Inlägg

Inlägg som TObbeSkatt har skrivit i forumet
Av TObbeSkatt
Skrivet av Friterad:

290X kan man få för 300kr mindre så inget konstigt. Inte alla som vill köra CF heller. Sen är det ganska komiskt att se i denna tråden hur man använder strömförbrukning som argument, precis samma argument som många Nvidia *host* "fans" *host* använder, vilket är ganska fånigt. Hur många öre sparar du? Det intressanta är ju temperaturen, men även där är det bara intressant om det ena kortet kan få ut mer prestanda eller ej via överklockning, eller om det ena kortet kanske har problem med kylningen och överhettas vid 100% load. Men så är väl knappast fallet. Det är ganska enkelt: 390 om man kan tänka sig CF, 290X om man vill spara så många kronor som möjligt

Men 300kr i detta sammanhang? Men hur du än vrider och vänder på det kommer du nog aldrig komma fram till att det är sämre att 390 drar mindre ström... Skulle nog säga 390 om du vill ha ett vettigt kort till bra pris.. och 290x om du är dumsnål?'

Ändå svårt att få fram det logiska i att köpa ett äldrekort som inte presterar bättre...

Av TObbeSkatt

Förstår inte hur man ens kan rekommendera ett 290x i detta läge? Som ni säger det är såpass lika.. Och priset skiljer så lite... varför i hela friden då köpa ett äldre kort? Om man som sagt i framtiden vill köra xfire lär det va lättare att få tag i ett 390 än en 290x plus att du får 8gb på köpet.. varför ens tacka nej till det?... Nä köp ett 390 bara, effektivare strömförbrukning med

Av TObbeSkatt

Ska du hosta allt själv? Rekommenderar dig starkt att använda typ Drupal.. Du har lite "teknik-staket" att hoppa över under denna väg annars! Om dom nu har lite krav på känsla och kvalitet med.

Av TObbeSkatt

Ikea garderob, kontrollerkort sen köper du lite gummiband som du hänger diskarna i för att helt få bort vibrationerna Så har du en ghetto-lagring som heter duga!

Miljömässigt ser jag absolut inga problem med detta projekt

Av TObbeSkatt
Skrivet av Mocka:

Grabbar, nu finns officiellt stöd i senaste drivaren från nVidia - 359.06

http://www.geforce.com/whats-new/articles/just-cause-3-and-to...

Ahhh därför mitt spel börja krascha hejvilt igår efter att jag uppdatera till 359.06....

Av TObbeSkatt

Hade nog använt mig utav hemsida24 eller one.com eller något liknande, för det låter som du bara ska göra några få enkla sker?

Av TObbeSkatt
Skrivet av anon5930:

Instämmer!
Jag kör min med blå färg till och med, för extra känsla.

Bara om jag inte ser fienden eller vill ta någon screenshot. Jag har samma problem med att karaktären siktar för dåligt. Blir nog mer senare när jag tryckt in mer poäng i relaterade perks och Perception.

VATS fungerade bättre i Fallout 3 och New Vegas i mitt tycke.

Skickades från m.sweclockers.com

Tycker ändå jag har lite perks.. men jämför man sitt egna "aim" med den så är den helt onödig, ändå är jag inget proffs på att sikta

Av TObbeSkatt

Lånar tråden lite, Använder ni "Q".. som gör att ni får välja vart ni vill att er karaktär ska sikta och skjuta helt automatiskt? Ser inte riktigt det effektiva i detta då den aldrig träffar?

Av TObbeSkatt

Crysis 3 på denna tro?... Nä men fan va trevligt.. skräll att den va slut i lager dock.. :/

Av TObbeSkatt

Sniprar ut lite folk sen kör jag min 10 mm å går fram, kör typ aldrig powerarmor men ganska tung vanlig armor (115 def vid lvl 29)

Av TObbeSkatt

Jag kör med G-serien (3220) otroligt prisvärd processor, kör 5-6 virtuella datorer samt plex utan några som helst problem!

