Inlägg

Inlägg som saides10 har skrivit i forumet
Av saides10

Vilka volt inställningar

Hej
Undrar bara vilka volt inställningar som rekommenderas för en fx-8350 som körs i stock.
Just nu ser det ut så här i idle med alla inställningar på auto

http://imageshack.com/a/img842/289/jd56.png

Av saides10
Skrivet av qaaka:

räcker inte för sli men du kan absolut köpa en ssd

hur mycket mer skulle behövas för sli?
skulle 600w räcka eller behövs det mer endå?

Av saides10

Hur mycket klarar jag mig på 500W

Hej.
Har just nu en dator med fx-8350,gtx 660,asus m5a99x evo r2,8gb ram och en ssd+hdd så jag undrar hur långt mitt nätagg på 500w(https://www.inet.se/produkt/6909526/fractal-design-integra-50...) orkar med för jag går i tankarna att köpa ett till 660+plus en extra ssd.
så hur länge kommer 500w räcka inte man borde uppgradera sig?

Av saides10
Skrivet av Murvelvinden:

Varför? Är pornografi inblandat?

Nej,gillar bara att ha kvar all gammal historik för ibland kan det vara svårt att komma ihåg sidor man inte så ofta är inne på

Av saides10

Nope

Av saides10

Testat men verkar som att det enda som importeras är bokmärken

Av saides10

Kan man importera historik från chrome till firefox?

Hej.
Undrar bara om man kan importera historik från chrome till firefox.
Har testat att söka runt på google men har inte hittat något som fungerar så undrar om någon här vet hur man skulle kunna göra.

Av saides10

skulle kunna skänka iväg moderkort,processor samt grafikkort

Av saides10

Vad för volt på amd fx-8320

Hej.
Min processor hoppar mellan 1.24 och 1.34 volt hela tiden så undrar bara vilken volt man borde sätta på den.

Av saides10
Skrivet av wocDestiny:

har du kollat så att minnena är "supported" av moderkortet? annars om du har en "memok" knapp på moderkortet pröva tryck på den. annars låter det som om minnena är sönder

Har testat memok kanppen men det enda som händer är att dram lampan blinkar en stund och sen lysser den rött igen men ska ta och kolla om minnena är supportade.

Av saides10
Skrivet av dencoolasnubben:

Du måste trycka ordentligt tills du hör ett tick

Dom är intryckta så mycket som det går

Av saides10

Ram fungerar inte på nytt moderkort

Hej.
Köpte för några dagar sedan en fx-8320 och ett asus m5a99x evo r2 och nu när jag har kopplat in allting verkar ram minnena inte fungera på det nya moderkortet men fungerade felfritt på det gamla.
När jag har kopplat in minnena så lysser bara en röd DRAM lampa.
Har testat att köra med en sticka i taget och olika platser men fortfarande samma sak.

EDIT
Kommer inte in i bios och får ingen bild på skärmen heller.

Av saides10

finns dom förlängningskablarna att köpa i andra butiker eftersom att kjell i närheten där jag bor inte har några i lager för tillfället?

Av saides10

Behöver lite akut hjälp med dator bygge

Hej.
Köpte ett Asus M5A99X Revo 2.0 och en amd fx-8320 för några dagar sedan och nu när jag äntligen har lyckats sätta in allting så såg jag ett litet problem. Sladarna som går till usb och power/reset knappen på chassit inte när till portarna på moderkortet så jag har ingen aning just nu hur jag ska få igång datorn.
Finns det förlängare man kan köpa eller liknande?

Av saides10

Problem med Razer Deathadder

Hej.
Har haft min razer deathadder i över 1 år men nu på slutet fungerar höger klick bara till hälften.
Det som händer är att den inte gör något förens jag har tryckt ner knappen ungefär 3 gånger och då fungerar den men annars så händer inget så jag undrar bara om någon visste hur man fixar detta eller om det finns någon annan mus för mig som är vänter hänt.

EDIT
Fundrar på att köpa en steelseries kana v2 men undrar om det går att ändra så att höger klick blir vänter klick och tvärt om i deras kontrolpanel för musen

Av saides10

Hur mycket skillnad gör ljudkort

Hej.
Köpte att par logitech g230 tidigare och märkte att ljudet var rent skit.
Så det jag undrar är om ljudkort verkligen är så mycket bättre än det i moderkortet eller om bara headsetet är skit.

Av saides10
Skrivet av Mr.3:

Jaha, det är 2st olika som skriver i tråden.. Nu ska vi se här. Ni har ingenting gemensamt och spelar olika spel.
Saides10 du har alltså inte ett antivirusprogram, det rekommenderar jag att du installerar oavsett, har du Telia tv, precis som hACmAn sa så kan det inverka. Testa du också vad du får för pingsvar när du upplever så pass hög ping i spel.
Det kan bero på att eran lokala burk går dåligt vid hög belatning, det ihop med lång koppartråd är ingen bra kombination.
Det som T2 och Telia kollar när ni ringer dem är om det är några större störningar i nätet i erat område. Ligg på och fråga lite mer men börja med att fråga grannarna.

Nod32 är installerat samt malwarebytes som körs minst 1 gång per vecka och har inte Telia Tv men att kolla med grannar kan vara lite svårt eftersom att ingen av dom spelar någonting eller använder dator specielt mycket

Av saides10
Skrivet av Mr.3:

Kolla med grannarna om de också upplever störningar, kan vara lite allt möjligt. svårt att sätta fingret på, antagligen är det Telias lina, hur lång tid tar det innan de släpper?
Du har inge malware eller dyl va? samt antivirus

kan ta allt från 10 till 1 timme innan det släpper och virus skulle vara lite konstigt eftersom att jag installerade om allt och uppgraderade till windows 8 för några dagar sen

Av saides10

hög ping varje kväll

Brukar sitta och spela wow,lol,bf3 mm på kvällarna och varje kväll den senaste veckan har det blivit så att pingen har gått upp i över 1000 och efter runt 1 timme eller så går den ner till runt 40-50 igen och jag kör inte trådlöst.
Har telia adsl 6-8mbit och har snackat med telia över deras chat och enligt dom finns det inga störningar eller liknande.
Tror ni att kanske ett nytt modem eller router skulle kunna fixa problemet eller kan det vara någon inställning som behöver ändras?

Av saides10

Windows 8: Clean Install eller upgrade

Har tänkt att installera windows 8 nu för bf4 men även för att det skulle vara kul att testa windows 8 men eftersom att jag inte har någon stor lust att sitta och installera om alla program igen så undrar jag om att bara uppgradera från windows 7 till windows 8 skulle funka lika bra eller är en clean install att föredra?