Inlägg

Inlägg som NewGen har skrivit i forumet
Av NewGen
Skrivet av destoxes:

Inte haft några problem med min ASUS RT-AC66U förutom att det är en del krångel att installera mobilt bredband, men när det funkar, då funkar det! Den kan heller inte hitta min externa hårdisk men det kanske beror på att den är 3.0. (ska inte 3.0 vara bakåtkompatibel med 2.0?)

Vilket nät uppstår problemet när du ska köra mobilt bredband? Vad konstigt att den inte hittar din hårddisk. Det är ingen bra. Fler och fler diskar har stöd nu för USB 3.0. Har du testat med USB 2.0? Hur stor är disken du ansluter?

Av NewGen

ASUS RT-AC66U eller Asus RT-N66U

Vet att AC66U är snabbare, men läste en snabb recension av AC66U att den inte riktig var bra efterträdare till N66U. Bland annat att den var ostabil och dålig firmware. Ni som har testat dessa. Vad tycker ni? Vilken är att satsa på? Glöm priset.

Av NewGen

Topp 5 webshoppen av datorer

Hej.

Jag vill gärna höra era åsikter om vilka dom topp 5 webshopparna av datorer/datorkomponenter är. Finns många shoppar. Ranka dom från 1-5.

Av NewGen
Skrivet av Justbecause:

Nu pratar jag inte endast om deras SSD'er, utan även om deras minnen och nätagg, haft det + en Vertex 2, allt är skit, de må vara billigare, men satsar hellre på pålitliga saker och skiter i vad de kostar bara det är stabilare, gick från Vertex 2 till Corsair Force GT, mycket bättre trots samma styrkrets, men har ny gått till Plextor och de är det bästa byte jag gjort

Skickades från m.sweclockers.com

Ok det var ju tråkigt att du haft dålig erfarenhet med dom. Har bara SSD från dom och kan inte klaga. Dom äldre SSD:na har haft ju SandForce styrkretsarna och vi vet alla vilka problem dom haft. Den nya Vector är deras egna styrkrets. Samsung är ju också populär. En stabil SSD framför en snabb hellre.

Av NewGen
Skrivet av Justbecause:

Det jag ägt från dem, diskusionerna om dem i detta forum (och andra), RMA statistiken som finns, hur de beter sig som företag över lag etc

Skickades från m.sweclockers.com

Vilka modeller har du ägt? Äger själv en Vertex 4 och aldrig haft problem med den.

Av NewGen
Skrivet av Justbecause:

OCZ är crap oavsett vad du väljer ur deras sortiment

Skickades från m.sweclockers.com

Och det här baserar du på vad?

Av NewGen

Är OCZ Vector något bra att ha? Hur stabil är disken? Vet att den är ganska nya.

Av NewGen
Skrivet av Ozzed:

Oskärmat. Finns inget i ett normalt hem som kan orsaka sådan Crosstalk att skärmad kabel är nödvändigt. Dessutom presterar de sämre än en oskärmad om man inte jordar dem ordentligt. Vill du vara säker på bra fräs så kör Cat-6-kabel, men det räcker med oskärmat.

Hur jordas nätverkskablar?

Av NewGen

Ska köpa nätverkskabel - skärmad eller oskärmad?

Ska köpa lite nätverkskablar och undrar om jag ska välja skärmad eller oskärmad. Kablarna kommer sitta ihop med andra kablar (strömkablar). Minst 10st. Är det skärmad eller oskärmad som är lämpligast?

Av NewGen

Söker skärmad HDMI 1.4

Hej. Försöker hitta en skärmad HDMI 1.4 kabel som har guldpläterad kontakt. Vill gärna att den ska stödja 1.4 eller 1.4a. Någon som kan rekommendera en för under 500kr? Den ska vara helst 1,5 meter men upp till 2 meter går också bra.

Av NewGen

Corsair 650D front panel

Hello Corsair!

Is it possible to buy front panel for 650D that have internal USB 3.0 header or is adapter only way to go?

Av NewGen

Har Corsair kommit ut med en ny revision gällande interna USB 3.0 kontakter eller är det adapter som gäller?

Av NewGen

Vilken 120mm fläkt är bäst för utsug i 650D chassit? Ljudnivån spelar mig inte nå roll, bara den inte tickar.

Av NewGen

Kommer främst köra Cubase 6. Den slukar väl väldigt mycket kraft när man har igång en hel del vst?

Av NewGen

Går det att inaktivera grafik delen i Ivy Bridge?

Av NewGen

Jag menar med värmeproblem så kommer prollen ha kortare livslängd (slitas mer) jämfört mot en som inte har där av Sandy Bridge-E som alternativ. Men det verkar bara vara problem med värmen när man överklockar den så jag antar jag inte behöver oroa mig?

Av NewGen

Kommer köra H100i. Hur blir det med livslängden då? Kommer inte överklocka. Jag betalar hellre mer för nåt säkert och som inte kommer ge nå bekymmer i framtiden. Sandy Bridge-E skulle då vara ett alternativt, men den kommer ju fasas ut snabbare än Ivy då Haswell är på väg.

Av NewGen

Ivy Bridge i7 3770K eller annan processor

Funderar på i7 3770K men läst om att den har värme problem. Kommer belasta den med lite video och musikskapande. Kommer inte överklocka den iaf. Ska man köra på den här eller en annan socket? Nån som kör på den här och kan dela med sig erfarenheter kring denna processor?

Av NewGen
Av NewGen
Skrivet av peji89:

Har ett 650D och H100 i den och kan säga att det tyvär är omöjligt att sätta radiatorn i fronten.
Sen angående fläktfilter i toppen, antar du hade tänkt använda det som insug ? Jag skulle tro det mest förstörde luft cirkulationen i chassit.
Men självklart går det testa !

MVH / Petter

Jo då blir det för kort slangarna. Toppen kommer användas som insug för H100. Kommer det vara det vara dåligt att placera en filter ovanför?