Inlägg

Inlägg som Pyroblasted har skrivit i forumet
Av Pyroblasted

Tackar för svaren. Köpte en brygga vilket då borde fungera.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pyroblasted

Omvandling av WiFi till trådad anslutning

Hej,
Har stött på ett problem med hårdvara till nätverket. Jag har en WiFi signal som jag vill göra om till en trådad anslutning för att sedan koppla det till en switch. Min fråga är då vilken typ av hårdvara behöver jag för att omvandla WiFi signalen till en trådad anslutning?

Av Pyroblasted
Skrivet av TobiasRX:

Vad har du för processor?

i5 4690k. Glömde att säga att inte heller cpu är maxad i spel så jag är 99% säker på att det inte är cpu.

Värt att säga är att jag inte är ute efter tech support då jag varit genom den processen flera gånger utan lösning.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pyroblasted

Returnering av grafikkort pga mjukvarufel?

För ca 3-4 månader sen köpte jag nya grafikkort (2x970) och sen dess har det varit problem av olika slag konstant. Det nya problemet sen ett par veckor tillbaka är dålig framerate och låg gpu-användning. Själva korten verkar vara stabila men i spel så underpresterar korten rejält (senaste exempel är Dying Light där jag får ca 30 fps på lägsta inställningar). Jag undrar då vad jag kan göra eftersom jag är duktigt trött på att inte kunna använda mina kort pga dåliga drivrutiner.

Av Pyroblasted
Skrivet av elklazor:

Vart fick du 1440p ifrån?
Ifall han frågar efter en 144hz så är det väl ganska klar t att han spelar?

Har själv använt en http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2442876 (och dess föregångare) i några år och måste säga att jag är väldigt nöjd.

Har själv en sådan skärm, och det är värt att påpeka att den inte har DisplayPort. Värt att tänka på då det enda sättet att få ut 144hz från den skärmen är via DVI-D dual link som verkar mer och mer ersättas av DisplayPort.

Av Pyroblasted

Redigerade så bra jag kunde, inga bilder eftersom jag bara har mobilkamera som inte visar särskilt mycket.

Av Pyroblasted

Problem att starta windows

Hej,

tidigare idag så startade jag om datorn efter att den gick allmänt trögt. Då fick jag ett meddelande om att processorn hade för hög temperatur så jag stängde av den och försökte känna efter om det var några konstigheter med den, men kände inget. Efter ett tag med att den varit avstängd så provade jag att sätta igång den, men den kommer inte förbi loading I windows.

Så jag undrar därför om processorn troligtvis har tagit stryk av värmen eller om det skulle kunna vara något annat baserat på hur den beter sig. Vill helst inte byta något I onödan då jag har begränsad budget.

Operativsystem: Windows 8 64bit
Processor: Intel Core i5 2400
Processorkylare: Stock
Moderkort: Asus sabertooth p67
Minne: 4x4 Corsair Vengeance 1600 Mhz
Grafikkort: Sapphire Radeon HD 7970 Ghz
Hårddisk: Kingston 120gb SSD (Vet ej exakt namn) & 3 TB Seagate Barracuda
Nätaggregat:XFX xps-850w-3xs
Övrig kylning: 1x in 120mm back & 1x ut 120mm front
Temperaturer: Okänt

Värt att nämna är att chassit är av typen vedspis och blir extremt varm (Silencio 550)

Av Pyroblasted

Vad är poängen med julgransbelysning i alla regnbågens färger under tangenterna? Jag förstår enkel-färgad belysning, men varför slösa pengar på detta? Tangentbordets målgrupp är uppenbarligen folk som spelar spel, men problemet är att de flesta som spelar spel vet var tangenterna sitter på tangentbordet, och då blir RGB-funktionen helt meningslös.

Av Pyroblasted
Skrivet av Orchid:

Skulle aldrig vilja gå tillbaka till Vanilla.
TBC däremot.. , det är snudd på den perfekta versionen av Wow.

Där snackar vi DJUP och atmosfär.

Djup? Berätta för mig vad som hade så mycket djup och som inte finns nu också.

Av Pyroblasted

Anledningen till att det inte fungerar är att det finns enbart nostalgivärde. Det är inte tillräckligt för att hålla kvar spelare i år framöver. Helt ärligt talat så är mechanics skitkassa i alla Vanilla raids, och du säger att man skulle tycka det var roligt i flera år med exakt samma content att raida hela tiden? Folk klagar ju på bara nästan 1 år av nuvarande raids, hur skulle det då se ut med 9 år gamla, trötta raids i mer än det? Nej, Vanilla är över och ett avslutad kapitel i Blizzards bok, det har de själva sagt gång på gång.

Skrivet av SnowNalle:

Gillar ditt inlägg och håller med till fullt. Dock så måste jag säga att jag upplever samtliga tillägg har varit super.

Problemet med dessa tilläggen är att livscyklen håller inte måttet som "vanilla".
Vem som helst kan få upp en karaktär på nån månad och sedan lägg till några dagar så har du fullt Epic gear.

Spelet blir enklare och enklare för varje gång Blizzard släpper en uppgradering, troligt vis är det för att locka till sig ny publik, men samtligt tappar dom i andra änden.

De tappar oss... Vi som satt och köra BWL och MC tills ögonen blödde och vi läste på om taktiker, vi wipade, vi kämpade!
Idag kan vem som sätta ihop en random raidgroup med LFR och döda allt och gör någon fel så gör det inte så mycket....

//Wow spelare från Beta 2005 - MoP 2013

Då är inte LFR gjord för dig, sluta låtsas att det är det och lämna det till de som det är riktat mot. Det du ska göra är att hitta en guild som kör HC vilket är gjort för sådana som dig. Förstår aldrig varför folk gnäller på LFR när det uppenbarligen inte är gjort för dem.

