Inlägg

Inlägg som Grinnall har skrivit i forumet
Av Grinnall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Waco

då kanske du ska lära dig lite innan du börjar klocka.

Jo men nu ska en polare hjälpa mig lite som e haj på sånt...tänkte bara höra mig runt lite

Av Grinnall

hehe...det låter lätt för er som KAN sånt än för en annan som inte har en aning =D

Av Grinnall

Men jag vill veta typ på ett ungefär bara typ...vad man kan "tänkas" att få upp den i...

Av Grinnall

Tipsa en n00b! =)

Får snart en p4 2.53gHz, 256x2 ddr(266), AX4R PLUS Intel Granite Bay 533MHz...
Nu tänkte jag trimma upp denna lite....Min fråga till er experter e då....Hur mkt ungefär kan jag trimma upp om jag tex. bara köper en extra fläkt? Nåt annat tips för att trimma upp den på ett lätt sätt?

//MVH Grinnall

Av Grinnall

Om det är Dual-DDR du är ute efter så finns det ett fint alternativ nämligen Aopens kort som håller samma mått fast till ett bättre pris. Detta kortet blev också ett snäpp bättre i test på toms hardware än asus-kortet. Själv har jag beställt aopens kort och vad jag har läst så har både detta och asus kort fått fina recensioner ang. det här med Granite bay!

Av Grinnall

Jag är n00b inom chassibygge...Frågor till experter!

Hej alla glada!
Jag har fått ett nytt intresse!
Jag köpte för ett tag sedan en Compaq Presario, modell 8072EA, vilket jag stort ångrar idag. Nu är det dags att uppgradera h-vetet. Nog om det. När jag sedan har uppdaterat moderkort, processor mm skulle jag även vilja ge mitt halvtråkiga chassi en ansiktslyftning. Det jag hade tänkt mig är att jag vill ha ett litet tufft fönster o lite häftiga lampor...Ja ni vet nog vad jag menar. Frågan är nu om man kan modifiera denna lådan, om det går att börja såga i vilket chassi som helst osv vad man bör tänka på. Jag skulle även vilja koppla några dioder där fram på min burk, hur kopplar jag sladdar osv. Finns det nån lämplig guide för mig? Som jag sa innan, jag är nybörjade inom detta området så har ni lust o tips så kom gärna med det!
/MVH Grinnall