Inlägg

Inlägg som TObbeSkatt har skrivit i forumet
Av TObbeSkatt
Skrivet av Phantomcave:

Vad säger ni om den här då? 55 LAXAR, KAN JAG FÅ 55 LAXAR!!?...

Han borde ju skrivit att den kostade 120 000 som ny istället...

http://i.imgur.com/pJXP1ic.png

haha han måste mena 5500? Annars sitter jag på en halv mille här hemma!

Av TObbeSkatt

Ska du bara köra som mediaserver så skulle jag tagit det strömsnålaste samt tystaste alternativet då du antagligen inte kommer märka någon större skillnad!

Av TObbeSkatt
Skrivet av campttex:

är den hög då?@Stoff3th3m4n:

1.2v är la inte så himla farligt så länge det är en "fast matning"... max brukar la 1.3-1.35 nämnas om jag inte har fel.

Av TObbeSkatt
Skrivet av wzaa:

Förmodligen för att du just gjorde en återställning så Windows.old mappen försvann.
Jag skulle ta kontakt med Microsoft i ditt fall och be om hjälp.

Fast är Windows.old mappen borta från C: ser jag inte riktigt hur Microsoft skulle lösa det?

Av TObbeSkatt
Skrivet av Sifear:

Alla spel + program ligger på D: (annan fysik disk) än C:

hur sökte du igenom din disk? Fick du ange det någonstans att den skulle kolla på den disken? Windows känner dock av att det finns spel + program på disken när man kollar på innehållet på disken. Men det kommer inte upp under installed apps.

Nä asså den sökte bara igenom skiten, sen reboota jag och då va min app lista komplett!.. :S

Skrivet av hasenfrasen:

"Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is
no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say."
- EDWARD SNOWDEN

Nä och poliser jag inte bilar som inte kör för fort heller.. Men mena mer att folk gråter så jävligt om information hit och dit.. tror dom seriöst det va så mycket bättre i Win8,8.1,7,xp,ME? Vill man ha "kontroll" över sitt os bör man nog lämna Windows helt

Av TObbeSkatt
Skrivet av Sifear:

Nix jag använde windows update på min burk. Men datorn funkar finemang. funderar ändå på att göra en refresh av burken och installera om alla spel (1tb) men det kommer ju ta så lång tid så jag vet inte om jag orkar.

Men har du typ spelen på C: eller på någon annan typ lagringsdisk? För mig sökte den så fint igenom min E: och spel efter spel ploppade upp i min "app-lista" även testat att ominstallera en utav alla spela för att försäkra mig om att det inte är en fin liten "fasad" Windows byggt upp här, men.. Nä allt funkar

Av TObbeSkatt
Skrivet av dagbro:

Det fungerade för mig också, men bara i min stationära som hade engelska W8.1 med svenskt språkpaket. Surfplattan som hade en i grunden helt svensk 8.1 varnade mig för att det inte skulle gå, men då jag i princip inte hade några program installerade har jag inte tänkt på det förrän nu. Kanske är det just språkpaket vs "ren svenska" som är skillnaden?

Okej... konstigt :S nja asså jag har en HP skiva med svenskt Windows 7 samt giltig licens, Nu när jag tänker på det körde den en "scan" efter installationen sen va jag tvungen att starta om och då kom precis alla program upp... Reagerade nämligen på att GTA V inte fanns med i listan först.. men dök upp efter omstarten(?) ;O

Av TObbeSkatt
Skrivet av KaZZoA:

Just ja. Hittade detta: http://www.intowindows.com/you-can-upgrade-to-windows-10-prev...

Under "Important" så står följande: "That said, according Microsoft, if you’re running Windows 7, Windows 8, or Windows 8.1 and your system language isn’t English, Brazilian Portuguese, or Chinese Simplified, you will not be able to keep your installed applications and Windows settings while upgrading to Windows 10. Only your personal files will be preserved."

Märkligt.. funkade hur bra som helst för mig?

Av TObbeSkatt
Skrivet av KaZZoA:

Tänkte bara varna andra att om man t.ex har Windows 7 med svenskt språk och uppgraderar så försvinner alla installerade program.
Alltså, de finns på disken, men försvinner från registry. Helt värdelöst, men det fungerar fint om du har det på engelska!

Så vad det inte för mig.. Uppdaterade från Windows 7 ultimate swe till 10 och det funkade fint!

Av TObbeSkatt
Skrivet av Teh Daniel:

Kan inte komma åt kontrolpanelen utan att skriva "Control Panel" i start-menyn då den inte längre finns som ikon t.ex.
Äldre grafikkort fungerar inte (GTX 470), så jag kunde inte använda alla mina skärmar.

Sedan så gillar jag att ha alla de där bra genvägarna på startmenyn istället för de där stora rutorna jag inte vet vad de gjorde där.

På fönstrena var det svårt att identifiera exakt var topp-raden var då hela fönstret såg ut som en enda klump.

Det var fler saker, men det var de där som störde mig mest. Jag förstår verkligen varför de måste dela ut detta OS gratis. Jag är en av dem som kommer hålla mig till det stabila och snyggt upplagda Windows 7.

