Inlägg

Inlägg som Fanman har skrivit i forumet
Av Fanman

@davidodbro: Får ta och skicka efter lite mer minne då

Av Fanman

Fick hem min burk idag, köpte en med G1610T och 4gb minne, Tänkte köra Esxi 5.5 men det verkar inte gå då jag har för lite minne?

Av Fanman

ljudkort problem, ljudet spelas upp i slow motion.

Tjenare,

Jag fick problem med mitt ljudkort för inte så länge sedan, när jag spelar upp ljud så blir det som att ljudet går in i slow motion, det sker kanske varannan minut sen börjar det låta som vanligt. Det blir som ett dropp. Jag skickade in ljudkortet till dem jag köpt det av och fick ett nytt. Jag kopplar inte kortet men problemet är fortfarande kvar. Alltså kan det inte vara fel på ljudkortet?

Jag har tagit bort drivarna och tömt registret. Kortet är ett Asus Xonar d1.

Första kortet fungerade väldigt länge innan problemet uppstod, inget konstigt gjort på datorn som kan ha framkallat problemet. Det bara hände.

Tack på förhand!

EDIT: Tydligen är det Asus audio center som spökar, testa att bara trycka på drivarna och då blir det inga fel. Ljudet blir inte lika bra som med audio center men det fungerar i alla fall.

Av Fanman

Bytte porten och nu funkar allt som det ska. Har haft mycket strul med geforce experience så jag struntar i det den här gången.

Tack så mycket för hjälpen!

Av Fanman

Bios på mordekortet, testar att byta pci-e port.

Av Fanman

Får ingen bild om jag kör på kortet.

Av Fanman

Nu finns det inget gammalt som har med Nvidia att göra. Hittar fortfarande inte grafikkortet.

Av Fanman

Det har jag inte gjort, provar det.

Av Fanman

780 Ti problem

Hej!

Installerade ny drivrutin till mitt 780TI verision 337.88. Allt fungerade bra men efter några timmar så försvann bilden. Så jag startade om datorn, och efter det så var allt normalt i ca 5min sen så försvann bilden igen och om jag slår på datorn så får jag ingen bild men grafikkortet är igång och kylaren blåser på jättemycket. Så jag startade upp datorn med att köra på det integrerade graikkortet. Tog bort alla drivrutiner för att installera den tidigare verisionen som är 335.23. När installationen börjar så säger den att den inte hittar rätt hårdvara. Vet inte vad jag ska ta mig till. Tack på förhand!

Kan tillägga att jag har uppdaterat bios också utan resultat.

Av Fanman

Jag har fått samma problem med mitt 780Ti , funkade felfritt sen så säger geforce experience att det är dags att uppdatera, det gick som det skulle sen när jag startar datorn så kommer jag till windows start skärmen och sen blir det svart.

Av Fanman

vad menas med Internal DAC?

Hej jag är inte så bra på grafikkort , undrar vad Internal DAC betyder. På Catalyst Control Center så står det att huvudklockan är ligger på 725Mhz men på dxdiag står internal DAC 400Mhz är det samma sak?

http://i.imgur.com/2WWpk.png , bild 1
http://i.imgur.com/8dJrD.png , bild 2

Av Fanman

Att byta kylpasta var inte så svårt , det gjorde dock inte så jätte stor skillnad ca 5 grader svalare

Av Fanman
Skrivet av janee:

Jag förmodar att du har HD 5850 eller HD 5870 och då är 80 grader inte onormalt http://www.sweclockers.com/recension/6203-radeon-hd-5700-och-...

Jag har 5850

Av Fanman
Skrivet av Demonoidz:

Antagligen att kylpastan på det har blivit riktigt dålig. Du kan ju öppna upp kortet och rengöra, samt applicera ny pasta. Se till att inte förstöra thermalpadsen som sitter under kylaren. Är väl det mesta du kan göra förutom helt kylarbyte. Hur gammalt är kortet?

Tack för tipset! , är inte så kunnig inom detta men ska testa att byta kylpasta. Kortet är ungefär 1 år gammalt.

Av Fanman

Grafikkort blir väldigt varmt!

Hej , Jag har ett litet problem med mitt grafikkort. Det är 5800 serien och problemet är att när jag spelar Diablo 3 så blir grafikkortet väldigt varmt , upp mot 80 grader. Jag har rengjort det ifrån damm och uppdaterat drivrutinerna osv. Nu undrar jag om det är så att mitt grafikkort är för dåligt eller om det är något annat fel. Tack på förhand!

Av Fanman

Svarta kanter i cs 1.6

Tjenare , Det är så att jag kör cs i 800x600 resolution och det blir widescreen vilket blir väldigt fult. Jag undrar om man kan göra så att man får "svarta kanter" på höger och vänster sidan. Jag har kollat runt överallt och det enda jag hittar är hur man blir av med det. Men jag vill ha "svarta kanter" i sidorna. Hur ska jag stänga av widescreen. Har provat en massa saker. Jag har ett AMD kort så jag använder CCC "cataclsyst control center". Är det någon som kan säga hur man skalar av bilden så jag får svarta kanter! Tack på förhand!

Av Fanman

Ja den står som standard enhet

Av Fanman

Headset funkar inte

Hej , Jag har köpt ett nytt headset. Det är ett Creative sound blaster tactic 3d sigma. Ljudet fungerar jätte bra men micken fungerar inte. Det blir inget ljud varken på skype eller på ljudinspelaren. Har kopplat in som man ska och installerat all programvara som man skulle. Är det någon som vet vad felet kan vara? , Tack på förhand!

Av Fanman

Löste problemet. Installerade ett mod som gjorde så att man kunde döda alla djur på servern. När jag döda ca 2miljoner grisar så slutade lagget och jag fixade så att inga nya grisar kommer sabba min server!

Av Fanman

Minecraft server bugg?

Tjenare , Jag satte upp en bukkit server som jag och mina vänner spelade på. Vi hade byggt jätte mycket. Men helt plötsligt så kunde inte jag spela på servern utan att det började lagga skit mycket. Jag startade om servern för att se om det hjälpte vilket det inte gjorde. När jag gick in på servern så laggade det ännu mer. Och det är grisar över allt! fast jag har satt på spawn-animal: false. Hur får man bort alla grisar? Antar att det är dem som laggar servern. Kör servern på 5Gb. Tack på förhand!