Inlägg

Inlägg som Johanscripten har skrivit i forumet
Av Johanscripten

Enligt det jag kan bör du köra på snäppet vassare grafikkort för klara framtidens spel, och varför 8GB RAM? Kör på 4GB och lägg istället 600:- extra på ett vassare grafikkort!

Av Johanscripten

Ev. datorköp

Tjenare då jag blivit trött på att ständigt behöva köpa nya datorkomponenter till min nuvarande dator som förövrigt behövs ett moderkort, grafikkort och hdd till just nu. Så funderar jag på istället köpa en ny dator, jag själv är inte så insatt men väldigt intresserad. Så är det någon här på Sweclockers som hade kunnat plocka ihop en ny dator till mig, eller rekommenderar ni att köpa en från te.x Dell?

Jag har tänkt lira Heroes of Newerth och World of Warcraft på datorn, har ingen direkt budget. Pengar är inget problem, så försök plocka ut en dator som klarar dessa spel med högsta kvalité!

Tackar på förhand!

Av Johanscripten

Startar ej förnst efter 45minuter

Tjenare min dator har varit konstig ett tag, det började med att det tog 5minuter att starta den. Men nu har de gått upp emot 45-50minuter. Jag har en starta knapp på datorn och en restart, när jag klickar igång datorn så lyser den osv precis som den ska göra, men den piper inte till och kopplar upp med skärmen osv. Så jag väntar och efter ca 45minuter så startar jag om den och då piper den till och startar upp..

Självklart har jag testat starta om den innan efter typ 20minuter men då funkar det inte.

Kan nämna att jag formaterat om datorn två gånger och de fortsätter att vara såhär, vad kan felet vara?

Tack på förhand.

Av Johanscripten

Ipod (mobil)

Jag kan ha gjort bort mig lite med topicen men den får vara som den är.

Tiden går snabbt och har helt plötsligt börjat lira A-lag i fotboll samt blivit tränare, plugget börjar nu bli mer krävande med mera.

Min mobil har gått sönder så har farsans gamla. Abonnemanget går ut i november därför köper jag ingen ny.

Eftersom jag blivit tränare, spelar A-lag samt mera i skolan behöver jag ett bra verktyg för att behandla detta. Jag behöver något med kalender, något där jag kan anteckna, något som inte är allt för otympligt. Tanken slog mig direkt att jag kanske skulle köpa en Ipod.

Anledningen till att jag inte köper en ny telefon som har alla dessa funktioner är ju just för det med abonnemanget. Jag skulle få betala 1800kr nu direkt sen en ny telefon på det.

En del kan tänka att detta inte låter som det är värt de för de aktiviteter jag har. Men låt säga att jag har minst en match i A-laget och 2 träningar samt 1cup/match och 2 träningar som tränare, och som smör på mackan 2-3läxor möjligtvis ett prov. Detta får en att behöva planera in lite mera för att lyckas få till plugg, träningar, matcher i en smet.

Även en vanlig kalender hade funkat men anser att jag vill ha något tekniskt. Så låter det bra med en Ipod eller vad rekommenderar ni? Länka gärna var och vad jag ska köpa den/det!

MVH

Av Johanscripten

Webbhotell tips

Vad rekommenderar ni för webbhotell? Jag ska skaffa en slags portal till lite olika grejer som jag inte ännu vill nämna, jag behöver ju inte storlek på webbhotellet bara några få GB. Känns då lite överdrivet med Loopia/Binero. Tänkte lite på www.One.com men har aldrig hört något om dem, och de verkar inte ha någon direkt hastighet.

Allt jag behöver är någorlunda hastighet och 50GB utrymme samt säkerhet. Så tipsa gärna på nu av egna erfarenheter och säg nackdelar och fördelar med de olika leverantörerna.