Inlägg

Inlägg som hygea har skrivit i forumet
Av hygea

Hoppar in i denna tråden också då jag nu också sitter med problemet att ryggen inte låser sig. Har försökt leta upp det verktyg som @Slasse nämde, dvs "LN600 Lamellnyckel (verktyg till rygg 8000)" Men hittar nada på nätet. Tänker om någon kanske har en bild på hur denna ser ut så skulle jag nog kunna modellera upp och 3dprinta en sådan

Av hygea

Hoppar på tåget och röstar också för en Nvidia Shield Pro 2019. Satt i samma valet och kvalet för drygt ett år. Har tidigare kört media PC som dubblade som Couch gaming PC, men då det var för mycket pill varje gång man ville titta på nått så gick jag över till en Nvidia Shield Pro som jag direktuppspelar från en lokal PLEX server och det fungerar galant! Framförallt för lite större 4k/hdr filmer där åtminstonde inte den inbyggda TV PLEX appen orkar med.

Av hygea
Skrivet av jackofaces1:

Lite sen på nöten, ber om ursäkt. Hoppas ingen känner sig snuvad på sitt bud men "vid en 23 ikväll" menade jag inte exakt 23. Är ju en budgivning trottsallt och eftersom det inte finns någon klocka som på t.ex tradera, accepterar jag Yongens' bud för att vara någon minut över. Hade det däremot kommit in en vid 00-01 tiden hade jag inte tagit det.

Fast det stod 23:00 och inte 23 tiden.. hade kunnat buda över yongen annars men tänkte att det var 23:00 som gällde varför jag skrev direkt. I så fall höjer jag till 4400

Av hygea

Var väl 23:00 som gällde?

Av hygea
Nytt bud: 4 200 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av hygea
Nytt bud: 4 000 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av hygea
Skrivet av Kimpish:

6000 serien, det är i alla fall vad det står på en klister lapp på basen så vi ut går från det.

Alright, jag kan ge 2500 då för stolen plus luftrenaren. Kan hämta idag

Av hygea

Är intresserad av stolen och luftrenaren och kan komma och hämta. Är det 6000 eller 8000 serien på stolen?

Av hygea
Skrivet av molliz:

Jag har en 2017 om det är av intresse

Tack men behöver en 2019 för DA encoding 😊

Av hygea

Jag kan ta allihopa om du hellre säljer dem ihop!

Av hygea
Nytt bud: 2 800 kr 2800 + frakt för allt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av hygea

Köar

Av hygea

Nvidia Shield TV Pro 2019

Som rubriken lyder letar jag efter en Nvidia Shield TV Pro (2019), gärna i Stockholmsområdet. Tänker mig kring 1200kr, så skriv i kommentar eller pm om du har någon att bli av med.

Läs hela annonsen här

Av hygea

Köar på denna också, kan komma förbi imorgon:)

Av hygea

Radon 9800 Pro var en gamechanger när jag började lira wow för många år sedan. Sedan minns jag köpet av ett EVGA GTX 285 som brutal då kortet klev upp många storleksgrader och upplevdes som en lyxbil med bra vikt när man höll den i händerna. Radeon HD 5870 var väldigt prisvärd för sin prestanda och Crossfire 5870 var mäktigt även om det var ett jäkla meck med profilerna och i praktiken bara fungerade ok i Battlefield.

Av hygea

@twk: Är batterier till min DJI mavic air 2 som jag primärt behöver ladda. Har 3 st och de håller ca 30 min styck. Då ett extra batteri kostar 1500 spänn så känns det inte lönt att att packa på flera sådana om man ska vandra i två veckor. DJI säljer enbart adapter för billaddare, och dessa batterier behöver en del kräm för att laddas i alla fall, så planen är att låta solcellerna ladda batteripacket under tiden man går, och sen fylla på batterierna med AC laddaren när jag sover.

Av hygea

Hoppar in i tråden med en fundering jag har som någon kanske kan svara på.

Ska iväg på en vandring längs kungsleden i sommar och ska ha drönaren med mig, finns ju dock inga ställen att ladda batterierna på så funderar på att införskaffa en solcellsladdare att hänga på ryggsäcken.
Kikar på att köpa en solcellsladdare från Kjell o Company som sedan kan ladda en Omni 20+ powerbank som har massa roliga funktioner, som ac uttag och variabelt dc input.

Nu till in fundering. Enligt specsen så får man max ut 4A, men det är uppdelat på 2A 5V per USB port på solcellsladdaren, Så på en riktigt solig dag vill man ju inte gå miste om de sista 10W, så jag funderar då på om det går att plugga i 2 usb kablar och sedan kombinera dem till en kabel som går in i powerbanken. Som jag förstår det borde det inte vara några problem, min fundering ligger kring om det kan gå någon bakspänning eller liknande om man kopplar ihop de två usb portarna. Tänker alltså strippa USB kabel ändorna och kombinera dessa till en 5.5 x 2.1mm Barrel Port som laddar powerbanken.

Någon som har några insikter att dela kring detta?

Av hygea

3900kr

Skickades från m.sweclockers.com

Av hygea

3500kr och kan hämta imorgon

Av hygea

Ninebot One E+ - Elektrisk enhjuling

Som rubriken lyder vill jag sälja min ninebot one E+. Ninebot ägs numera även av Segway som är ett lite mer välkänt varumärke. Samma företag gör exempelvis VOI scootrarna som numera populerar sveriges gator.

Enhjulingen är sparsamt använd med endast några få repor. Kan skicka bilder på den vid intresse. Hjulet är ca 2 år gammalt men i väldigt gott skick. Laddare och några skumgummilängor för att sätta som skydd i början när man lär sig medföljer.

Inlärningskruvan är relativt snabb. Det räckte för mig med att försöka ett par gånger innan jag kom in det. I princip så behöver man bara lära sig att få till starter, efter det så flyter det på

Här kommer lite specs:

Ninebot One E+ 320Wh 16 Inch Electric Unicycle IP65 Self-Balancing Scooter
Ninebot One Model E+ electric unicycle owns a 16 inch single wheel, weights 14.2kg, has 320Wh battery, support up to 35km range and 22km/h max speed. It supports Bluetooth function, IP65 waterproof

Läs hela annonsen här