Inlägg

Inlägg som Algoroth har skrivit i forumet
Av Algoroth

Annonsen är avslutad

Av Algoroth

Tyvärr är den såld. Den hade bara 2x 6-pin bara men sålde den till en annan med en 6 pin till 8 pins adapter.

Av Algoroth

Plexgear PS-600

Säljer ett nätaggregat från Plexgear på 600 Watt. 80 Plus.

Testat och fungerar bra.

Kan skickas om köparen står för frakt eller om överenskommelse.

Läs hela annonsen här

Av Algoroth

Kör mekaniska diskar som jag har mest som lagring av filmer, musik, spel och andra dokument. De börjar bli gamla, men de fungerar fortfarande. Nästa dator blir antagligen en mekanisk också, för mest lagring.

Av Algoroth

En stationär dator som jag ärvde från mina föräldrar när jag flyttade. Datorn innehåller en Pentium 2 233MHZ MMX, 64MB SDRAM, Voodoo 2 12 MB, AOpen AX6B med ett i440BX chipset. Fungerar perfekt.

Av Algoroth

Överkomligt pris! Mycket intressanta spel och titlar. God of War, Demons Souls.

Av Algoroth

Har varit sugen på att prova tjänsten. De har riktigt många bra serier och ett överkomligt pris. 69 kronor för varje månad är inte alls fel.

Av Algoroth

Det finns kryphål överallt i alla företag. SSU har ju också haft flera medlemmar som inte betalat skatt och smitit från att betala skatt. Jag är positivt inställd för Amazon.

Av Algoroth

Steam införskaffades 30 Maj 2008. Tror det var via Left 4 Dead som jag skaffade klienten. Har blivit en hel del spel sedan dess.

Av Algoroth

Sitter på en hederlig i7 4790K med 4 kärnor som tuggar på. Blir en rejäl uppgradering av den och hela systemet.

Av Algoroth

6/10.

Föll på TPM, USB3.2, Cache och slarvfel på ISA kontakt. Trodde först Cache kontakten på äldre moderkortet var en Slot 1 för Pentium 2.

Av Algoroth

Spelat ungefär 14 timmar. Så himla kul. Behövde ju dock modifiera mina grafikinställningar, så kör på medium med 60FPS på ett 1050Ti.

Tror dock att de kommer att fixa prestanda problemen med framtida patchar.

Av Algoroth

Jag körde Windows XP tills Windows 7 kom ut. Hade en färdigbyggd dator med Windows Vista när det kom ut men det var ett stort misslyckande det Operativsystemet.

Jag nergraderade till Windows XP och väntade på Windows 7 efter att ha läst mycket gott om vilka funktioner och hur bra prestanda det var jämfört med floppen Vista. Kände flera som gjorde samma sak.

Använder fortfarande Windows 7 på lite äldre datorer, fungerar perfekt. Ett av det bästa operativsystemet som Microsoft gjorde.

Av Algoroth

Intel i7 4790K. Fick den av en polare. När jag får nytt jobb så blir det antagligen helt nytt.

Av Algoroth

80 talets heavy metal och hårdrock var ju grymt! Disco eran under 80-talet och en bit in på 90-talet var inte fel det heller.

Av Algoroth

Använder just nu en Steelseries Rival 110. Riktigt nöjd. Köpte den när jag köpte nytt grafikkort på inet för ett bra pris.

Av Algoroth

Vilka minnen! OJ! Spelade det med min pappa när jag var yngre. Det här var en väldigt trevlig nyhet.

Av Algoroth

När jag flyttade hemifrån så fick jag faktiskt en gammal Pentium 2 233MHz MMX dator från farsan. De höll på att flytta och de ville slänga datorn men jag tog hand om den istället. Datorn har ett Voodoo 2 Diamond Monster 12MB installerat.

Minns när jag var yngre så körde jag en hel del spel på den datorn.

Moderkortet är ett Slot 1, men det stöder även Pentium 3 också. Chipset baserat på intel 440BX, ett av de bästa.

Av Algoroth

Jag tvättar de i tvättmaskin i 40 grader. Sedan in i torktumlaren och låter de snurra runt där i typ en halvtimme.

Av Algoroth

3474kr, 2a i Malmö på 54kvm. Bor på tredje våningen med en stor inglasad balkong. Sitter på balkongen en hel del och chillar. Det är en bostadsrätt.