Inlägg

Inlägg som SamuelSvensson har skrivit i forumet
Av SamuelSvensson
Skrivet av ggustavsson:

Bland det dummaste förslag jag sett på länge, så vad händer om man beställer datorkomponenter i tex Tyskland istället då.

Även om tillverkarna skulle göra tex moderkort helt utan några farliga kemikalier så kommer denna skatt ändå tas ut, så mycket kan man vara säkra på.

Hur kan man vara säker på det?

Av SamuelSvensson
Skrivet av FrozTiQ:

ser inte hur skatt gör en produkt mer miljövänlig, please tell me

En skatt som baseras på miljöfarligheter som PBB och PBDE (flamskyddsmedel) brukar innebära miljövänligare produkter, du vet att kostnader är kostsamt.

edit: okej det där lät naivt som satan, men ekonomiska styrmedel är ju helt klart ett steg i rätt riktning.

Av SamuelSvensson

Det låter väll ganska vettigt.

edit: Förutsatt att konstnadsregleringen fungerar ordentligt.

Av SamuelSvensson
Skrivet av Orici:

Verkar som AMD saknar pengar för att lansera en ny generation på riktigt. Detta kommer bara leda till att AMD's andelar sjunker ännu mer.

Du menar som Nvidias 860m och 960m? Ja de är fan sorgligt :/

Av SamuelSvensson
Skrivet av Mocka:

Rebranding är alltid trist och man undrar varför?

Fast vadå, det är ju ganska självklart? För ÖVERVÄGANDE majoritet av alla som handlar så säger inte alla siffror något, men man vill ha nyaste generationen. Det är ett sätt att sälja grafikkort på. De är klart att "man" hellre väljer ett 960m över ett 860m... att de råkar vara samma jäkla sak är något gemene man aldrig får reda på.

Av SamuelSvensson
Skrivet av baxee:

Stod så när jag försökte trycka in det i deras cancel system som någon ovan skrev.

En detalj värd att nämna

Av SamuelSvensson
Skrivet av JSvanberg:

kanske inte tillåtet i Sverige, men i Estland kanske.

Och jag är inte bitter, men när ska folk lära sig? år 2015 och folk förskottsbetalar på blocket, folk tror att få bilen värderad är gratis, and so on...

Där har vi nyckelordet, kanske. Och så konstigt tycker ja nog inte en gratis värderingstjänst är, finns flera. Hör med någon som kan. Godnatt.

Av SamuelSvensson
Skrivet av baxee:

Du må have skrevet fejl, bilen eller telefonnummer findes ikke i vores system.

saay what now?

Av SamuelSvensson
Skrivet av JSvanberg:

§12 The service can be cancelled until it has been performed by clicking on this link: cancel . In order to provide a fast way to withdraw from the service order, the valuation can not be cancelled via e-mail, since there is a risk that the email will not be read before the service has been performed. Clicking the link above assures the blocking of the valuation work until it has been performed.

Tvivlar stakt på att det där är tillåtet faktiskt. Men det viktigaste är, hör med någon som kan. Inte jag, inte den bittra mannen ovan. Vad han än skriver.

Av SamuelSvensson
Skrivet av JSvanberg:

så alla kan tanka bensin men skita i att betala? förstår inte hur du resonerar, ts har ju använt deras tjänst, sen komma hit o gnälla för att inte ts har läst avtalet.

Än så länge (som ja har förstått det) har han bara sagt att han vill köpa bensinen, inte faktiskt tankat. Liten men viktig skillnad.

Av SamuelSvensson
Skrivet av JSvanberg:

du har använt deras tjänst, utan att läsa deras villkor, fattar inte vad som är problemet? bara att betala.

och han ska inte ångra sitt köp, innan han fått tjänsten, på grund av att?

Av SamuelSvensson

Ångerrätt låter vettigt, men ja bestrida betalningen. Ring juridisk rådgivare så får du alla svar du behöver. Lita aldrig på vad folk skriver om juridik på forum..

Av SamuelSvensson

Chilla grabben, det var korkat gjort, att saker blinkar är knappast en ursäkt för att vara oaktsam. Nu råkar du nog ha tur och de inte gäller, se ovanstående länk (om de är den långe jävlen som skrevs förra gången någon gjorde ditt misstag). Där finns nog uppföljning var som hände. Erkänn ditt fel istället för att sticka ut hakan, att de är bluffmakare gör inte ditt misstag ogjort.

Av SamuelSvensson

haha ja älskar att folk på allvar tror att de går för 10

Av SamuelSvensson
Skrivet av philipborg:

Enligt denna artikeln 999$ vilket motsvarar cirka 10kkr med moms och allt.

Låt mig chansa på 14.

Av SamuelSvensson
Skrivet av DunderHoken:

12-15k kr?

Haha vänta bara, snart kommer någon vara smart och multiplicera med dollarns 8.7.

Av SamuelSvensson

Överklocka skiten ur din processor (2500k i 4.8 eller något sånt är finfint fortfarande) o vänta o se vad AMD har att komma med i deras lansering som är på ingång.

Av SamuelSvensson

Lenovos presstalesman:

Vi har valt att sluta med bloatware för att kunderna efterfrågar det, istället ska vi börja installera program som hjälper användaren se intressant reklam som passar just dig!

Av SamuelSvensson

Ta ett som har 4 gb ram. Oh wait...

Av SamuelSvensson

Inte en krona.
24
Man

Det är väll som med allt annat, olika människor anser att olika saker höjer spelkänslan och glädjen. Visuella belöningar är för mig inte viktiga nog att ja skulle lägga pengar på de. Andra har roligare när deras stridsvagn ser ut som en julgran, då är de väll lika accepterat som att spendera pengar på något annat för nöjets skull.