Av TObbeSkatt

Det enda man kan säga om en bra eller dålig diesel är la egentligen hur skonsam den är för bilen, om den är utspädd för att klara lägre temperaturer tex så "sliter" den mer på motorn, sen tror jag egentligen inte du kommer längre distansmässigt på någon speciell diesel.. dom innehåller ju samma "mängd energi"

Av TObbeSkatt

Använd Windows 10 "install guiden"? Den gör usb-minnet till dig och allt, ganska simpelt. Eftersom du har Windows 8 så får du inga problem med keyn heller.

Av TObbeSkatt

Absolut inga större buggar.. lite jobbigt är ibland när man skjuter beroende på hur man står kan skotten gå "snett" och då menar jag inte något enstaka så som det skall, utan laserpistolen skjuter någon millimeter åt vänster.. eller är det bara jag?

Av TObbeSkatt
Skrivet av DunderHoken:

Sprillans nytt från Netonnet :/

Ja moderkortsbios är det senaste som finns tillgängligt. Tyvärr från 2013-01.

Äh se det possessiva då, dom lär ju byta det utan snack om det är defekt! Hade det varit en begagnad vara hade det ju varit riktigt jobbigt.. :/

Av TObbeSkatt
Skrivet av -=Mr_B=-:

Du menar alltså att kablage för digital överföring, på något magiskt sätt, skulle kunna "tappa bort" data, när det kommer till ljud i ljudsystem, men fungerar perfekt när samma typ av kablage används för överföring mellan olika lagringsmedia?
Jag kan trösta dig med att magi inte fungerar i verkligheten, och att digitala kablage antingen fungerar, eller inte. Spendera så mycket att du får kablage av godtagbar kvalitet, så du slipper kontakter som ger glappkontakt och kabelbrott, men utöver det är det ingen skillnad på dyra och billiga digitala kablage.

När det kommer till analoga kablage finns det rätt mycket forskning. Ingen stödjer att de extremt dyra kablarna skulle vara bättre än god kvalitetskabel. Bäst av allt är att vid blindtester visar det sig regelbundet att man inte får bättre resultat än rena gissningar, även om man jämför mellan riktigt svindyra kablar, och billigt skräp som det man får med billig utrustning, när man tittar på signalkabel. Och till högtalare finns det rekommendationer för hur grov kabel man ska ha till olika längder & effekter. Genomgående gäller det att man behöver god kvalitet, vilket det oftast är, och tunnare dimension än vad man kanske förväntat sig... 60 m på 2.5mm2 kabel, är inte ett problem för stereoutrustning man rimligtvis kan ha i bostaden.
B!

Det är la sant till en viss del! Analoga signaler kan plocka upp störningar lättare, säg att en "billiga" kabel i detta fall motsvarar en typ vanlig koppar-ekk och den "dyra" är en koax med skärmad-mantel då blir det faktiskt skillnad, sen om man hör det i tex ljud det är en annan femma

Av TObbeSkatt

Var inne på Elgiganten och skulle köpa en HDMI (Digital signal) varav en i personalen sa att jag skulle få "bättre bild" med en guldpläterad"... Det blev ingen guldpläterad kabel.. Förövrigt så är det som vissa tidigare nämnt! Det gör skillnad på analoga-signaler

Av TObbeSkatt

Har sagt det tidigare kör just nu "nästan"som du på 760 4gb i sli och har funderat på att uppgradera och vad jag har kommit fram till blir det nog ett R9 390x Eftersom jag anser att det är väldigt mycket kort för pengarna.

Av TObbeSkatt

Tror R9 390 8gb är det bästa du kan få per krona idag. Är nog vad jag hade köpt om jag skulle byta kort idag! Eventuellt 390x

Av TObbeSkatt

Löser inte typ Drupal detta åt dig?