Inlägg

Inlägg som domnik2 har skrivit i forumet
Av domnik2

hejsan jag fick också det problemet och det är att ditt grafikort tyvär är sönder.Så du måste lämna in den.

Av domnik2

konstigt din dator borde klara av det.Ledsen men kan tyvär inte hjälpa dig kan vara en bugg men googla det eller så går du till affären och frågar.mitt bioshock 2 hade också en bugg så ja gick tillbaks och lämna det fick pengarna tillbaks.

Av domnik2

hmm... vad har du för dator det kan antingen vara en bugg eller ditt grafikort.

Av domnik2

konstigt är det så att allting stannar eller ?

Av domnik2

hmm konstigt :S kan bero på ditt grafikort.

Av domnik2

hejsan det enda du behöver göra är ju att sänka resulution annars om de inte funkar då kanske de skall finnas en slags meny settings innan du startar spelet eller i mappen eller i spelets settings i spelet :D.

Av domnik2

hejsan jag har ingen xbox utan en ps3 men min kompis har det och det händer ibland på vissa spel samma sak.Det är att din cd skiva är trasig för det brukar min vän säga.

Av domnik2

hejsan sätter sig datorn på strömparsläge ?För då kan det bero på ditt grafikort som upphettas.

Av domnik2

hejsan jo det är ju bara att din kompis invitar dig eller så skriver du in det namnet din kompis bana heter eller den ni ska spela tillsammans :).

Av domnik2

hejsan jo det finns fraps full version och free version men free version är lite kass för att du kan bara tex filma i 2 minuter eller 3.Mvh domnik

Av domnik2

hejsan jo detta kan antingen bero på att l4d2 server är nere just nu eller så kan det vara din internet som trasslar. Men är spelet köpt`?

Av domnik2

hejsan detta kan antagligen bero på ditt grafikort antingen att det är sönder eller att det överhettas och då behöver du en stark fläkt som klarar.

Av domnik2

hejsan du kan ju titta i blocket eller tradera:D

Av domnik2

hej

hejsan jo det där med starcraft 2 är vanligt det är så att starcraft 2 överhettar ditt grafikort så det är så att du behöver en fläkt en stark nog som klarar det!Och det där me cod kan bero på att ditt grafikort är sönder.

Av domnik2
Skrivet av Pvt_Rinzler:

Testa att starta spelet som admin. Högerklicka ikonen och starta med admin.

de samma sak händer inget o så har jag hört att det var en bugg på win 7 så ja lämna tillbaxs spelet

Av domnik2

nej jag får inte det

Av domnik2

nej jag får inte det

Av domnik2

bioshock 2

hejsan jag köpte bioshock 2 igår från siba jag instalerade spelet och gjorde allt som behövs jag trycker på single player och det står loading senare står det press space to countunie jag trycker och då stängs spelet ner och säger att bioshock 2 svarar inte.några förslag snälla vill verkligen spela spelet och så har jag windows 7 nvidia ge force gt 220 och jag har uppdatera nvidias driver och så har jag ochså jag har fösökt att starta med direct x 9 men de funka ändå inte har provat allt möjligt som står i google men de sägs om en patch så om någon vet om denna patchen som fixar bugs så nälla hjälp mig vill verkligen spela detta spelet.

Av domnik2

okej men jag har 4gb ram och har invidia g force gt 220 skulle inte de räcka för bioshock 2?

Av domnik2

bioshock 2

hej hej ja har precis skaffat spelet bioshock 2 och instalerat och gjort allt.Senare startar jag spelet och trycker på single player det står "loading" senare när det laddats klart står det "Press Space to countinue" jag trycker på space och spelet stängs ner och det står att den inte svarar.några förslag?. P.S jag har windows 7!