Inlägg

Inlägg som teddysbear har skrivit i forumet
Av teddysbear

när faen kommer dlc till dark souls3?.. Imorgon nu snart?

Av teddysbear

34år här. Märker att mitt spelande oxå går i omgångar ju äldre jag blivit.. Ibland kan jag sitta 3-4dagar o tokspela men sen bara sluta o komma tillbaka efter en vecka

Av teddysbear
Skrivet av tcntad:

Jag har en guide för detta ändamål:)

tack men det fixade sig med hjälpen jag fick

Av teddysbear

fan killar att jag missad detta e otroligt har letat fan efter det.. Tack ska ni ha ni har räddat julen för mig... Må ni få 100tals julklappar och skinkan ska smakas som änglarstårar för er... God Jul!!!

Av teddysbear

Installera om windows 7

Hej jag tror jag kan ha fått virus på datorn hemma. Jag vill att all min data på hårdisken försvinner. Allså helt och hållet inget ska vara kvar den ska vara tom så jag kan installera om windows igen. Är det möjligt att radera hela hårdisken på windows7?

Tacksamm för hjälp

Av teddysbear
Skrivet av Waaza:

Hejsan, har ett smärre problem. Datorn startar upp efter att jag monterat de nya prylarna jag köpt, får dock ingen bild.

Speccs:

Moderkort: Asus p8p67 pro rev 3.1
Grafikkort: Asus Geforce 580 gtx
Processor: i5 2500k 3.30 ghz
2x4gb Corsair vengeance lp
PSU: Corsair hx 750W

Händelseförlopp:

Allt rullar igång till synes iallafall, förutom att jag inte får en bild. CPU Lampan lyser rött hela tiden medans datorn är på, cpu fläkten snurrar dock.
har testat att köra med ett minne i slot 2, och 2 minnen i slot 2,4. Det som händer när jag startar datorn är att den är på en kort stund, sen rebootar den en gång, och är på tills jag stänger av den. Så har ni några förslag på vad man ska hitta på?
'
Detaljer
Distanserna sitter rätt iallafall, så gör även atx kablarna till moderkortet. RAM-minnen har jag kontroll testat hos butik, och dem skall funka.

Hade samma problem som dig. Tror det är grafikkortet som strular för dig =/. När datorn får svartskärm restarta den gå in på felsäkert läge. Kan du det?.
i så fall gå in på enhetshanteraren och avinstallera drivrutiner för grafiikkortet, Starta om datorn nu. Om du kan logga in på windows normalt så är det som sagt grafikkortet.