Inlägg

Inlägg som Zedann har skrivit i forumet
Av Zedann

Hallåj Grabbar. Skönt att se folk dela med sig. Jag hade lite otur och kunde inte få min kopia idag, ska donera guestpass när jag köper D3. Om nån fortfarande har guestpass så vore det uppskattat.

Förresten, visst behåller man gubbarna från guest edition när man registrerar hela spelet sen?

Av Zedann

Kan lika gärna lägga till mitt namn där också. Försökt få tag på en nyckel ganska länge. Ni kan ju pröva att fråga Valve om ni kan få ett par nycklar för Sveriges Största Datorfantast sida!

Av Zedann

Registrerat mitt kort nu. De skulle skicka mail om och när bracket skickas. Då får man se om man kommer orka ta isär burken igen och ersätta

Av Zedann

Brukar spela fps som battlefield, rpgs som skyrim och mass effect. Ibland några mmos.

Av Zedann

GTX 680 och processor

Jag har en AMD 1100t black edition, om jag köper en GTX 680 kommer min processor att bottle-necka?

Av Zedann

Riktigt fult. Tragiskt att se Sverige efterapa USA så jäkla mycket med högerpolitiken.

Av Zedann

Tar nyheten med en rejäl nypa salt. Samma löjliga rykten spreds om Ipad 2 om att den skulle släppas med full HD upplösning, vilket såklart var skitsnack. Att ändra upplösningen på ett så drastiskt sätt från Ipad 2 skulle leda till att för många nuvarande ipad appar skulle behöva justeras och där hade apple förlorat för mycket pengar.

Av Zedann

Ryktades det inte om att de nya grafikkorten skulle visas upp igår?

Av Zedann
Skrivet av iRbenny:

Har ett X4 tangentbord och enligt programvaran så ska man kunna programmera makroknapparna för att öppna program och dylikt. Går ej att programmera så att det ska öppna ett visst spel för mig. Minuspoäng där helt klart. Och vore bättre om knappupplysningen skulle vara avsläckt vid start. Så att man kan tända det vid behov, istället för att släcka den.

Detta går definitivt att göra, när du använder mjukvaran som följde med tangentbordet kan du bestämma vad makroknapparna gör, välj makroknappen, tryck configure och välj "Start a program, Webpage or file". Bläddra dig fram till spelet/programmet och det är klart. Hur lätt som helst!