Inlägg

Inlägg som Xubunticious har skrivit i forumet
Av Xubunticious

Utan att jämfört mellan de olika så måste jag säga Mint Cinnamon är väldigt skönt, har det på min gamla mini pc, funkar fin fint!

Av Xubunticious

Skaffade själv en Sony Xperia Go för 1500 nyligen, hade inte så höga förväntningar och finns säkert bättre telefoner begagnat om inte billigare också kanske, men den duger

Av Xubunticious
Skrivet av Sisyfos:

Mjo, men jag tror att de använde/använder några Hyper 212 EVO medan de fanns/finns för enligt Inet så levereras datorn med Hyper 212 EVO: http://www.inet.se/produkt/v100244/sweclockers-sommardator-20...

I be damned, aja där ser man.

Av Xubunticious
Skrivet av Sisyfos:

Sweclockers sommardator 2013 har en medföljande Hyper 212 EVO.

OnT: Höj volten mer helt enkelt? Ibland kan 100MHz+ kräva en hel del högre spänning även om 100+MHz tidigare knappt behövde en höjning.

Den har la en Silverstone Argon AR01, inte Hyper.

Av Xubunticious
Skrivet av trollhattan:

Du har uppenbarligen aldrig haft Felia.

Telia är rätt bra på att skicka ut Modem (adsl) tycker jag, tror vi är inne på tredje från dem. Sen kan man ju diskutera om det ens ska behövas bytas...

Av Xubunticious

Instämmer helt och hållet med att internet egentligen mer sabbat för Lan, men nu för tiden har vi märkt att det börjar krävas och speciellt är det ändå väldigt skönt då det alltid inträffar något crap man kan googla lösning för, iaf tack för svaret!

Av Xubunticious

Mobilt Internet Lösning

Hejsan allihopa, tänkte kolla vad den bästa lösningen vore för att få ett enkelt och billigt internet att dela ut med på Lan, där internet inte finns lokalt.

Det behöver inte vara snabbt eller ha världens bästa uppkoppling heller, grunden är typ "connecta till Steam" eller Google:a något snabbt, så vilket är bäst och billigast att skaffa för detta ändamål? Kollat lite kontantkorts-mobila bredband men vilken kan vara bäst för sitt pris etc?
tack på förhand.

Av Xubunticious

Spelar nog lite inom dagarna

Av Xubunticious

Även om dina tankar kanske lite väl är osannolika, så är jag med på det Jordenxxx, vill inte heller att man fasar ut alla kontanter helt.

Av Xubunticious

Beaufighters ftw.

Av Xubunticious
Skrivet av thli72:

Sweclockers kom som mest upp i 365W i sitt test så 450-550W räcker.

2Gb eller 3Gb på CPUn kan jag inget om

Borde finnas hål som passar att skruva fast SSDn i dom 3,5" brickorna som sitter i chassit (hmm kanske inte sitter några i ditt chassi). . .så har jag gjort . .. finns skruvål på undersidan SSDn http://www.hardwareluxx.se/index.php/tester/hardvara/ssd/2161...

Annars ser det ut att ditt chassi har en liten 2,5" vagga på botten av chassit, till vänster om 3,5" vaggorna

ahkey, jo men då kan man skippa adaptern ju (Yay ca 50 kr mindre!) men 2Gb/3Gb var GPU mässigt och inte Cpu (Fast antar du menade GPU)
Sen med nätagget var det lite det med att Haswell kunde ju krångla till det för vissa nätagg , kanske inte en stor del men L8'an hade varit grön iaf. Ska glo runt lite på det sen.

Av Xubunticious

Haha, jo min avatar är ju så neutral i fanboy frågan Behövde bara en Avatar ungefär ^^

Mjo, Gtx 760 verkade ju helt lovande må ja säga, Skyrim frågan - kommer det bli rejäl skillnad mellan 3Gb och 2Gb?
Och nej har inga planer på MultiGPU så det kanske kan sänkas lite i watt på agget, ska glo runt lite men det är väl alltid bra med lite extra ifallat?