Av Pyroblasted
Skrivet av TedWyl:

Jag vet jag räknade fel, är besviken nu. Allting är tråkigare nu....

Har de skickat det ännu? Annars kan du ju avbeställa om det blev fel?

Av Pyroblasted
Skrivet av TedWyl:

Jag beställde ifrån co.uk. Då kostar ps4 349.99 euro vilket är 3100 sedan slängde jag i masser andra saker och till slut blev det 5k etersom jag tog masser mer tillbehör.

Om du räknar i euro kan du räkna med en överraskning på ca 1000 kr.

€ - EUR - 8.9 kr.
£ - GBP - 10.6 kr.

5000 SEK = 560 EUR.
560 GBP = ca 6000 kr.

Av Pyroblasted
Skrivet av Carlj:

Sjalvklart sitter man vid ett arbetsbord ifall man kan. Jag gick och kopte bord och stol ENBART for att kunna sitta ordentligt nar jag ska spela/jobba.

Bara for att man har en laptop betyder inte det att man vill sitta som en ostbage vid soffbordet varje gang man ska spela. Daremot ar det mojligheten att FLYTTA pa datorn. Att ta med datorn var du vill(forutsatt att det inte ar en uberspel laptop pa 18"). I mitt fall sa kan jag inte kopa en stationar game dator, om den inte ar storre an ett xbox pga jobbsituation.

Jag pratar om folk som enbart sitter vid arbetsbordet och inget annat, känner några som gör så. De använder den som en stationär men det är en laptop.

Av Pyroblasted

Om du har möjligheten att använda en stationär är aldrig en laptop värt det. Ser så många som köper laptops och sitter vid sitt arbetsbord med den precis som en stationär, totalt onödigt.

Av Pyroblasted

Huh... Verkar som min gamla beta signup från den 16 januari inte gäller längre. Stod att jag ej var registrerad och skulle göra det för att signa upp för beta. Väldigt konstigt eftersom då behövde man inte ens en användare. Gjorde även en beta survey för ett antal månader sen. Så om ni som mig har suttit och väntat och signade upp ungefär när jag gjorde så kan det vara hög tid att kolla så ni verkligen har en användare registrerad.

Av Pyroblasted
Skrivet av sKRUVARN:

Tjae dom får väl ta å göra det kul att levla ist, kolla bara på GW2, där var dock problemet att det var roligare att levla än att köra endgame men fortfarande är det fail om det är tråkigt att levla så det kan dom ju ta att fixa isf kan man tycka.

Imo så är inte problemet att det är för lätt att skaffa gear utan att det inte finns något exlusivt content att sträva efter. Att köra samma content fast svårare är en urusel morot imo och det absolut värsta som hände WoW.

Jag ser hellre att de lägger ner tiden på endgame och inte på levling content då det bara tar upp en bråkdel av ens tid i WoW.

Av Pyroblasted
Skrivet av KingCobra:

Jag vill ha tillbaka glädjen i att man upptäcker och klarar saker i wow. Idag kommer man knappt ihåg hur de nya zonerna ser ut, det finns ingen anledning att ta sig till dem efter man levlat förbi dem. Man behöver inte lämna huvudstaden överhuvudtaget efter man dingat 90.

Visst behöver man inte, men det finns en hel del att göra utanför om man bara hittar på något att göra. Själv är jag i huvudstaden endast när jag antingen tar portal eller kollar Auction House i någon minut. Kommer även ihåg exakt hur alla zoner ser ut och var allting finns i dem.

Av Pyroblasted
Skrivet av Delapsus:

Finns några saker jag skulle vilja ändra på i WoW:

  • Svårighetsgraden - Det har blivit för lätt nu att geara upp sin char vilket gör att spelet känns helt enkelt för lätt

  • Ny hero class - Gillade blizzards tänk med DK men skulle gärna att de skapade en ny hero class fast ranged t.ex. archmage, Dark Ranger m.m.

  • Levlingen - Går alldeles för snabbt att dra 1-60 utan något item som ger bonus xp.

  • Talent tree - Tyckte mer om det gamla än det som används nu då det inte blir någon variation bland spelarna som kör samma klass.

Varför vill du ha seg levling? Det roliga kommer ju inte förrän vid endgame, så varför ödsla en massa onödig tid på det mindre roliga? Är själv ofattbart trött på att levla och de flesta jag pratar med i guild och skype säger samma sak, att det är tråkigt och drygt att levla.

Av Pyroblasted
Skrivet av Luden*:

Mitt bidrag
http://i.imgur.com/PjjlFyq.jpg

http://i.imgur.com/PjjlFyq.jpg

Edit: Högupplösta detaljer kanske inte syns här. Vet inte om det är tillåtet att visa upp orginal storleken?

Råkar inte ha den i 1080p?

Av Pyroblasted
Skrivet av Tumnus:

För att vara riktigt ärlig så är striderna vid Dark Portal helt sinnessjukt tråkiga. Det är antingen 10 Alliance personer som är för dåliga för att gå 1v1 som hänger där och dödar allt i sin väg eller en grupp Hordes som gör likadant. Så fort som det dyker upp en grupp med 3-5 pers så flyr dessa personer. Dock gnäller folk för att gnälla. Det är samma personer som gnällde att det var för svårt i vanillah och fick Blizzard att göra det enklare redan från början.

Det är sant, striderna vid Dark Portal är väldigt tråkiga, och det är lite det som är poängen. Folk säger att de vill ha world pvp men när det väl händer så ska det ändå gnällas.

Vad man lär sig ifrån detta så kvittar det vad som händer, det kommer ändå alltid finnas folk som gnäller och klagar.