Inlägg

Inlägg som endnoy har skrivit i forumet
Av endnoy

@Kent:

från Bahnhof:

"Poängen är att bara lämna ut uppgifter när det gäller allvarliga brott. Tack vare den konstruktionen har vi bra chanser att slippa lämna ut uppgifter om våra kunder. Vid allvarliga brott lämnar vi ut uppgifter till Polisen, ingen annan."

Intressant när Jon Karlung, vd för Bahnhof, lämnar bara ut info vid allvarliga brott.

Av endnoy

fluga

Skrivet av anon162230:

VR, är bara en fluga.

Som med internet, bara en fluga

Av endnoy

"Gratis" W10?

Jag börjar bli lite orolig när Windows operativ system delas ut bara sådär gratis överallt. Hoppas att det inte kommer likna alla dessa "gratis" program och spel som finns överallt. Först är det gratis och sedan måste du koppla ditt bankkort till nya W10....

Av endnoy

Skolan "investerar" i 5 platser lyckas denna team vinna några matcher i stora tävlingar. Så kommer skolan att tjäna pengar på det också som "e-sport manager".

Av endnoy

en Riktig prima Sweclockers artikel

Av endnoy

Matrix

Skrivet av HurMycket:

Tanken är väl att kunna placera ens virtuella kropp i valfri miljö/scenario. Med tillräckligt verklighetstrogen VR blir möjligheterna oändliga.

blir väl som i Matrix

Av endnoy
Skrivet av nyllet83:

I artikeln står det att alla serier som Netflix själva producerar skall spelas in i 4K. Betyder det att alla inspelningar fr.o.m nu kommer spelas in i 4K eller att de redan tidigare börjat med inspelningar i 4K? Alltså, är t.ex House of Cards inspelad i 4K eller kommer de sända en uppskalad version?

Skickades från m.sweclockers.com

Tror nog att det vi får just nu (HD format) är nerskalad. Ganska säker på att kameror de använder för att filma med är proffskameror med bättre kvalitet än HD.

Av endnoy
Skrivet av Sisyfos:

i7 är inte onödigt för spel och det är ju redan bevisat, inget att ens diskutera.
Sen vilka spel en i7:a hjälper i är ju en annan sak men det hjälper i de flesta spelen om man vill uppnå 120/144FPS, att uppnå 60FPS når dock en i5:a i nästan alla spel och gör den inte det så brukar överklockning fixa det.

Angående portningen så får vi väl hoppas det men med tanke på hur "CoD: Ghosts" blev trots systemkraven så kanske man inte ska ha för höga förhoppningar, dock så verkar ju Infinity Ward ha en historia av att skita i PC-porten.

Det är stor betydelse på vilka spel det är frågan om. Vissa spel är mer CPU krävande än andra. Då detta spel är ett "stort nätverk"(Watch Dogs spel) antar jag att det är mycket CPU beräkningar som behövs när man spelar.

Av endnoy

Det känns som att det är 99% sannolikt att få trojan om man installerar någon "Gratis" program på datorn eller mobilen.

Av endnoy

Tror att 4k utbud kommer att expanderas snabbt på nätet. Då Netflix och andra internet tjänster kommer att erbjuda det. Så självaste "Standard TV" kommer att minskas då det mesta kommer att går över till data-trafik.
Netflix har sagt att minimum bandbreds kravet för 4k sändning är 15MB/s, vilket är rätt så standard i många länder.

Av endnoy

matrix

Skrivet av anon190792:

Akta Emil så du inte trillar ner!

Riktigt grym sak det där. Och spela skräck spel lär vara en annan upplevelse. Allt dyker upp mitt framför ögonen istället för några cm bort D:

Jag har också funderat på det. Det skulle vara möjligt att simulera ett perfekt kontorslandskap. Allt dator arbete skulle man kunna göra hemma.

Man spar pengar på mindre lokaler. Minskar trafiken. Man spar tid, om det är långt att pendla till sitt jobb etc. Omöjligt är det nog inte^^

Men då blir det som i Matrix, där människor är kopplade till "nätet"

Av endnoy

Ännu ett verktyg att komma närmare kunden (oss)...

Av endnoy

Radio tjänsten måste hänga i svängarna nu. De kan nu passa på att lägga avgiften på alkohol. "Radio-Alkoholavgift"

Av endnoy

Vad är det som blir varmt? om CPU är död så är CPU bara en prydnad/skal och ända som fungerar är som urverket som går på batteri?

Av endnoy

Måste vara väldigt simpelt att vara en designer för alla dessa tabblets och smartphones.

Av endnoy

Kanske Microsoft har en framtid.

Av endnoy

Känns som varenda utannonsering som MS har så stämmer det sällan till vad de lovar. Och hur ska man ha tillit på ett sådant stort företag. Verkar som nu när Steve Ballmer är VD så är detta företag ansvarslös. Hoppas att detta ändrar på sig annars kommer inte MS vara ett företag om ca 50 år eller så

Av endnoy
Skrivet av Ozzed:

Det beror förståss på hur man ser på saker, men det jag tycker, personligen alltså, är att det som MS gör "rätt" nuförtiden är snarare en produkt av att de rättar till sådant som folk klagar på.

För att det ska bli rätt från början är det bra om man lyssnar på vad communityt tycker innan man lanserar en produkt. Det spelar ingen större roll vad slutprodukten blir om det är ett resultat av att man har backat från vad som från början var idiotier, utan då framstår det bara som att man fiskar efter att verka som ett företag som lyssnar på feedback.

Sedan angående att köra Microsofts produkter... Ja, jag har Windows 7 och har testat Windows 8 och 8.1 extremt ingående. Men vad spelar det för roll?

Om jag påstår att en ost med arsenik är en dum idé framstår du i det här fallet som han som frågar "hur kan du veta det när du inte har smakat?" Om de sedan ändrar sig och tar bort arseniken så gör inte det dem till hjältar precis.

Mer som att MS förtroende sjunker för varje gång de ändrar på sina beslut.

Av endnoy
Skrivet av Herr Nordman:

Okej få se nu.

DRM / Inget begagnat = 180
Indiespel / Ingen egenpublicering = 180
Inget Headset = 180
Kinect alltid inkopplat = 180

180 + 180 + 180 + 180 = 720

Vänta lite nu, XBOX 720? Var allt detta planerat redan från början?!

Och sedan när MS backar med allt så kör vi 720/720=ONE

Av endnoy

sweet, kommer säkert att vara liknande appar sedan med denna funktion.