Inlägg

Inlägg som JDybeck har skrivit i forumet
Av JDybeck

Halloj

Validering: http://valid.canardpc.com/2743589
Steam: http://steamcommunity.com/id/JDybeck/

Bra initiativ! Hörde av en kompis att detta spel var grymt så det vore kul att testa

Av JDybeck

Tips på plattforms-spel

Tjenare!
Jag har på senaste taget varit väldigt sugen på att spela plattforms-spel igen. Tänker då främst på spel som "Jak and Daxter", "Spyro"(Till PS1) och "Crash Bandicoot". Men det jag undrar då över är om det finns några nya spel i samma anda som dessa som jag kanske inte märkt?

Det jag letar efter ska helst finnas på PS3 men PC funkar det med.
Förlåt om det är dåligt med information om vad jag söker men om ni tycker att ett spel som ni tyckt passar in på beskrivning så skriv gärna en kommentar om varför det är bra och posta gärna en trailer eller gameplay från det.

Kan passa på att länka min Steam profil bara för att om ni är intresserade att se om det av någon chans redan finns där. http://steamcommunity.com/id/JDybeck/games?tab=all

Tack på förhand och jag ser fram emot era svar!

Av JDybeck

När det första Crysis kom ut så blev jag chockad över hur vackert spelet var. Körde det på högsta kvalité då med så när gräs rörde sig utav friktionen runtom det blev jag helt bortom mig. Vattnet var även fantastiskt och hela ön var nog det vackraste jag sett i ett datorspel.

Jak and Daxter har även en speciell plats i mitt hjärta eftersom att det var en sån stor värld där du aldrig behövde ladda (om du inte teleporterade dig) och är ett av mitt favoritspel genom tiderna. Tycker att byarna var så vackra och jag kommer ihåg hur alla zoner ser ut i stor detalj.

Av JDybeck
Skrivet av phixip:

Haha, tänkte nyss återkomma till det ;D japp kan någon svara på det. En lättnad om ps3 Tack så mycket

Skickades från m.sweclockers.com

Du kan inte spela spel som du köpt för PS3 på PC genom detta.
När Portal 2 släpptes till PS3 så fick man med en kod som man kunde använda för att även spelet till datorn på steam. Alltså: Köp Portal 2 (nytt) till PS3 och du får det även till ditt Steam-konto på PC / Mac.

Hade varit grymt om det funkade så att jag kunde göra som du undrade över men tyvärr så är det inte så.

Av JDybeck

Hur slår sig den här delen mot de tidigare spelen? Är ett stort fan av Crysis serien men har av ekonomiska problem inte kunnat få tag på det och har därför inte fått någon speltid på det alls.

Kommer förmodligen köpa det senare när jag vet att jag har pengar att använda till det. Menar då endast Single-playern eftersom att det är den delen jag är intresserad av.

Av JDybeck

Vill du ha ett spel som inte kostar i månaden och är rätt så olikt WoW så borde du testa Guild Wars 2.
RPG är det rätta ordet för det eftersom att du får själv göra val i spelet. Du har en egen story som du följer genom världen som ändrar sig beroende på vad du är för ras och vilken bakgrund du bestämt att den ska ha när du skapar din karaktär.

Världen är fantastiskt vacker och man spenderar en väldans massa tid på att bara se sig runt. Medans du håller på med dina quests så kanske ett event börjar vid dig som du då kan göra och få mer XP och rewards ifrån. Bossarna är fantastiska och även fast spelet har blivit rätt så dött på låg-level delen så är det en del höglevlade som fortfarande spelar.

Men eftersom att det är så stor skillnad mellan WoW och GW2 så kanske du borde kolla upp ett par videos av det innan du bestämmer dig såklart. Engångskostnad från antingen en affär eller bara ladda ner digitalt.

Av JDybeck

Har aldrig spelat kortspel på dator och har inte spelat det överhuvudtaget sen Yu-Gi-Oh var hetaste grejen när jag gick i 4an i skolan. Men jag känner att det kan vara intressant att testa "Hearthstone" som det döpts till. Mest för att det är gratis och jag har redan kunskap inom Warcraft-universumet så det kan bli kul att se hur det blir. Ska nog testa det i alla fall.

Av JDybeck

Det absolut bästa måste ju vara slutmusiken man hör när man klarade Pokémon Red eller Blue. Nostalgi i all ära men den musiken gör mig fortfarande glad.

Eller hela Pokémon var iförsig grym musik

Av JDybeck

Jag skulle gärna vilja ha en Beta key om du har någon över

Tack på förhand!