Inlägg

Inlägg som Storfiskaren har skrivit i forumet
Av Storfiskaren

Fredagspanelen och onlinepizza räddar dagen/kvällen när jag blivit så förkyld att jag inte ens orkar ta mig till affären för att handla mat

Av Storfiskaren

Har funderat på ett K90 ett tag nu, men efter denna recension får det helt klart bli något annat. Tackar för en bra recension!

Av Storfiskaren
Skrivet av ice-z:

tjena!

Får en väldigt konstig bugg i Battlefield. Alla texturer/objekt har typ en turkos "skugga" som visas i delay när det händer snabba saker på skärmen t.ex. som jets/helikoptrar flyger förbi, när vanligt infantry springer eller bara när jag svänger musen fram och tillbaka.
Fick nyligen hem en ny skärm (XL2410T), men jag tvivlar på att det är skärmens fel då jag inte har samma problem i andra spel, dock är en annan konstig sak är att jag inte hade det problemet med min förra skärm(!), så jag har ingen aning om vad det är.

Här är en video med problemet, leta efter ett blått sken som följer efter objekt.

1080p + fullscreen annars ser ni inget.

pVD69r4yxM4

Ursäkta mina kamraters pladdrande, men muta bara videon om det stör er.

Den som har en aning om vad som pågår är min gud.

Jag ser ingenting på min skärm i alla fall, även att jag tittar i 1080p och fullskärm. Har du kollat din video på någon annan dator och sett problemen du pratar om? Om du inte ser felet då inte så är ju din nya skärm problemet.

Av Storfiskaren
Skrivet av kyro2:

Hej. Nån som har en lösning på mitt problem. Så fort jag startar singeldelen och väljer resume campagin så kommer " Game disconnected: something went wrong" upp i game mangern. Multidelen funkar som den ska.

Jag hade också samma problem en gång, men tyvärr var jag tvungen att börja om kampanjen för att det skulle lösa sig... inte så kul.

Av Storfiskaren

Gör väl inget att grafikkortstillverkare får anstränga sig lite för att klara av de spel som finns? Kapprustning är väl bra för oss i det här fallet

Av Storfiskaren
Skrivet av JesperT:

Hej !

Mina gamla datorhögtalare brusar så jag tänkte köpa nya.
Dock är jag totalt okunnig vad gäller vad man ska tänka på när man köper sådant och vilka modeller som är bra.
Jag har inte tänkt mig att köpa något svindyrt system, utan så bra högtalare som möjligt till ett rimligt pris. Under tusenlappen känns lagom.

Har sett att folk skrivit en del om 2.0, 2.1, 5.1 och 7.1 standarder. Vad innebär det och vad bör jag välja ?
Har det med vilken ljudkrets man har i datorn att göra ?
Högtalarna är tänkta att användas till lite allt möjligt, både spel och musik.

Några tips ?

Jag använder "Creative Gigaworks T40 Series II", som jag tycker är riktigt bra 2.0-högtalarna till ett rimligt pris. Kostar precis under tusenlappen på webhallen som snart får in dem i lager igen: http://www.webhallen.com/hardvara/90993-creative_gigaworks_t4...

Av Storfiskaren

Hehe, kul

Av Storfiskaren

Nehe... Fortfarande helt omöjligt att kunna bromsa med joysticken. Det enda som fungerar är att använda "S" på tangentbordet.

Av Storfiskaren
Skrivet av Red Beaver:

Vrf byter planets sikte position när man flyger? Tror även det händer när man svänger o loopar o dyl. Alltså inte när jag använder free-look medan jag flyger, utan siktet flyttar sig typ snettnedåt och stannar där ett tag..

Det beror på att siktet pekar i samma riktning som flygplanets nos, medan viss annan presentation flyttar på sig beroende på i vilken riktning flygplanet rör sig. (Ett flygplan behöver ju inte nödvändigtvis röra sig i den riktning som nosen pekar; exempelvis under en sväng.)

Av Storfiskaren

Hehe, vore skitkul

Av Storfiskaren

Verkar faktiskt som att det löser sig med den kommande patchen

"Fixed so you can assign an axis and use as a digital input. This makes it possible for the player (on pc) to assign one of the sticks on a gameped to be used for throttle/brake."

