Inlägg

Inlägg som anon160366 har skrivit i forumet
Av anon160366

Utbildning : biomedicinsk analytiker 3 år
Titel: Dr i klinisk kemi ( vidare utbildning) 6 år
Lön: 37500kr, helt nöjd trots stor arbetsbelastning

Av anon160366

Kingston HyperX Savage 240GB för 699kr
bra ssd för pengarna, näst billigast på prisjakt 849kr

http://cdon.se/hemelektronik/kingston-hyperx-savage-ssd-240gb...

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3094616

Av anon160366

Under inställningar finns en flick kallad integritet, där kan du begränsa vad appar får tillgång till. Om denna funktion saknas av någon anledning, så kan du använda xprivacy som kräver root, där kan du detaljerad begränsa alla appar.

Av anon160366

retorik, stilfigur

att jag sitter uppe så här sent beror på att jag verkligen verkligen behöver hjälp.

min dotter har fått terminens första läxa som handlar om stilfigurer?

frågan lider:

1. Vilken typ av stilfigur återfinns i nedanstående dikter

A) I vild svartsjuka kan hon tillfälligt tappa sans och förnuft.

B) Mamma vet bäst vad sin Super Star vill ha

tacksam för all hjälp

Av anon160366

800 + frakt

Av anon160366

10k och du kan behålla 2TB sad-gate disken, hämtar

Av anon160366

Bitdefender 60sec scan är väldigt bra, virus skydd är ett måste lika så med anti malware.

Panda free antivirus är riktigt bra med

http://www.pandasecurity.com/sweden/homeusers/solutions/free-...

Sund förnuft hjälper inte långt på nätet.

Av anon160366

massen ska ha ca 36K av mig, känner mig våld*agen av staten trots man redan betalat över 250K

Av anon160366
Skrivet av MultiMan:

@ari86: Såldes den som ny och till fullpris? Isf, stort usch!

Ny pris, såldes som ny.

Av anon160366

besviken

hej @CDON.com

återigen blir jag besviken att min nyköpta vara i själva verket är en gammal vara som saknar delar.
det är inte oki att köpa en moderkort för 4000kr och istället få en begagnad som saknar delar och är använd, och dessutom innehåller jäv*a massa katt hår.

tillbehörsförpackningen såg ut så där som på bild, jag vågade inte ens röra moderkortet, då den hade flera hål i antistatiska påsen.
lämnade tillbaka den efter 20 min jag hade hämtat ut den från posten, besviken som satan.

http://i.imgur.com/bXmpJ8t.jpg

http://i.imgur.com/LCyUBSo.jpg

Av anon160366

6000kr + frakt för allt

Av anon160366

4600 + frakt utom ssd

Av anon160366

Tja,

Paket pris på allt utom ssd?

Av anon160366
Skrivet av backspace:

"Jag är svensk, ateist, arbetare, familjefar, och det är dags att packa och lämna landet innan jag blir avrättad av en vänsterextremist som ser mig som ett hot, tjuv, våldtäktsman, terrorist, rasist, bara för att jag inte är mörkhårig och har bruna ögon, men skatt betalar jag och har hus och båt, men även det stickar i ögat på många fler att en svensk värnar om sin familj, sig själv, bostad och båt..."

Vill bara inflika att så skulle man kunna skriva också, @ari86

höger eller vänster, ditt är fortfarande DITT land, jag ses som inkräktaren, invandraren som tagit någon annans arbete och levebröd, oavsett hur mycket nytta man tillför och ger tillbaka till samhället, där man gör rätt för sig hela tiden och verkligen gör allt för att integreras i samhället, grannskapet, jobbet ect. men återigen, att generalisera är enklare än att se verkligheten, och för den delen erkänna det.

Av anon160366

@nardds trevligt och se att flashback öppnat sin egen sida i sweclockers forum, välkomna

jag jobbar väldigt mycket med forskning och analys av data, både ny och gammal rörande vissa sjukdomar, behandlingar, resultat, uppföljning ect. Det jag märkte när jag läste första inlägget var detta:

Antal anmälda våldtäkter, totalt år 1975: 768 varav 118 “överfallsvåldtäkter”, 1995: 1707 varav 289 “överfallsvåldtäkter”, 2014: 6697 varav 854 “överfallsvåldtäkter”
Antalet anmälda misshandelsfall, inkl grov år 1975: 21 518, 1995: 54 333, 2014: 83 324
Antalet anmälda mord-/dråpförsök, totalt år 1975: 170, 1995: 643, 2014: 792
Antalet anmälda våldsbrott, totalt år 1975: 27 016, 1995: 66 131, 2014: 108 071

vist, det är helt åt skogen med att allt skjutit i höjden, och enligt den statistiken, kan även en apa skylla på invandringen, som står för ökad befolkning och ökad brott. men alla, och jag menar alla som vet hur statistik fungerar vet att STATISTIK är lögn, det är en försköning av verkligheten och kan vridas och vändas hur mycket man önskar.

