Inlägg

Inlägg som BlommaNN har skrivit i forumet
Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Blackbird_CaD_
Är det nån som vet hur Limited edition saken funkar egentligen?
De säger att dessa saker är unika för Limited edition versionen:

* Förbättrat fordonspansar - Ett pansarförbättringspaket finns monterat på alla fordon och minskar effekten från både explosiva och penetrerande vapensystem.
* Överlägsen fordonseldkraft - Extra vapenpaket finns monterade på alla bepansrade fordon vilket ökar variationen av antalet fiendefordon som kan förstöras.
* Rörelsedetektor - Använd det elektroniska krigföringspaketet för att upptäcka fiendeenheter som befinner sig i närheten av ditt fordon.
* Spårutrustningspistol - Den magnetiska pilen fäster på samtliga fordon den avfyras mot och möjliggör för truppmedlemmar att spåra, låsa siktet på, och avfyra raketer mot rörliga mål bortom synfältet.
* M1A1 Submachine Gun - Pålitligt men tungt. Det här klassiska vapnet bjuder på brutal eldkraft i händerna på en Battlefield-veteran.
* M1911 Pistol - M1911:an är omtyckt för sin pålitlighet och den förödande kraften hos de stora 45mm-kulorna.

Så stora och viktiga saker kan omöjligtvis vara unika för endast limited edition, de med limited edition skulle få en alldeles för stor fördel.

Hm läste lite mer om saken och det verkar som att det är så att de med limited edition endast får sakerna lite tidigare än alla andra övriga, vanligtvis behöver man få poäng för att låsa upp saker men de med limited edition har dem sakerna upplåsta från redan första dagen.
Det är väldigt luddigt skrivet att det är såhär, man får lätt intrycket att ENDAST de med limited edition får de här 6 sakerna.

Tycker nästan limited edition är lite sämre än den vanliga versionen, för jag älskar nämligen att jobba mig uppåt och låsa upp saker, jag gillar det, det aktiverar mitt belönings-centra i hjärnan
Fan har redan hunnit förboka limited edition =/ aja
Och limited edition kostar lite mer..

Hmm schysst att du tog redapå saken för jag undrade med vafan ska dem som köpt limited edition få ett sånt jävla övertag;P

Av BlommaNN

Nice tackar för alla förslag! HoN verka riktigt nice men med väldig hög inlärningskurva! Tror jag kommer pröva på det. Nån som har lust o lira det eller lust o hjälpa mig;>? Skicka bara ett PM isf så ordnar vi det Och the_man550 tackar även för länken det ska med prövas på!

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gascogne
Vad tänker du med stor tävling?

Det brukade ofta vara turneringar på clanbase när jag spelade BF2 för många år sen.

Men hur många spelare kommer det vara på Bad Company 2 till pc nu igen, var det 16vs16 eller fanns det möjlighet för 32vs32?

Jag syftade mest på stora LAN turneringar såsom Dreamhack, i37 osv,

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BlommaNN
Jo det har du helt rätt i. Det jag oroar mig för mer är dock att BF känns mer Public än hardcore pga att man kör ca 20vs20 och med alla fordon osv. Men det kanske finns små banor också? Vem vet. Men det jag tvivlar på också är att jag aldrig har sett nått tidigare BF spel i nån stor tävlingen innan.

Nån som har nån åsikt om det ;>?

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av teckim
Pc marknaden har väntat på en efterträdare till BF2 väldigt länge nu, om spelet nu blir så bra som det verkar så tror jag att vi har en vinnare ja.

**edit**
Bf2142 räknas inte imo

Jo det har du helt rätt i. Det jag oroar mig för mer är dock att BF känns mer Public än hardcore pga att man kör ca 20vs20 och med alla fordon osv. Men det kanske finns små banor också? Vem vet. Men det jag tvivlar på också är att jag aldrig har sett nått tidigare BF spel i nån stor tävlingen innan.

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BlommaNN
Detta spelet verka riktigt bra faktist! Nån som tror det har nån större potential att bli nått stort i E-Sport branschen?

Guys ;)?

Av BlommaNN

Detta spelet verka riktigt bra faktist! Nån som tror det har nån större potential att bli nått stort i E-Sport branschen?

Av BlommaNN

Jag testade faktist Heroes of newerth när betan precis kommit ut och jag tycker det verkade skit coolt faktist med nice grafik osv. Men då jag aldrig har spelat DOTA kanske nån halvtimme nångång. Så var jag totalt ''noob'' på detta jag joinade tre olika servrar alla spelare där sa samma sak. BlommaN plz leave u fucking suck at this game plz leave'' Och ja det gjorde jag verkligen dem krossade mig fullkomligt och det kändes att om dem krossar mig så enkelt på ett nytt spel så är jag nog inget bra på detta. Och då jag inte heller hade nån att lira med så! Men spelet verka grymt nice det måste jag säga och jag skulle nog lätta kunna börja med det aktivt om man bara lär sig grunderna. Men finns det verkligen nån ''E-Sport'' del i det spelet? För jag har aldrig sett nån HoN tävling eller liknande.

Och TF2 har jag aldrig testat men jag har sett en trailer på det nångång och det verkade rätt nice.

Av BlommaNN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Handa
Quake Live. Men du måste spela en hel del för att ens vara i närheten av nivån på toppspelare.

Tjena! Tack för svaret Jag har faktist hört talats om det och även sett det på ESL tävlingar osv. Men det har funnits ute ett tag väll? För isf är det ju samma visa som med CS.

Av BlommaNN

På ravencrest på kvällarna är det över 1000 personer i kö till servrarna =/

Av BlommaNN

Nytt schysst multiplayer spel!

Tjena! Boys 'n' girls! Det är så att jag har äntligen (eller ska man säga äntligen? Då det var en jävligt rolig tid) Kommit ifrån mitt WoW beroende har spelat det aktivt i ca 3 - 4 års tid nu accet ligger på blocket och får hoppas det blir sålt ;). Men iaf nu över till frågan det är så att jag är sugen på att hitta ett nytt multiplayer spel. Det jag söker är ju givetvis ett riktigt schysst och populärt multiplayer spel med väldig aktiv E-Sport community.

Men nu när ni tänker efter så kommer nog 99 % få fram CS 1.6 och ja det uppfyller ju egentligen helt mina krav. Nackdelen är ju dock att folket har lirat det i 9 års tid + nu och det känns som hur mkt jag än lägger ner tid på det så kommer jag aldrig bli nått vidare bra på det. Har ju även Cod 4 men det håller ju på att dö ut om jag har fattat det rätt.
Jag hade verkligen förhoppningar på MW2 och jag drömde om att spela i FNATIC tröjan. Men då IW totalt förstörde det spelet inom E-Sport så gick det tyvärr som det gick =/. Men jag vet att både nya Battlefield kommer ( Jag tror dock inte det kommer bli nån höjdare i E-Sport då det ser ut att vara 20 vs 20 typ men det kanske går att fixa vad vet jag? Har faktist aldrig kört BF innan. Sen har vi ju givetvis SC2 och det kommer bli sick såklart men vill gärna ha nått att tillbringa tiden på tills det! Och den stora anledningen till att jag förmodligen kommer sluta med WoW är det att mina polare slutade så säg gärna till om ni lirar nått schysst spel! Då jag kommer vara helt ny i denna branschen och inte kommer känna någon alls inom domma spelen.

Jag tackar för allt i förhand! Och God jul & Gott nytt år på er gott folk!