Oj.. okej låter som du pratar om ett annat OS.. själv har jag Kontrollpanelen-ikon samt du kan lägga till dedär ikonerna på startmenyn själv.. precis vilka du vill sen kan du även välja valfri färg att ha som "sidhuvud/topp-rad" på dina fönster. Men tror du är som min farsa och iPhone.. först va det skit.. varför skulle han ha en sådan? Nu är det den finaste och bästa ägodel han har

Av TObbeSkatt
Skrivet av Teh Daniel:

@strejf: Varför fanns inte fruktansvärt som alternativ?

Komma med en liten anledning kanske? Vad är det som är så otroligt fruktansvärt med det? Och vad hade du för OS innan då?

Av TObbeSkatt

Betyder dock inte att installationen blir/är på den mängden bara att det behöver under installationen, min Win map är nog på ca 7-10 gb totalt med alla uppdateringar tror jag! Dock bantat lite vänteläges-skräp osv!

Av TObbeSkatt
Skrivet av Svensktiger:

Det har snarare att göra med att några gigantiska bolag gör otroliga pengar på dina onlinevanor utan att du får minsta lilla del av kakan.
Och att t.ex. google gör det med android gör det inte OK att microsoft gör samma saker.

Egentligen stör det inte mig, fick jag ett "gratis" OS av dom så varsågoda. Vill dom ha min porr-webhistorik eller vart jag befinner mig vid vissa tidpunkter (har dock stationär) så får dom la det. Påverkar inte mig direkt.

Av TObbeSkatt

Efter att läst lite här börjar man fan undra.. vad gör alla på sina datorer? De flesta verkar livrädda för deras datainsamling.. So what? Vad är ni så rädda för? Har alla så jävla smutsigt mjöl i påsen? Själv kör jag dualboot med en Linux dist och ja, jag känner väl mig "säkrare" i den med ett vpn än i W10. Men känns som många sitter och har satt på hakband på sina foliehattar...

Förövrigt nöjd med W10 so far!

Av TObbeSkatt
Skrivet av smygolf:

Tycker inte man ska stirra sig blin på 0-100, det är inget jag ser som en kvalitetsstämpel för att bilen är si eller så.
Ut på bana eller kurvigare väg, där får en bil bekänna färg.
Bilar som Mx5, GT86, S2000 visar verkligen vad dom är byggda för på bana

Nu svarade jag på hans inlägg och har inte en aning vad han menar med "slö" (måste ju referera till något) men en bil som är rapp i start är även rapp efter tex en kurva så det kan jag absolut inte se som något negativt, sen är det mycket annat som spelar in absolut!

Av TObbeSkatt
Skrivet av Meantek:

BRZ/GT86 är ju hiskeligt dyra. Och slöa. Kika lite på en beggad S2000, billigare, roligare och snabbare. Mazda MX-5 NC faller nog i ungefär samma kategori av körglädje, ungefär lika långsamma (standard) och även de mycket billigare.

Hiskeligt slöa är la ändå att ta i skiljer 0,6 sek mellan en GT86 och en S2000 0 till 100 Sen går fan min diesel snabbare 0 till 100 Men klar tycker alla de där "små" sportbilarna är prisvärda!

Av TObbeSkatt
Skrivet av husqvarnaff:

Datumen följer inget mönster. Det kan till exempel vara

1/6
2/6
7/6
9/6
21/6
22/6

Hm okej inte alls? helt slumpvis? Ctrl+C-V? Högerklick och formatera celler å se om något där kan hjälpa dig?

Av TObbeSkatt
Skrivet av husqvarnaff:

När det är många datum så sparar 7 tecken varje gång väldigt mycket tid.
Professional Plus 2010 Version 14.0.7151.5001 (32 bitar)

Menar du att du sitter och skriver va för sig?

Du kan skriva tex:

2015-06-29 18:30
2015-06-29 18:31

Sen bara dra ner i höger nederkant eller bara dubbelklicka så får du hela raddan, i detta fall får du en tidsintervall på 1min.
Om jag nu fattat det hela rätt!

Av TObbeSkatt
Skrivet av BergEr:

Ingen i denna tråd är väl 40+? Har inte sett någon över 35.
Har du kört genom mainstory utan att göra side quests måste jag tyvärr säga att du missat mycket :/
Finns högre mobs lite varstans. Sällan i större mängder dock.
Exp får du från contracts och tydligen Gwent (inget jag själv spelat).

Vet inte exakt men runt 35+ då! Nä klart jag kört side quest men långt ifrån alla! Okej okej, ah får väl fortsätta kolla runt då!

Av TObbeSkatt

Lånar tråd lite, denna fråga har säkert blivit ställd innan men hittar inget svar! Är runt level 30 och är klar med "main quest" Så nu har jag det roliga kvar! side-quest osv osv! Men sett folk i tråden som är level 40+ vart hittar ni mobbsen som är i denna level? Eller följer mobbleveln ens egen level? Eller hur får man vettig xp nu?