Röda minnen billigare, noted. +1
Adaptern behövs nog väl? Chassit har la inget 2,5" slot? (Har ju inte haft SSD sen innan så har inga adaptrar redan)

Av Xubunticious

Råd/Tips av komponentvalet

Så, har tänkt nu till Sommarlönen uppgradera mig (Finally! (Se Dator i sign... heh)) och har redan sammanställt en liten kundvagn vad jag tänkt köpa,

Min Budget är 8500 Kr, känner inte att jag behöver särskilt mycket kraft isej över de pengarna och vill inte heller lägga så värst mycket för en ny dator.
Jag behöver inte h-disk(ar) eller någon form av skivläsare, ej heller OS så det är mest hårdvaran isej som behövs uppgraderas.

Se länk. http://www.inet.se/kundvagn/visa/3607317/datorupg
Note: Har bara sammanställt på Inet för underlätta för visning vad jag ska köpa, men kommer beställa både från Inet och Dustin, då jag märkte att man kunde spara avsevärt många hundralappar genom jämförning av priser. (så det passar min budget iaf)

Mina behov; Spelar inte särskilt mycket såsett, mest Casual gaming CSGO, Tf2 ibland, Minecraft och numer Qube World time to time, men annars inget krävande.
Skyrim spelar jag ju i och för sig också i perioder så hade ju varit trevligt om man kunde köra det vettigt kanske en o annan mod, dock förmodligen inga grafikmoddar så tänk inte på det

Sysslar inte med något annat egentligen mer än surfning och då o då glo ett avsnitt på en Tv-serie, så inga redigeringsbehov här inte.

Bryr mig inte så mycket om design isej, och överklockning kommer väl göras i liten mån men inget jag vill precis fokusera på, kan tänka mig vara lite flexibel i budgeten men då ska det vara en bra anledning för det.

Så hade tänkt kolla med er här på Forumet, vad tycks? Någon del som kan vara avsevärt bättre i en prisklass, andra tips etc?

Av Xubunticious

Skaffade internetbank idag själv, fyllde 18 4 juli Swedbank krävde 18 + för min del

angående att föräldrar absolut måste ha internetbank är bullshit, även om chansen är liten- mina började med det bara för 3-4 månader sen med det ,då de aldrig litat digitalt (alltid handlat kontant) (för den delen slutade pappa med checkar för bara något år sen elr två)

Av Xubunticious

Hej inet, tänkte höra med er hur jag ska fixa med ett Ram-minne som häromdagen dog som jag beställde från er 2011,
produkten ifråga har utgått och är ett Corsair CL9 XMS3 DDR3-1333Mhz, jag undrar om Corsair har någon form av garanti eller är det reklamering som gäller?

Tack på förhand för svar, och stort tack för en suverän butik samt support!

Av Xubunticious

Du säger ju också att Asus ignorerar och skiter i dig totalt, men de har ju svarat och försökt och iallafall informerat dig om vad som gäller

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xubunticious

Fan då att man inte kan komma in o göra account och köpa det, har en kompis som rekommenderade det igår till mig sen såg jag denna tråd idag också , vill skaffa't :S

Av Xubunticious

Har haft det problemet med en annan mus innan, det jag gjorde var att dra upp hela M1 (alltså, vænsterklick xD) sen trycka tillbaka den på plats. Det hjælpte temporært før en tid tills den helt slutade funka

Av Xubunticious
Skrivet av anon150287:

Nej, Webdesignskolan är föråldrad och verkligen ingenting någon borde lära sig från. Håll dig borta där ifrån. Codeacademy som många andra har rekommenderat tycker jag är en bra start.

Förvånar mig inte, ska nog själva glo igenom lite där då

Av Xubunticious

Webdesignsskolan går igenom html och Css rätt simpelt och lätt, kolla igenom där lite för absoluta grunder.

http://webdesignskolan.se/html/html_grunderna.php