt enkelt för lång tid vare sig det är som sniper eller annan klass.

Nya spel, utvecklas, och folks erfarenhet baseras på tidigare spel.
en del gillar bf1942 mer än bf2, då de inte vill ha artilleri eller kommander.
samt att bf1942 går långsammare så de hänger med.
Spela spelet först, lättare att ge det rättvisa.

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-...

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=sv&ie=U...

The lying down is also a hot topic. I've missed it in two hours, perhaps two or three times. Most of the time one is engaged with struggles and not lying down. Actually surprise because in the earlier games, of course, I was also constantly in the dirt. But when one gets into BFBC2 under fire, then lying down is not an option. Each hit can be the last. And even with the sniper one is always in motion and has to do, one of the opponents do not get caught. As I said, I've hardly missed.

Helt rätt! Om jag ska vara ärlig så tycker jag detta är väldigt bra för detta minskar att nån sniper kan sitta och campa i ett hörn och plocka ett helt lag.

Av BlommaNN

Egentligen har ni helt rätt. Men om vi istället ändrar diskussion till. Tror ni det kommer något FPS spel snart som kanske inte slå ut men blir nästan lika stort som CS inom E-Sport och knaz jag hade exakt samma tankar men tyvärr så förstörde IW spelet i sista stunden.

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hygglo
Tänkte samma sak..
Skulle aldrig våga köpa det kontot..
Grabben skulle förmodligen känna efter ett par månader
"hmm nu skulle jag vilje köra på min gammla gubbe igen"
Och vipps så har han snott tillbaka kontot igen och man sitter där med skägget i brevlådan och en jäkla massa nerlagd tid på ev en ny gubbe som nu är borta..

Det gäller för övrigt alla konton som säljs på anonser och inte bara kisens konto ovan..

Varför skulle jag scamma någon? Jag har inte bestämt mig om jag antingen ska fortsätta och rafa upp en priest eller isåfall lägga wow på hyllan. Notera att jag sa Priest och och ingen av dem klasserna jag säljer. Jag har kört dem ett jävla tag nu och har helt enkelt tröttnat på dem. Och jag menar jag har all information om accet. Och vi kan antingen ordna affären IRL för att ni ska tro ännu mer på mig. Jag har sålt acc för och aldrig scammat eller nåt? Varför skulle jag göra det? Att scamma är likadant som att sno något och jag är ingen tjuv.

Men helt ärligt ni får tro vad ni vill. Men jag tycker personligen det är rätt ocshysst att döma en person. Utan att ens ha snackat med han. Och om det är nån som är intresserad. Ni behöver knappast vara oroliga jag är inte kriminel och jag har aldrig gjort nått kriminellt. Och vid ev affär så får ni givetvis ALL min info mina nummer snacka med mina föräldrar om ni vill det. Och vill ni vara helt säkra kan ni alltid göra ett nytt acc och migga gubbarna till det. Dock kostar det ju lite extra men det är ju helt upp till er.

Av BlommaNN

Halo 3 till PC?

Ta bort tråden!

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ala_95
DotA är ju rätt så stort och HoN lär väl ersätta det om ett tag.

Nice låter fint det Nån som har lust o lira? Jag är total noob så men jag kommer köra som fan nu så kommer nog lära mig rätt fort ;>

Av BlommaNN

Nån som tror att HoN kommer bli stort inom esporten? Tänker givetvis på den färdiga versionen då! För jag funderar på att börja med HoN och det är betydligt roligare att lira om det finns en seriös bransch inom det.

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BesteN
Sant som fan, skulle man välja klass för att spela en bra hade man fått hoppa ganska mycket mellan klasser då dom hela tiden nerfar/buffar klasser samt att alla klasser alltid har en anti-klass ( tex frost mage - warrior )

Kunde inte sagt det bättre själv

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av b0bzor!
Det ska ha skickats till den, ja. Det jag klistrade in i min första post är det som det ska skickats till. Kolla din skärp-post-mapp också för att vara säker!

Yeap är inget där heller ;S? Detta verka skumt.

Av BlommaNN

< Annons på blocket om ett spelkonto till Wow strider mot både spelets EULA samt forumets regler. > / CrAcKman

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av b0bzor!
Hoppas det kom fram! Kom på att jag kunde PM:at nyckeln.. jag har dock stängt webläsarfönstret (och är på jobbet för den delen.. )

Har du fått invite? Först till kvarn.. har en kvar.

Har du fått invite? Först till kvarn.. har en kvar.

Har fortfarande inte fort den =/ skrev du verkligen simon_blomman@live. se ?
Givetvis inget mellanrum mellan .se men blir lättare att se nu hur det ska vara.

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dennisen
Har laddat ner det patchat och fått en nyckel... men kommer fan inte genom gamespy login!? står wrong password / email. Har provat ändra hjälper ej.

Hade exakt samma fel men gör bara ett nytt acc där så funkar det perfekt! (Står till vänster om där du logar in) Och om jag ska prata om spelet så är det ok känns dock väldigt rörigt och det känns som att den som först ser motståndarn vinner alltså knappt nåt aim alls. Men har bara kört en match än så länge så jag får vänta lite till innan jag uttalar mig Men tackar för upplysningen iaf

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av b0bzor!
Skickar till dig om ett par min.

Edit:
GREAT SUCCESS!
Key: *************

simon_blomman@live.se: invitation sent.

Edit2:

Har två kvar..

Tack så hemskt mycket! Såna människor som du är verkligen vardagshjältar! Dock har den inte kommit än men det kommer väll förhoppningsvis

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mupp3n
Finns ratt för 400 kr.

Och det går bra tt använda Spelkontroll och TB, bara binda knapparna sj.

Joo iofs men om man vill ha en ordentlig ratt så kostar dem runt den summan. Men det blir ändå ''okej'' spelkänsla att lira med tangentbordet + datormus? För senare när jag har pengar så köper jag nog en ''lyx ratt''