Inlägg

Inlägg som Potatissallad har skrivit i forumet
Av Potatissallad
Skrivet av seal33:

Lysande fynd, men är det inte värt att lägga till 390 kr för att få 2 x 16GB ram istället för 2 x 8GB?

Jag bytte till 32gb igår efter att jag läste din och andras kommentarer här igår. Känns dumsnålt, kostar inte särskilt mycket mer och så slipper man tänka på att eventuellt ha minnesbegränsingar.

Av Potatissallad
Skrivet av Wiczor:

Produkt: Komplett Upgrade 5
Ryzen 5600X
MSI MAG B550 Tomahawk MAX WIFI
Vengance LPX DDR4 3600MHZ 16GB
CM Hyper 212 Halo kylare
ASUS TUF Gaming P1 musmatta
Länk: https://www.komplett.se/product/1222287/datorutrustning/paket...
Kategori: Uppgraderingspaket
Prisjakt: N/A
Pris: 3064:-

Edit: Man får ändra/anpassa produkterna i paketet för att komma ner i det lägre priset.

Nu snackar vi, vilket fynd! Nu blir det att uppgradera min gamla sandy bridge från 2011! Är nog på tiden.

Använde mitt morrow mastercard också så ska få 4 procent cashback också om dem inte tagit bort den förmånen. 2941 kr efter cashback ;P

Av Potatissallad

Är bild 3 på routern inte på exemplaret som säljs? För är samma bild som denna https://www.tradera.com/item/121404/611763742/asus-rt-ac88u-d...

Av Potatissallad

Ni som köpte dessa. Får ni 3.5 mm att fungera? Får inget ljud alls när jag kör 3.5 mm. Testad både i datorn samt i xboxhandkontrollen. Usb funkar.

Edit. Nvm var tydligen tvungen att starta hörlurarna även när man kör 3.5. Trodde inte det behövdes. Får ta på mig dumstruten....

Av Potatissallad

1200 plus frakt

Av Potatissallad

MSI B350 Tomahawk, Socket-AM4
Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Kylare
AMD Ryzen 7 1800X Processor

1300 kr plus frakt

Av Potatissallad

Palit GeForce GTX 1080 8GB Super Jetstream - 1300 plus frakt

Av Potatissallad

ROG STRIX B350-F GAMING + ryzen 3600 - 1000 kr
Palit GeForce GTX 1080 8GB - 1200 kr

Totalt 2200 plus frakt

Av Potatissallad

Philips Airfryer 3000 Series XL, 6.2L (1.2kg) - 969 kr

https://www.amazon.se/-/en/gp/aw/d/B08WJBVM5G?ref=ppx_pt2_mob...

100 kr dras av i kassan. Beställde min för 869 efter att fått 100 kr ytterliggare rabatt som ploppade upp i amazonappen.

Av Potatissallad

Problemet med Stockholm är att det ligger helt off samt att det är fullt med stockholmare där. Jönköping var perfekt. Påminner om när de flyttade Hultsfredsfestivalen. Hoppas att det blir fiasko.

Av Potatissallad
Skrivet av Gorian:

Har aldrig råkat ut för driftproblem, och då har jag ändå ägt varje Xbox-generation som släppts. Är det ett vanligt förekommande problem? Vet att det är det på Switch, men inte hört något om Xbox eller PS?

Ja. Har haft driftproblem på alla mina xbox one/series kontroller. 360-kontrollerna hade jag inte lika mycket problem, tog betydligt längre tid innan man fick de problemen.

Tror det handlar om vad för typer av spel man spelar också. Spel där man trycker ner spaken mycket när den inte är i neutralt läge tror jag ökar risken för drifting.

Av Potatissallad

Har precis släppts en handkontroll som heter GameSir G7 SE som har magnetiska sensorer på spakarna. Äntligen säger jag, är himla trött på driftproblem. Får hoppas att det blir den nya standarden så att handkontroller kan hålla i mer än ett halvår. Verkar inte som någon svensk butik har tagit in en än men så fort den finns tillgänglig så hugger jag direkt!

