Inlägg

Inlägg som Xubunticious har skrivit i forumet
Av Xubunticious

Är det inte omtalade g2play som har hand om den, fast svensk sida för dem?

Edit: Har handlat flertalet gånger dock av g2play, gillar dem väldigt mkt även om jag också ifrågasätter deras trohet och hur mkt jag stödjer en utvecklare...

Edit igen: Hade helt fel, kollade snabbt nu var fast2play jag tänkte på. Ursäkta inlägget.

Av Xubunticious
Skrivet av GamerFX:

det låter som riktig jävla bullshit skrivet av dig inget illa menat men det där var lite väl å ta i. Jag har haft både razer deathadder och har nu sen 2 år tillbaka razer imperator som håller än. Låter väldigt överdrivet det du skriver eller så har du haft väldigt otur med dom produkterna.

Min gick efter bara något år, de andra två gick väl strax innan 2 års användning. Och om det gör någon större skillnad för dig kan du veta att min hade grönt ljus och min kompis Diamondback blått ljus, väldigt bra information.
Men ja, kan ha haft otur men personlig erfarenhet + generella inställningen av dem på nätet skapar lite misstro, och de är ju trots allt ett stort märke.

Av Xubunticious

Vill bara slänga in lite av min erfarenhet av Razer, jag hade en Razer Diamondback som gick sönder med vänsterklick till slut, en annan kompis hade också en Diamondback vars Scrollhjul gick av till slut, samt en tredje vän som hade Deathadder, den slutade funka den med- ingen är precis våldsam i hanteringen av oss så jag kan lite hoppa på tåget med Anti-razer...

Av Xubunticious
Skrivet av Vation:

Ser ut som om du bara har copy-pastat beskrivningen som nämns här. Försöker du vinna det? Väldigt sportsligt av dig.

Det är ju samma person, och han länkar ju hit?

Av Xubunticious

Varesej Monoroba, ADB eller MyPhoneExplorer funkade, de kräver ju tyvärr att man ska enable:a Usb Debugging vilket är lite svårt, aja ger nog upp på skiten iaf. Tack för responsen iaf! (But please, do tell more om ni hittar nåt!)

Av Xubunticious

Värde i3 370M och i5 430M

Jahopp, har två processorer till laptops liggandes som jag verkligen aldrig kommer få användning för,
så som titel lyder; Hur mycket är dessa värda, om någon vet ungefär på vad begagnat kan gå på;

*Intel i3 370M 3MB Cache 2.4GHz Dual Core Socket PGA988
*Intel i5 430M 3MB Cache 2.26GHz Dual Core Socket PGA988 // BGA1288

-----
Detta klassas ju inte precis som köpråd, som man inte får posta här men ifallatt tråd hamnat fel ursäktar jag på förhand och ber mod flytta.
-----

Av Xubunticious

Ska kolla mer in i det sen när jag kommer hem, utan att läst för mig in i det, behövs inte rootad telefon? (Vilket jag inte har)

Ska även skicka bild sen ^^

Edit: Här är bilder, ena släckt skärm andra visar hur den ser ut med skärm på.

http://i39.tinypic.com/2urxe2f.jpg

http://i44.tinypic.com/jzv6sn.jpg

Av Xubunticious

Asså om jag ens skulle lägga pengar på skiten och beställa det, skulle det byta hela skärmen? Vi snackar full glas break här, skickar bild sen xD

Av Xubunticious

Det var hela poängen med att skriva Internminnes filer samt påpeka Samsungs Default Notes.

Men visst, kanske något oklart sagt, I give you that.

Av Xubunticious

Kopiera filer från trasig telefon

Är det någon här som vet något sätt att nå sina Internminnes filer från en "trasig" smartphone?

Note: Detta fallet är trasig som så ; mobilen startar som den ska, men kvaddat skärmen rätt rejält efter mindre nyktra aktiviteter, så kan inte använda touchen på den. Det är en Samsung Xcover S5690 med Android 2.3.
Det jag vill åt är Notes (Samsung default program) och få några listor jag hade där, inget katastrofal viktigt men ändå
(Och det är lite svårt att trycka Accept när man ska dela minnet till datorn pga touchen...

Tacksam för svar

Av Xubunticious

Dota 2 Keys

Har 15 Dota 2 Keys kvar att waste:a bort, är någon intresserad PM:a bara och säg din mail så får du en
Redigerar när alla är tagna.

Av Xubunticious

Även om det var ett skämt som en föregående skrev med att "träffa nya vänner" i en skytteförening, måste jag säga det är ett bra tips.

Går själv i Skytte (Pistol/revolver skytte, ej gevär.) och där lär man känna ett par stycken, från varierande åldersgrupper. Även om jag kan påpeka det finns ju mer 40-50+'are där .

Av Xubunticious

Kan säkert stämma med vintertid och bil-situationen, har hört om vintertid gör det enklare med stötar också, men i huvudsak är det skolan som är jobbig. Stötar varenda gång man gått 1 meter och nästa metall-approach. Bilfenomenet kan man ju leva med i sin sak ^^

Av Xubunticious

Jorda dojor?

