Inlägg

Inlägg som typone har skrivit i forumet
Av typone

@Gurk: jag glömde skriva att det var en bärbar dator jag var på jakt efter.

Av typone

Köpråd för gaming dator 10k

Hej!
Är på jakt efter en bärbar dator i prisklassen 8-10k. Jag har kollat runt ganska mycket och det verkar som att de flesta gamingdatorer kommer med nvidia gtx 960m i den prisklassen. Och jag vill nog ha gtx 960m minst. Annars har jag nog bara som krav att det ska vara minst 256gb i minne och skärmstorleken 15.6"

Så kan någon vänlig själ hjälpa mig att hitta den mest prisvärda datorn?
Mvh, Typone

Av typone
Skrivet av Gurk:

Ja, kolla om du kan aktivera nätverkskortet manuellt via nätv och delningscenter. Sedan kan du ta ett span i engetshanteraren för att se så du har fått med alla enheters drivrutiner.

Skickades från m.sweclockers.com

Om jag går in på enhetshanteraren så hittar datorn någon wireless network adapter. Jag har testat att uppdatera den, inaktivera och aktivera igen. Om jag kollar på dess egenskaper så står det
"den här enheten orsakar en resurskonflikt(kod 12)"

Av typone

Nätverksproblem efter uppdatering till win 10

Hej!

Jag uppdaterade mim bärbara dator för någon dag sen till win 10 och efter det har jag inte lyckats få igång det trådlösa nätverket på datorn. Det är en acer som har några år på nacken. Det finns en knapp på den vänstra sidan av tangentbordet som man kan stänga av/sätta på wifi med och den ska lysa/blinka grönt när wifi är på. Efter uppdateringen så är det precis som att den där knappen har slutat fungera för det händer ingenting när man trycker på den. Om man felsöker problemet på datorn så står det bara att man ska stoppa i en internetkabel. Någon som har någon som helst ide om vad jag ska göra?

/Typone

Av typone

Långsamt internet med repeater

Hej!
Jag bor i ett tvåvåningshus och vi kör med trådlöst internet. Routern och modemet är på undervåningen och så har vi en repeater på övervåningen för bättre täckning. Problemet är att om man kollar på t.ex speedtest.net så får jag ut cirka 2-3 Mbts när jag är på övervåningen och runt 15 på undervåningen. Vi betalar för 30 Mbts. Vart kan problemet ligga att det blir så mycket långsammare på övervåningen? Är det repeatern? Eller routern kanske? Ska tillägga att jag har flyttat runt på repeatern på övervåningen och satt den där den fungerar bäst.

Tacksam för svar /Typone

Av typone

tänkte bara i stort sätt installera operativsystemet på ssd:n så det räcker nog med 60 gb men tack för hjälpen!

Av typone

Behöver köpråd

Hej Sweclockers, mitt första inlägg här!

Har länge funderat på att bygga en ny dator då den jag använder i nuläget är kass. Jag har några delar som ska användas och det är ett moderkort och en processor.

moderkort -> http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A89GTD_PROUSB3/#sp...
processor -> http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=451982#extra

ramminnen som jag ska beställa -> http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=451982#extra

sååååå nu till min fråga: vad ska jag skaffa för nätagg och grafikkort? jag har ungefär 3000 att spendera så kom med förslag!

jag ska även köpa en ssd och en mekanisk hårddiisk. funderar på en ssd på 60 gb och en mekansik på 1-2tb.. och dessa betalar mamma och pappa

tack på förhand!