Av Potatissallad

Kan rekommendera powerball också. Jag hade lite problem med musarm tidigare. Kunde få ont i handleden och underarmen. Har inga problem längre sen jag började med powerball. Riktigt beroendeframkallande är det också. Har två stycken som jag kör med, en i varje hand, några minuter per dag. Inte säkert såklart att det hjäler dig dock men i mitt fall var det kanon.

Av Potatissallad

Det blev ingen cd.

Bring skulle leverera min 55 tummare idag mellan 13:00 till 17:00. De kom aldrig. Inget samtal eller sms heller. Postmord kanske inte är så dumt ändå...

Av Potatissallad

Köpte en 55 tum i måndags 19:26. Fick mejl att den är skickad nu.

Tycker att min typ 10 år gamla tv duger fint men kunde inte låta bli. Verkar omständligt hela grejen med firmware dock. Får väl bli en dumtv, dvs ingen internetsladd i hårddisken här inte.

Av Potatissallad
Skrivet av Floskel:

Jag fick även fri frakt med rabattkupongen som vart länkad av mod trots att jag inte är Prime-medlem, beställde dock 2st.

Har inte med rabattkoden att göra. Är alltid fri frakt över 229 kr om man väljer rätt fraktsätt.

Av Potatissallad
Skrivet av Najk:

Hur gammal är kontrollen? Börja alltid med åf, om den nu inte är flera år gammal.

Ok tack. Tar det via återförsäljaren då. Är inte ens 1 år gammal.

Av Potatissallad

Ni som har xboxgrejer som gått sönder. Kontaktade ni återförsäljaren eller Microsoft för garantin? Tänkte på vad som är smidigast. Ena bumpern på min kontroll gick sönder...

Av Potatissallad
Skrivet av gamepass:

Hej. Reggad mig enbart eftersom jag stör mig på att ingen tipsar om det billigaste sättet. Jag ska visa hur ni kommer undan billigast möjligast.

För 36 månaders Game Pass Ultimate:
1. Köp 9 st 3-månaderskoder på följande länk (ca 65kr styck. Det kan även finnas rabattkoder att använda, se punkt 7) https://www.eneba.com/gb/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-liv...
2. Lös in en kod på http://redeem.microsoft.com/
3. Varje gång du löser in en kod får du 1 månad gratis om du låter automatisk förnyelse vara på.
4. Gå till https://account.microsoft.com/services och avbryt automatisk förnyelse/prenumeration.
5. Gör om steg 2-4 tills du angett alla koder. Du har nu 27+9=36 månader Xbox Live Gold.
6. Uppgradera sedan ditt Xbox Live Gold till Game Pass Ultimate. Detta betyder att du lägger på en månadskostnad på 135kr efter att dina 36 månader har passerat, men du kan avbryta prenumerationen på en gång.
7. Du har nu 36 månaders Game Pass Ultimate för 585kr! (Ofta finns det rabattkoder att hitta för att komma ännu billigare undan, jag fick 10% rabatt med denna men annars är det bara att googla: 6nm7u6AKS )

(36 månader är max, allt över detta kommer ej att konverteras)

Gjorde detta precis. Funkade kjempebra, tack! Kostnad för mig blev 527 + 135 (hade redan nyttjat 1kr-erbjudandet).

Enda problemet jag hade var att det inte gick att uppgradera till ultimate via min dator. Visades 1kr istället för 135 och jag fick följande fel: "Försök igen Ett fel uppstod på vår server. Vänta en stund och se om det löser problemet. rKTnfPTNBrJvMoZr802Aq3.33.1". Gjorde det på xboxen istället och då gick det bra. Nu är man laddad 3 år fram!

Kollade runt lite snabbt men hittade ingen kod för rabatt på eneba just nu.

Av Potatissallad

Lyckades köpa ett för 1500 kr. Men i mitt bekräftelsemejl från gogift står det att värdet är 1500 och inte 2250 kr. Sista gången jag handlar på ikea, bara strul.