Inlägg

Inlägg som Parabellum har skrivit i forumet
Av Parabellum

Hallå`?
Nån som vill hjälpa mig?

Av Parabellum

Vad jag menar med LA Noire är om man kan avaktivera den från Social Club.

Av Parabellum

GFWL-frågor

Hej.

Har några frågor ang Games for Windows LIVE som jag skulle uppskatta om någon kunde svara på!

- Är det möjligt att avregga sitt GFWL-konto men fortfarande använda spelen efteråt?
- Vet att GTAIV och förmodligen EFLC är bundna till GFWL, är LA Noire och Bioshock/2 det också?
- GFWL är ju kopplat till microsoft-kontot - är det möjligt att byta det?
- Går det att byta namn på GFWL-kontot?

...eller är det bara och köpa spelen igen så att säga? :/

Tack!

Av Parabellum

Är det värt att köpa en 500gb-ssd? Isåfall vilken är att föredra?

Hejhej!

Jag har en 60gb OCZ Vertex 3 med operativet på och lite program. Lyckades även klämma in ett spel, men efter det var det kört.
Köpte för några månader sedan en 3tb mekanisk från Seagate vilket är tänkt att användas som lagring.

Är det smart att köpa ytterligare en SSD med lagringskapacitet runt 500gb? Program och spel, samt filer som används frekvent är vad som skall lagras på den. Men då är frågan - är det värt spendera 3,5-5,5K för en SSD? Hur stor är skillnaden (prestanda och säkerhet) mellan en vanlig mekanisk jämte en ny stor ssd?

Alternativ två skulle kunna vara att helt ersätta nuv ssd och installera om operativet på 500gb-disken. Win7 OEM - endast byte av moderkort är väl det som gör det förbrukat? Det ska väl gå att installera sin windowskopia på en ny hårddisk förutsatt att det är samma moderkort, eller har jag fel?

Sneglar på OCZ Vertex 4 512gb, eller möjligen två 256gb (ej raid). Crucial M4 512 är ett billigare alternativ (under 8kr/gb) men är dock långsammare och äldre än nykomlingen. Svar uppskattas stort! Tack!:)

Av Parabellum

Jonas, HUR kunde du missa Watch Dogs när du kollade upp E3-mässan=?!?!!?
Riktigt najs spel, älskar alltid när sk GTA-kloner poppar upp! Det negativa var på slutet, urusel bilfysik, och motorljudet kunde jag inte låta bli att garva åt!

Av Parabellum

Skulle vilja se en mus som passar en hand perfekt. 5K är för stor och bred och saknar fler knappar.
Mionix Naos 5000 är den som känns bäst just nu, fast själv har jag en MX500. [EDIT: kollade under musen och såg följande - MX518 *whoco5-smajlin från FB*]
Bakåt- och framåtknappar är ett måste på tumsidan. Men varför finns inte en tredje knapp med den självklara bindningen kryssa/stäng fönster. Det är något som fortfarande saknas, precis som förr. Då var man tvungen att leta reda på högerstapeln eller använda pilarna för att gå ner eller up, nu används skrollen. Att gå bak eller fram var ju inte för så länge sen något man alltid var tvungen att klicka i vänstra hörnet - nu finns det på de flesta möss två knappar som är specifierade för detta ändamål. Varför inte fler sådana?

http://www.logitech.com/assets/31255/4/wireless-gaming-mouse-g70...

http://www.logitech.com/assets/15994/15994.png

Av Parabellum

Frågan är om AMDs nya Piledriver med uppdaterade FX-serien åtminstone kan konkurrera med Sandy Bridge skulle det vara ett stort steg på vägen. Go Vishera!

På graffefronten är det jämt upp. AMDs dubbelgpu 7990 skulle ju lanserats på Computex förfan! Besviken jag är!

Av Parabellum

Det förvånar mig att inga fler aktörer kliver in på marknaden. Desto fler som konkurrerar blir det automatiskt en prissänkning.

Av Parabellum

Inget Antec HCP 1300w?

Av Parabellum
Skrivet av SuperSverker:

Jahaa, är Vishera med Piledriver kärnor?

Njae jag är inte så insatt i AMDs processornamngivning, men har för mig att det är en uppgradering av Bulldozer, som Ivy Bridge är för SB fast utan krympningen. Har för mig att AMD stannar kvar på 32nm tillverkningsprocessen.

Står lite på Wikipedia annars: http://en.wikipedia.org/wiki/Bulldozer_(microarchitecture)

Av Parabellum
Skrivet av SuperSverker:

Efterföljaren till Zambezi (mikroark. Bulldozer) - FX8120/8150
Tror den skulle heta FX-8350, dock inte helt säker.

Av Parabellum

Inget nytt om Vishera?

Av Parabellum

ASRock Extreme11 är något som mycket väl kan slå Rampage IV Extreme! Man behöver inte spänningsmätpunkter, LN2-knappar, Xsocket, mm mm.
7 SATAports-'block' vill jag se mer av i framtiden! Faan så läckert kortet är, utan kylflänsar och allt. Hoppas de blir som Thermalright-inspirerade flänsar och feta heatpipes all over!

Av Parabellum
Skrivet av Segas:

Jonas MÅSTE sluta "smacka" när han avslutar en mening...sjukt irriterande att lyssna på. :S

Ähh lägg av! La inte ens märke till det, folk som gör det har antingen för bra hörsel eller så är de lättirriterade av ngn orsak.
Ser spänt fram emot de nya moderkorten och graffekorten och chassin och nätdelar - ALLT!

Av Parabellum

JAA!!!! Nu skaj ag se videon!

Av Parabellum

Vilket OEM är det som bygger detta? Flextronics?
Corsair AX1200

http://limages.vr-zone.net/body/12386/DSC01967.JPG.png

Corsair AX1200i

http://www.sweclockers.com/image/red/2012/06/05/AX1200i+_0000_AX...

Av Parabellum

Nej, jag tänker inte slösa tid på att installera ett OS som jag vet är skit. Jag har en dator, en sådan man använder tillsammans med tangentbord och mus. Jag är ingen smartphone/touchscreen/facebooksgeneration/ultrajoe-bög, så Metro är något jag INTE vill ha med och göra.

XP - Vista - 7 - 8 - 9... and the story goes on. Windows 7 funkar klockrent, varför borde jag nedgradera mig till detta junk?

Av Parabellum

Taiwan erkänns endast av ett 20-tal stater främst i Sydamerika och Karribien. Inte heller är landet medlem i förenta nationerna!

Emil o Jonas, och kameragänget - besök gärna TAIPEI 101. En lite över 500m hög skyskrapa i cyanfärg, läckert!

Av Parabellum

Jaaa fredagspanel! Nu ska jag sätta mig ner och kolla på hela klippet. Hoppas ni nu lovar att frågelådan kommer nästa fredag enligt er varannan-fredag-princip!

Av Parabellum

Vet någon om Sweclockers packar väskorna och beger sig till Taipei, när är det nu... slutet av juni? Skulle vara riktigt trevligt med svenska nyheter från andra sidan jordklotet.

OnT: Noctua i all ära, men många av deras sk innovationer blev introducerade tidigare av andra företag. Deltafläktarna började med riktgaller i spiralform, San Ace har en hel drös med intressanta egenskaper som räfflade insidor och rundade blad mm. NOCTUA - för att höja förtroendet för kunder, speciellt inom enterprise kanske ni borde publicera tydliga fläktkurvor och annat gott som bl a serverfläktarna har (Delta, San Ace mm). Och framförallt - snälla börja med svarta fläktar! Bort med det bruna, åtminstone ge oss andra alternativ!!!