Inlägg

Inlägg som CreX har skrivit i forumet
Av CreX

This escalated quickly...

Jo men jag är också sugen på att veta hur man löser det.

Av CreX

100% Hardstyle

För mig är musik energi och sedan 2007, oavsett om jag är nedstämd eller glad, så är det Hardstyle som får igång mig och ger mig gåshud.

Några av mina favoriter från de senaste åren:
Frequencerz - The Unknown
Project One set @ Qlimax 2016
Wasted Penguinz set @ Reverze 2015
Defqon.1 Weekend Festival 2017 | POWER HOUR

Av CreX

@Dekkan: 960Mhz är det högsta jag kommit utan crash. Men då bara genom att dra upp slidern. Jag vet inte om man kan finjustera i några andra parametrar för att få upp minnet högre.

Av CreX
Skrivet av Pholostan:

.............. Buildzoid har också rätt i att om man sätter samma klockfrekvens för läge 6 och 7 så "fastnar" man på läge 5 istället. Det blir helkonstigt, så de måste vara olika......

What?!
Det här förklarar en hel del! Trots det har jag ändå fått till det hyffsat tror jag.

Core: ~1600 MHz @ 1000 mV
Memory: 960 MHz

https://i.imgur.com/Zpk8qMl.png

https://i.imgur.com/4EdZZnI.png

Av CreX

Defqon.1 !!

Av CreX

Bara släpp den där Nova så jag får spendera!

Av CreX
Skrivet av Jinxswe:

Har kört några matcher nu. Rent av skräp.
Ja du har Quake gameplay... Men oj vad dom har förstört de. Frågan är om dom kör p2p för folk lagga något fruktansvärt och hitditection va katastrof.
Varför lära sig kartorna när du har en jävla annaouncer som säger till dig när saker spawnar.
Varför ha skill när alla fiender har en stor jävla röd pil ovanför sitt huvud.
Sorry för saltet. Men trodde inte dom kunde göra ett Quake spel casual... men dom lyckades.

Jag har fullständiga motsatsen av dina intryck. Smaken som baken I guess.
Dessutom inte haft problem med lag, 15-30 ms. Däremot kommer det in någon spelare då och då som laggar. De sitter troligen med potatisdator och wifi.

Av CreX
Skrivet av Sebbepojken:

Nattläget hittar du genom att klicka på din profilikon i övre högra hörnet, då får du en rad för att aktivera det mörka läget.

Jaha! Ser ut precis som förr för mig:

http://i.imgur.com/ExjDbd0.png

Av CreX

Siten som Swec refererar till har ingen info alls om hur man "anmäler sig". (https://www.youtube.com/new)

Ser dessutom ingen skillnad på Youtube och hittar inga nya features som t.ex. "mörkt läge".

Av CreX
Skrivet av Rapidact:

Det finns en mängd klassiska spel som är värda en uppfräschning.

Skulle vara kul med om Dice gjorde remaster på BF4'a sen?

Vilka fler vill ni se bli remastered?

BF4, klassisker?

Av CreX
Skrivet av jacozz:

Härligt! Hellre Vulkan än DX12. Doom är ett bra exempel på lyckad implementation av lågnivå-API. Hoppas det blir lika bra i Unity-motorn.

Ja verkligen! Doom spelar äckligt bra Vulkan.

Av CreX

Mm precis.

Av CreX
Skrivet av Cooling23:

32gb är lite om man ska handla sina spel på Eshop.

Både Wii U och 3DS hade stöd för extern storage just för att lösa problemet för dem som vill betala 30% mer för sina spel. Så troligen går det att peta i ett fett micro-SD.

Av CreX
Skrivet av Markusas:

Hur mycket utrymme kräver "nya" Skyrim samt nya Zelda på Switch tro? Känns rätt snålt med 32gb?

Spelen kommer på cartridge. 32GB räcker nog gott till saves, patches och lite appar.

Av CreX
Skrivet av anon5930:

Epona Runner?
Haha, nä håller med. Vill även jag se något vassare och mer orginellt än en runner.

Haha epic idea! Ta patent.
2D mini game av horse race från Lon Lon Ranch.

Av CreX
Skrivet av anon5930:

Experimentet med Zelda-titlarna till DS fungerade i bästa fall sådär i mitt tycke. Nu var det iofs med pekpenna och många av kontrollerna utfördes med styrkors och L-knappen (R och ABXY som vänsterhänt har jag för mig). Vissa rörelser, som att rulla, hade jag problem med då man ska dra en liten cirkel i hörnet. Så undvek det så gott det gick. Ett spel som helt styrs med touch input utan feedback blir nog rätt jobbigt i längden.

