Inlägg

Inlägg som Gurf har skrivit i forumet
Av Gurf

Tänkte bara säga tack för feedback från er som spelar. Kan nog hålla mig till torsdag. Hoppas verkligen buggarna ni radat upp har fixats till release. Att en beta har buggar är ju inte helt oväntat.

Av Gurf

Tar självklart gärna en nyckel jag med missade att det bara var origin som gav tidig beta så får nog skylla mig själv lite. Skönt att det blivit lite bättre stämmning i tråden, var riktig trollskog ett tag.

Av Gurf

Alpha Protocol (20 kr, steam)
Company of heroes package (steam, 49 kr)
Skyrim förbokat

Av Gurf

Sega weekend på steam, bl.a. Alpha protocol för 20kr och rea på alla total war
http://store.steampowered.com/sale/SEGAWEEKEND2011

Av Gurf

enkelt sagt så är dom med "k" alltså 2500k & 2600k mycket bättre för överklockning. Inga nackdelar med att välja dom alls, även om du inte överklockar nu kanske du blir sugen när spelen börjar kräva mer och garantin ändå gått ut. Personligen väljer jag hellre 2 gtx 560 ti i SLI än ett 580, bättre prestanda för samma pengar, men det är jag, ett 580 är ett bra köp. Försök inte ens att "maxa" bf3, fortfarande osäkert vad exakt som kommer krävas för ultra inställningar men det ryktades om 580 i SLI (alltså två st) vilket är långt över din budget och inte värt pengarna.

Av Gurf

Som hemanvändare märker du ingen skillnad alls mellan home och ultimate. Mediamarkt är inte att leka med i reklamation o garantiärenden, Inet har väldigt bra rykte och väljer du att beställa hela datorn monterad har du två år på hela burken (du kan alltså skicka in hela utan att behöva felsöka vilken del problemet sitter i) plus att deras kundtjänst är kanon. Sen har såklart vissa delar längre garanti från tillverkaren men då måste du hitta felet innan du skickar in. Enda negativa med Inet just nu är att deras leveranstid är något lång (ca tre veckor). Personligen skulle jag absolut välja Inet, eller möjligtvis komplett.se men det beror på egna erfarenheter med mediamarkt. Leifsons paket ser riktigt bra ut, riktiga kvalitetsdelar, möjligen kan man lägga till ett par billiga 120 mm fläktar om du tänker överklocka.

Av Gurf

Jo lite strul med lagersaldo etc verkar det vara för tillfället, men å andra sidan är kontakten med kundtjänst kanon!

Av Gurf

Bastion passar nog rätt bra "i väntan på" eftersom det är rätt kort. Sen kommer Skyrim sluka all existerande tid så då behövs nog inte så mycket annat.

Av Gurf

Ja jävlar... vissa har för mycket fritid. Interaktiv Skyrim film: http://www.youtube.com/watch?v=CwGbgas8L7Y&feature=feedu

faktiskt riktigt häftigt.

Av Gurf

Svårt det här när man inte vet genre men... Fallout? Tropico 4, Dead Island (fast nog bäst i co op), From Dust (skoj men tyvärr kortlivat), umm... Angry birds? så nu har du lite av varje.

Av Gurf

Japp, speldator, glömde skriva det. Det jag mest funderar på är sli. Om andra kort lämpar sig bättre, hur mycket kylning behövs etc. Inte kört SLI/CF förut

Av Gurf

Ännu en speldator

Ber om ursäkt på förhand för att jag postar en "hjälp mig med x" tråd men skulle uppskatta en titt på planerat inköp.

Just nu ser det ut så här

vad tror ni?

  • Pengar i sjön med sli?

  • tips på annat mb eller diskar?

  • överdrivet med fläktarna?

  • bättre med i7 2600k?

  • annat gpu?