Inlägg

Inlägg som MostRandom har skrivit i forumet
Av MostRandom

Så man får den som en uppdatering som hämtas av windows update...?

Skrivet av strejf:

Som jag förstår det kommer den uppgraderas med en riktig licens. Annars kan du ju vänta och uppgradera direkt till RTM om du vill vara helt säker.

Av MostRandom

Jag har också ett 970 kort, det funkar bra för mig. Jag ska inte lämna tillbaks kortet men däremot tycker att man borde få någon slags kompensation för det "misstaget" Nividia gjorde. Åtminstone borde man få några spel, rabattkupong eller nånting åt det hållet. Vad tycker Netonnet och alla andra som äger ett 970 och inte vill lämna tillbaks den?

Av MostRandom

återställa

Skrivet av TobeyTech:

Hej!

Jag skulle behöva installera om mitt Operativsystem för att det inte går att starta. Jag undrar om jag kan spara alla filer på hårddisken och ha kvar dom i en mapp efter att jag har avinstallerat och installerat ett nytt. Jag tänkte på mappen "Windows.old" som bildas efter en ominstallation, går det att göra en sådan mapp och lägga in det man vill spara där?

Skrivet av fredrikstorm:

Bästa du kan göra är att stoppa in skiva/usb-minne och välja repair och sen låta den söka efter fel. Fungerar relativt ofta. Annars kan du ju koppla in ett usb-minne med t.ex. ubuntu live på och kopiera till en extarn disk.

Hej, jag har en fråga om jag gör en fabriksåterställning men försvinner operativsystemet windows 7 det här fallet eller är det bara filer och sånt och sen får man datorn som ny