Som titel lyder, kan man jorda sina dojor utan att göra för mycket arbete och utan att behöva göra det för klumpigt?

Alltså, jag har fått stötar nu hela j*vla tiden, och efter lite eftertanke och tips har jag kommit fram till att det är mina gympaskor som jag använder som vanliga dojor, haft nu ett tag (Månad-ish) , varje gång jag ska stänga bildörrar, varje gång jag ska vidröra något av metall i skolan- man har börjat bli lite nervös i att ta i metall xD, även om det inte är farligt så är det väldigt irriterande och obehagligt.

Så kan man kötta ner en metallplatta eller nåt i skorna ? ^^ Eller är det bara att ge upp, leva med det eller byta skor?

Av Xubunticious

Har kört sen slutet av Januari och tycker spelet är riktigt bra gjort och helt klart värt att få mer attention, kör mest USA och älskar de planen.

Dock är det lite så som föregående talare sa att det blir lite enformigt efter några matcher och nu för tiden kör jag bara någon match eller två om dagen, kul men enformigt.
Man får hoppas de lägger till mer dynamiska gamemodes eller lite features

Av Xubunticious

Dra ut någon enhet , rulla runt lite med stolen? Om det kommer ljud är det någon annan enhet och då är det bara att ta nästa enhet eller nåt liknande simpelt felsökande kan du ju göra

Av Xubunticious

De ansvarar för vår Router har jag ju redan sagt, vilket upprätthåller Wifit. Och vi har haft problemet innan, men då ringde vi pga att den sekundära familjedatorn (En äldre med Xp) körde Trådlöst och den nyare trådat. Den äldre som Pappa gillade att använda fick aldrig internet.

(Och det trådlösa nätverkskortet var bredvid Routern btw, han litade inte på mig innan att det gick att ha flera trådade datorer till routern.)

Nu slutar vi diskutera här inne iaf, kommer bara följa tråden.

Av Xubunticious
Skrivet av madtop:

Farsan gör helt rätt i att inte ringa Telia eftersom ert wifi inte är Telias problem.
Ni bör felsöka ert trådlösa nät. Byt kanal, byt router, sätt upp en AP, prova homeplugg.

För övrigt är väl ditt problem inte alls likt trådskaparens. Ska jag vara ärlig förstår jag inte ens varför du postade i den här tråden.

Jag är tämligen säker på att det är Telias fel fortfarande, och ja- vi har testat byta Router och kanal.
Vi hade samma problem förra året vilket faktiskt aldrig fick nätverket upp igen, då kom Telia med nytt modem. (Inte router, den andra routern vi testat var en extra jag hade liggandes)

Vårt Wifi är visst Telias problem. Deras internet, deras modem, deras router.

Kanske inte låter så likt eller ens är så likt , men änsålänge stämmer mycket in och jag vill fortfarande ha i tro att det är samma/liknande problem.

Av Xubunticious

Skulle just komma in på Sweclockers för att starta en tråd om mitt problem, tänkte checkar runt lite om någon har samma problem och voila din tråd med beskrivet exakt samma problem.

Jag hoppas du hittar någon konkret lösning, vi har också Telia i vår familj, som sagt allt mellan sekunder och timme är vårt nere också, och förr var det endast vid nedladdning, belastning av routern numera är det tillochmed ibland man kollar Nyheter från mobilen, och ja detta händer *minst* 10 ggr/dag på olika enheter.
Enda skillnaden mellan våra problem är att vi använder P-320W Zyxel Router.

*Note: Det är farsan som har hand om att ringa Telia vid problem och dylikt, och "familje" datorn på nedervåningen har inte detta problem, då den kör trådat från Routern. Så det är endast Wifit som krånglar och inte vill han hålla på med Telia bara för min och min brors problem här på övervåningen.
**Har testat mitt Usb Nätverkskort, Mobil, Inbyggda Trådlösa Nätverkskort. Samt min brors likaså.

Av Xubunticious
Skrivet av RaW D Coy:

jag som precis skaffade mig en 1tb extrern hdd med usb 3.0.
vad menar dom med gamla usb 3.0 enheter kommer inte kunna dra nytta av nya hastigheten? Hur fan vet man om man har en gamal usb 3.0? det finns väll bara en usb 3.0?

''Den nya standarden ska vara kompatibel med tidigare protokoll och bibehålla full kompatibilitet med USB 3.0- såväl som USB 2.0-enheter. Gamla USB 3.0-enheter och kablar kommer däremot inte kunna dra nytta av den nya hastigheten, vilket inte är ett problem för majoriteten konsumentprodukter där andra faktorer sätter stopp före överföringsgränssnittet.''

Kommer nog stå på produkter man köper om det är Usb 3.0 "Nya" , det de menar med gamla måste ju vara produkter innan lanseringen, dvs din externa h-disk.