Av Storfiskaren
Skrivet av barbafarsan:

har för mig att bf3 har problem med å känna av analoga gasreglage på vissa joysticks, kör med knappar på joysticken istället för å styra din gas tills de har någon lösning på problemet.

Hej, och tack för svaret!
Men jag har tyvärr redan provat knapparna utan att det heller fungerade.

Av Storfiskaren
Skrivet av Ballistic:

Jag har inga som helst problem med BF3 och min Logitech Freedom 2.4, funkar fint att justera gasen med gasreglaget för att ta skarpare svängar.

Okej, jag kan inte få ner farten under 300 när jag flyger på rakbana.

Av Storfiskaren

Har nu provat en massa inställningar utan att lyckas få joysticken att kunna bromsa flygplanet.

Lösningen just nu är att jag använder tangentbordet för broms, men joysticken för allt annat. Känns sådär...

Är det någon annan med joystick som kan bromsa för att kunna ta skarpa svängar?

Av Storfiskaren

Problem med responsen hos min joystick i BF3!

Hej alla BF3-flygare!

Jag blir totalt slaktat av spelare som flyger i BF3 som kör med mus och tangentbord trots att jag har joystick.

Min svängradie är löjligt stor jämfört med andra spelare, så i en dogfight är jag körd helt enkelt Jag har förvisso en billig "T.Flight Hotas X", men den har funkat bra i exempelvis HAWX 1 och 2.

Någon som har eller har haft liknande problem med andra joysticks (eller samma) och finns det någon lösning? Eller är det läge att köpa en ordentlig joystick istället?

(Försökte ändra titeln på tråden nu när jag insåg att det var bromsen som inte fungerade, men det verkar inte ha tagit om någon tycker det ser konstigt ut.)

Av Storfiskaren

BF3 kraschar när jag fortsätter min kampanj

Har spelat några banor på kampanjen i BF3, men nu när jag ska fortsätta kampanjen så kraschar spelet varje gång jag försöker.

Någon annan som råkat ut för detta och lyckats lösa problemet? En reparation av installationen fungerade inte.

Av Storfiskaren
Skrivet av SellahiR:

Jag vill bara lägga in min bekräftande notis här..jag lirar med minst 50FPS, caspian border eller you name it..inställnings rubriken "Ultra". Jag får minst 50FPS vilket enligt mig (vad nu än SWEC's administratörer vill påstå) är Fullkommligt spelbart och ger en god upplevelse. Datorn i sign

Instämmer, kör också "Ultra" med min dator (se signatur) och det flyter på utan att jag märker något problem i alla fall

Av Storfiskaren
Skrivet av Morberg:

Som rubriken lyder så fastnar jag på produktnyckel skärmen, jag skrev in den en gång vid installationen och nu vill den ha den igen vid start av spelet, men inte fan får man fram rutan ordentligt, den bara laddar. Nån som haft samma problem?

Vi verkar vara väldigt många som har samma problem om man läser även andra trådar.

Av Storfiskaren
Skrivet av pecill:

Jag har aktiverat spelet på Origin men när jag startar står det att ja måste ange produktnyckel på någon ruta som bara tuggar... less man blir.

Skrivet av Ayla666:

Är i slutskedet på instalationen och nu ska det göra nån "EA Activatin" Har stått och tuggat så i evigheter,är det nåt fel???
Har betan fortfarande istallerad,spelar det nån roll?

Samma problem för mig! Blir jäkligt trött, snällt sagt...

Av Storfiskaren
Skrivet av SnowJim:

Hej!

Jag tänkte beställa ny dator snart och funderar på följande två CPU:er

I7 2600K och I5 2500K

Till detta kommer jag ha blandbannat ett Geforce GTX570

Jag är mer inne på I7 2600K även om jag vet att den har vissa nackdelar i vissa spel i dagens läge, men jag vill få för mig att denna är mer framtidssäker och detta kan man även se på ex BF3 som verkar dra nytta av de extra trådarna i I7an?

Modekortet som är köpt kommer tillåta lite klockning dessutom (som kan vara intressant i framtiden).

Så vad säger ni, är I7 värt sitt pris långsiktigt?

Vad har 2600k för nackdelar gentemot 2500k? Jag har missat detta.

Jag skulle i alla fall valt 2600k även idag. Om du dessutom leker lite med att redigera film ibland ska du definitivt satsa på den.