Inlägg

Inlägg som OrrE har skrivit i forumet
Av OrrE

Finns det RSS-läsare installerat från början? Hittar inte den i så fall. Om inte, vilket program kör ni med?

Av OrrE

Okay, tack Tompathepilot. Hittade den här på webhallen också http://www.webhallen.com/prod.php?id=37935 kan den vara nåt tro?

Av OrrE

Ska själv köpa mig en extern hårddisk och funderade på LaCie Porsche, men har hört så mycket dåligt om den så kikar efter andra alternativ. Ni skriver att USB2 är segt, hur segt är det? Kan man spela upp filmfiler från den externa disken eller går det bara att lagra dom där? Funderar också på om man kanske skulle köpa en tom kassett (eller vad det heter) och sätta i en disk själv. De behöver väl extra ström också?

Av OrrE

Åh, herre... Vad kan det tänkas kosta? 15 000?

Av OrrE

Tidigt, ganska precis efter man löst första "pusslet" och ska hjälpa en att döda "the drows" (eller vad dom hette). När jag e vid han som behöver hjälp så kan jag trycka på nollan och markera nåt annat så att svärdet kommer fram. När jag trycken på femman springer gubben rätt emot skogen och stannar upp där. Har inte testat å starta om det för batterierna dog när jag testade andra spel.

Av OrrE

Tackar back. Får du Yeti-sports att fungera? Det låser sig för mig bara. De spel som blir i en liten ruta uppe till vänster går inte å göra nåt åt så att de blir över hela skärmen va? Baldur's Gate verkar lite konstigt också. Verkar som att det är en som gömmer sig för mig så jag inte kan döda honom. Lite synd för det spelet hade man nog kunnat ha kul med länge.
don_thomaso, bör man ha nån speciell storlek på kartorna för att det ska synas bra? Funderar på att testa det där.

Av OrrE

Tackar tackar Nu så fungerar det skitbra. Alla spel jag har fungerar dock inte. Har du några tips på bra spel? Som kanske tillochmed är i sånt format att de täcker hela skärmen?

Av OrrE

Hmmm, nu har jag gjort så här:
Installerat programmet och de där drivisarna som man var tvungen å ha med för det funkade inte annars. Connectat telefonen och valt "Other features" och "Java". Tryckte på "Java App Loader" men då kunde man inte trycka på "save options" så jag tryckte på "Read options" först och när jag gjort det kunde jag klicka i rutan "Java App Loader" och sen "Save options". Är det det man ska göra eller? Den här meningen gör mig lite orolig "Then click set and restart your phone." Det finns ju andra knappar i fönstret som det står "set" på men de verkar inte ha med det att göra? Vill ju inte ha sönder den.

Av OrrE

Hmm, står att det kan vara farligt att använda dom programmen ju :s Nåt speciellt man ska tänka på back?

Av OrrE

Någon som fått ordning på skickandet av javaprogram/spel till telefonen eller? Var och hämtade min kabel idag och blev lite besviken när jag märkte att det inte går att skicka .jar-filer till telefonen

Av OrrE

Hehe, nja det hjälpte föga. Hittar inte någon fil vid det namnet och som du sa så verkar det snarare som han spelar Wolfenstien. Blir så trött. Ska man behöva formatera hårddisken nu igen
Tack iaf. Inte nån annan som haft samma problem?

Edit: Jag har nu ominstallerat Steam och det fungerar som det ska. Någon moderator kan väl låsa/ta bort tråden.

Av OrrE

Steamproblem eller något annat problem?

När jag ska starta CS 1.6 så kommer följande felmeddelande upp.
Vad kan det vara för något?

Av OrrE

Haha. Fan va coolt. Tackar.
Men det finns inget sätt att söka i playlisten eller??

Av OrrE

Måste man göra något speciellt för att kunna styra musen? Eller tar det bara outhärdligt lång tid för den att ansluta? Jag kan styra winamp men verkar inte som jag kan styra musen Har en T610 och en tysk blåtandsgrej till datorn köpt på e-bay för endast 35 € inklusive frakt. Den fungerar till allt annat ju.
Kan man söka i playlisten på något av de andra programmen? (Kör Pc Control nu) Det är liksom lite jobbigt att bläddra tusen låtar upp eller ner.

Av OrrE

Datorfel

Jag har precis köpt en ny dator med följande komponenter:
Mobo: Asus A7V8X-X KT400
CPU: AMD Athlon XP2800+
RAM: TwinMOS Original 512Mb
HDD: Western Digital Caviar XL WD1200JB 120Gb
GPU: Hightech Excalibur ATI Radeon 9500Pro 128Mb

När jag försökte installera Win XP på den, låste den sig och jag startade om datorn. Då kom en ruta upp där jag valde att fortsätta installationen men det stod att den inte hittade något licensavtal. ??? Då startade datorn om sig fast inget hände när den gjort det. Lampan på moderkortet lyser och skärmen får ström och den har kontakt med grafikkortet. Men skärmen är svart och den bootar inte. Jag kommer inte ens in i BIOS. Snälla hjälp mig.

Av OrrE

Ok. Tackar tackar. Trodde väl att det var något sådant. Verkade lite lurt. Kollade in de olika nuffrorna om kortet och kom fram till att ett g4 ti4200 var mycket bättre.

Av OrrE

Är detta bra??

Hittade ett sånt här kort Gainward GeForce FX 5200 128MB DDR
- AGP, "PRO/660TV",Tv-Out, Retail för 1086 kr. Låter konstigt eftersom FX-kretsen ju är det nyaste Nvidia-chipset. Är detta något att ha??