Inlägg

Inlägg som Tangerine har skrivit i forumet
Av Tangerine

Stream - Error

Could not connect to the Steam network.
This could be due to a problem with your internet connection, or with the
Steam network. Please visit www.steampowered.com for more info

Börjar ge upp för ikväll.. ja som värkligen hade bespetsat mig på detta, bokat det i tid o allt för att kunna köra med en gång

edit: jippi kom in! Mitt hat mot steam kvarstår dock

Av Tangerine

Säger som många andra.. så jäkla ruttet när man gått o köpt ett singleplayerspel och inte kan spela det för att detta skämt kallat steam inte tillåter mig att logga in. Hur blir det för dem som inte har tillgång till internet? hur ska de kunna spela?

edit:

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Robocrap
Nu börjar jag ångra att jag köpte spelet..

Kunde ju lika gärna ha warezat eländet och köpt det senare...

känner precis likadant

Av Tangerine
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sodan3
tror blizzard kommer förlora många spelare på grund av detta men dom har nog så det räcker

Förstår inte varför alla klagar. Detta är ju ingen "free trial" som många tycks tro. Det är ett beta stresstest och det är meningen att servrarna ska vara överbelastade.

Av Tangerine
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fesoj
Ska installationen ta hur lång tid som hellst? Det verkar som att den stannar på terrain.mpq? Hur lång tid tog det att installera för er?

Du kanske kommit förbi installationen vid det här laget... men ja vill ändå upplysa om att jag hade liknande problem. Min stannade på Model.MPQ. Drog skiten av en komis sedan och då funkade det. Fast man får ha tålamod, tog i alla fall 30 min att få in det

Av Tangerine
Citat:

Ursprungligen inskrivet av arch
Öh hallå nu har jag inte varit med på ett tag, är det open beta? U.S eller EU isf?

US Open beta. Någon som kan bekräfta att det går att logga in o spela det än? har några timmar kvar på min nedladdning...

Av Tangerine

Vore hur kul som helst men även jag har rätt taskig ekonomi just nu.. och troligtvis en tid framöver då ja är student. Annars vore det som sagt helt ofattbart kul. San Francisco är dessutom en underbar stad.

Av Tangerine

Angående webhallens minst sagt vilseledande reklam.
Vivendi Universal Games säger såhär:

"Det finns inga erbjudanden eller möjligheter att köpa en plats i det stängda beta-test som pågår av World Of Warcraft. Varken Vivendi Universal Games eller Blizzard Entertainment har gjort några försäljningsavtal om den pågående World Of Warcraft-betan, vare sig i Europa, Korea eller USA."

//saxat från www.warcraft.nu

Av Tangerine

Det är lite retligt för ja vet att ja hade en sådan i våran första dator som dock är slängd för en massa år sedan =(

Jaja, hur som helst.. köper gärna din, graffe-mannen. Vad ska du ha?

Av Tangerine

ISA-Riser

Har en gammal 486 som ja hade tänkt bygga nån sorts server av. För att få den så slimmad jag vill så blir jag tvungen att vinkla ett av ISA-korten 90 grader. För detta behöver jag en ISA-Riser men de verkar vara helt omöjliga att få tag på, åtminstone i Sverige. Någon som vet vart jag få tag på en eller om man möjligtvis kan bygga en egen?

Av Tangerine

underbart med snabba svar
Verkar vara precis vad jag letade efter.

Av Tangerine

programserver

Håller som bäst på att sätta ihop en filserver som kör Gentoo. Blev även lite sugen på att fixa nåt sorts medlemsdomän när ja ändå är i farten. Det jag vill åstakomma är att jag kör en sorts "application server" på servern. Alltså att de andra Linux-datorerna i nätverket har alla sina fönsterhanterare och andra program gemensamt på servern. Har kollat lite på xdmcp, och om ja förstår det rätt så kan man skapa ett system där klienterna har tillgång till programmen på servern men att de körs på servern. Det jag vill göra är något liknande, fast där programmen körs av klienterna själva eftersom det vore bäst prestandamässigt.

Tanken med det hela är att ja ska kunna logga in på vilken dator som helst i nätverket och ändå ha tillgång till mina personliga inställningar och program.

Hur ska jag gå tillväga för att göra detta?

Av Tangerine
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Persa
tror nog han har blandat ihop HL med cs.

Jag kanske jag uttryckte mig lite oklart men CS är ju trots allt bara en mod till HL. Det är ju fortfarande samma spel.

Av Tangerine

Har inte spelat spelet själv så jag kanske inte borde uttala mig. Men är det inte smått sjukt att en nära 6 år gammal gratismod säljs i ny förpackning med ett kasst singelplay att erbjuda. Rätta mig om jag har fel, men det är väl ändå vad det i grund o botten är? Vad som gjorde mig riktigt upprörd var när jag läste i NyTeknik att skiten låg överst på försäljningslistona, och legat där minst 2 veckor. Detta faktum plus alla simsexpansioner i åtanke säger ju bara att folk är berädda att lägga ut pengar på vilken skit som helst bara det ligger ett kännt namn bakom. Detta gör mig ungefär lika upprörd som när jag ser Melodifestivalen-cd'n toppa cd-försäljnings listan. Men det är en annan historia....

Av Tangerine
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Triphys
Mer program med erfarna människor och seriösa diskussioner á la Filmkrönikan och Studio Pop(som f.ö. är ett grymt bra program!).

Ja precis. Filmkrönikan och Studio Pop är ju så helgjutna. Kontroll ligger i en helt annan division. Man tycker ju att SVT borde ha en ganska jämn standard på sina kultur- och nöjesmagasin.

Av Tangerine

Tja, Orvar va ju grym i alla fall, lite klass på hans recension. Märks att han är erfaren som kritiker

Av Tangerine

haha ja E-Type var ju verkligen rätt man att recensera BF Vietnam. Tycker att deras recensioner har hållt ganska låg klass över huvud taget såhär långt. Men men, nästa vecka kommer ju Orvar o styr upp det hela. Det ser ja fram emot.

Av Tangerine

Minimumkraven e bara det som krävs för att över huvud taget kunna spela spelet. Sen om spelupplevelsen blir kass är en annan sak. Med din dator går det nog att spela med en liten stad men så fort staden växer så kräver spelet sjukt mycket mer så det är inte att rekomendera

Av Tangerine
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Karlsson
Räcker det inte med temp.foo( EttObject )? Template-funktioner skapas så vitt jag vet vid behov och man behöver inte explicit säga vilken template man vill ha.

Verkar bannemig som du har rätt! Det tackar vi så mycket för

Av Tangerine

Använder msvc6. Finns det ingen "workaround" på något vis då?

Av Tangerine

[C++] Template funktion

Vill göra en template funktion innuti en vanlig klass enligt exemplet nedan men det verkar inte kompilatorn tycka om.

Class CTemplateClass { public: template<class T> void foo( T bar ) {}; }; int main() { CTemplateClass temp; temp.foo<EnKlass>( EttObject ); return 0; }

Får följande fel:
error C2275: 'EnKlass' : illegal use of this type as an expression