Men någon slags Zelda Runner eller liknande borde nog kunna fungera. Mario Runner är på gång till iOS och senare Android så får se hur de fungerar. Dock finns det ju massor av denna typ av titlar redan så den tillför inget direkt nytt vad jag förstått. Mer än ett välkänt IP och, för Apple, en PR vinst då de blev först med att visa upp titeln. Aktievärdet ökade en del i och med framträdandet.

Så länge Nintendo inte anser att deras spel smartphones och tablets stör deras traditionella spelförsäljning så borde sådanna titlar faktiskt kunna komma.

Mm... men inte direkt en Infinite Runner jag tänker på när jag hör "Zelda". Tycker de ska vara noga med att inte göra massa skitspel bara för sakens skull heller, utan satsa på kvalitetstitlar.

Av CreX
Skrivet av CC86:

PS. 2D Zelda till smartphone skulle vara trevligt.

Nej, för touch suger för spel som handlar om frame perfect timings.

Av CreX
Skrivet av anon5930:

Det finns seriösare titlar för iOS och Android men så kostar dessa rätt mycket också. Typ hundralappen och uppåt och då är det inte lika billigt längre. Exempelvis Star Wars: Knights of the Old Republic, diverse Square Enix-rollspel och liknande finns men men... dyra. Och då är kontrollmöjligheterna fortfarande urusla då det är touch. Även om man har en kontroll man kopplar in för att spela med så blir det en otymplig lösning.

3DS'en är i en helt egen klass här vilket förklarar varför den fortfarande säljer bra. Och marknaden för Switch finns också då utvecklingen går i just den riktningen. Det ser riktigt lovande ut faktiskt. Såvida inte de som nu stödjer plattformen drar sig ur av någon anledning.

Mm absolut. Problemet med "det finns en handkontroll..." är att marknaden blir splittrad. 98% kommer inte ha den och spelen måste kompromissa. Vilket i slutändan ger en sämre produkt. Det finns absolut vissa genres som går att spela med touch, många genres som också uppkommit i och med touch. Men det är limiterat i sitt utförande och precision. Hearthstone är ju ett exempel där det fungerar väldigt bra.

Jag är väldigt positiv till den och hoppas de får bättre tredjepartsstöd denna gång. Även om mycket till varför de inte haft det historiskt har varit självförvållat.

Av CreX

Jag Har haft alla Nindendos konsoller sedan NES med undantaget SNES. Jag har spelat hundratals timmar på min 3DS men mindre på mitt Wii/Wii U. Jag kombinerar detta med en PC där jag spelar andra titlar helt enkelt. Tycker det är en ultimata kombinationen. Ett Playstation överlappar för mycket med titlarna på PC och är krasst bara sämre versioner av PC-spelen.

Hur som helst.. det jag ville komma till är att rent krasst är detta en vidareutveckling av det koncept Wii U började med i kombination med deras portabla 3DS. Så de kombinerar sina två marknader, där den portabla marknaden varit den starkaste. På så vis täcker de upp hela sin befintliga marknad med ett system och eliminerar frågan om "vill vilket system ska vi utveckla produkt X eller Y?". Jag är ytterst positiv då 3DS:en är den jag spelat mest på. Att få en portabel enhet med bättre hårdvara å möjligheten till att slänga ut bilden på TV:n hemma i soffan är en riktigt nice bonus.

Av CreX
Skrivet av Baxtex:

Är folk verkligen sugna på bärbara enheter i dessa smartphone tider? Jag orkar verkligen inte släpa på en enhet till som behövs laddas varje natt. Sen är inte Wii U ungefär samma sak redan?

Verkligen! Väljer min 3DS 7 dagar i veckan före en smartphone.
Problemet med smartphonemarknaden är att det är en shovelware-marknad styrd av chefer som gillar kassakor. Finns nog inte ett enda vettigt spel..
Sen så suger touch som input. Spelen kommer aldrig få någon kvalitet så länge input method är klappkass kalops.
Och det sista, smartphones är om mer spridda skurar än PC-marknaden i specs, modeller och operativsystem. Vilket leder till en riktigt usel grund för att kunna leverera stabila produkter.