Det däremot statistiken inte talar om är varför antalet brott plötsligt ökat, eller varför det var så lite på 70-talet. Det enkla svaret är att vi lever i en modern tid, men kanske inte alla.

modern tid medför att mängden data av alla typer ökar ständigt, brott är en typ av data som för 20 - 30 år sedan inte togs upp lika allvarligt som idag, allt bokfördes inte, allt anmäldes inte. men i den moderna tiden vissa av oss lever i, så dokumenteras allt, och jag menar verkligen allt, och det leder till att statistiken visar sämre siffror, att allt är bananas och åt skogen.

så kort och gått, den statistiken visar inte ett skit, verken att det blivit sämre eller bättre, och för den delen vad som orsakat försämring/förbättring. bara en outbildad människa skulle förlita sig på den statistiken.

vidare vad gäller din konspirationsteori, så är det möjligt att du har rätt, att allt är en hemlig maktspel som vill förstöra fina lilla Sverige, men återigen vad i hela friden skulle någon ens bry sig om Sverige med sin lilla befolkning på 9 miljoner? varför vill USA, Saudiarabien eller någon annan land ta över Sverige? Det finns fan inget som är unikt med landet förutom att folket lever i en dröm. säg mig något unikt med Sverige som är värd att kriga över, invadera landet för. olja finns inte, diamanter finns inte, det finns inget som gör oss unika på nåt sätt, som talar om och gör oss attraktiva att bli invaderade av muslimer, terrorister, ryssar, demoner, utomjordingar eller apor. Trots att vi inte har något unikt, så är det så förbannat kallt att ingen överlever en vinter utan värme och el.

och sist, vad gäller islam, så är det bara massa bananaz som du hittat på eller läst från någon annan forum. bara för att 1 person av 100 är dålig, betyder inte automatiskt att alla andra 99 är dåliga med, men att generalisera och ha en anledning att hata och spy galla över något så hittar man på all trams i världen.

mitt svar till dig och likasinnade som du är att VAKNA UPP, PACKA DIN VÄSKA OCH ÅK UTANFÖR DET FÖRBANNADE SNÖ LANDET OCH SE HUR VÄRLDEN VERKLIGEN SER UT, HUR FOLK LEVER, HUR FOLK SVÄLTER IHJÄL, ELLER DÖR AV UTTORKNING. så kanske du lär dig nåt och förstår varför människor flyr.

jag är invandrare, muslim, doktor i medicinsk kemi, egen företagare, beredskapspilot, och det är dags att packa och lämna landet innan jag blir avrättad av en högerextremist som ser mig som ett hot, tjuv, våldtäktsman, terrorist, bara för att jag inte är blond och har blåa ögon, men skatt betalar jag och har hus och båt, men även det stickar i ögat på många fler att en invandrare tar svenskens jobb, bostad och båt. det är som du och många andra säger, det är ingen skillnad på muslim och muslim, eller invandrare som invandrare, alla är samma eller hur???

Av anon160366

Har tyvärr inte läst alla inlägg, men securitas lappar och de otrevliga jäv*rna som svarat är Hojab parkerings AB, som ägs av svea ekonomi som driver in pengarna. Det är otroligt svårt och få rätt mot dessa monster som slukar pengar och lever som parasiter på andras levebröd.

Något som verkligen kan fungera är om personalen på gymet ringer eller skriver ett lapp eller mailar och säger att du är kund och haft giltig p-skiva. Då ska de kontakta securitas direkt inte Hojab, ring till securitas huvudkontor och begär att bli omkopplad till ditt områdeskontor, 0104701000 och nås dygnet runt.

Av anon160366

@CDON.COM 500 för denna grej http://cdon.se/hem-tradgard/wilfa-luftfuktare-hue-6b-p3051825...

tack tomten och kanon rea

Av anon160366

http://cdon.se/fordon/bagagerumsmatta-bmw-touring-e61-univers...

barnvagnen förstör min fina bil, 300? snälla tomten

Av anon160366
Skrivet av Sensuella Sven:

En gång fick jag ett liknande svar på en utav mina annonser. Det var en trevlig man vid namn Michael som ville att jag skulle skicka min bil till Nigeria så att Michael kunde ge bilen till sin dotter i födelsedagspresent. Michael lovade mig att han skulle betala ca. 40% mer för bilen än vad jag lade ut bilen för och dessutom stå för fraktkostnaden.

Det vore ju super om verkligheten fungerade så. Men men...

vadderad kuvert gubben, packa bilen och skicka ner den

Av anon160366

vill bara återkoppla lite, ja FB ger full ersättning, men i och med att bilen är samlarbil Porsche 911 Targa, har jag begärt att de ser över och försöker laga den istället.
@Paddanx av stress och oro missade jag ditt inlägg, du hade rätt hela tiden, tacksam för svar och verkligen ledsen att jag missade ditt svar.