Inlägg

Inlägg som dpitsson har skrivit i forumet
Av dpitsson
Skrivet av 13ers3rk:

Har dom felsta som spelar aggressionsproblem eller vad är det frågan om? Själv säger jag med lugn ton "Fan" sen spelar jag på.

Det är väl så att många spelar med mer inlevelse än vad du gör, det gäller att man brinner för det man gör.
Tillbaka till topic, själv brukar jag sätta en välplacerad näve på numpaden. Det händer att tangenterna lossnar ibland, men det är lätt fixat

Av dpitsson

Jag tror absolut att du kommer gilla det du kommer att uppleva, tyvärr så blir det inte samma känsla, som många har påpekat tidigare, för oss som spelade competative på vanilla/tbc/wotlk-tiden. Efter den perioden i mitt wow-spelande blev wow aldrig riktigt detsamma. Det blev ett tidsfördriv och en transportsträcka istället för en upplevelse. Tillslut slutade det med att man sitter med 16 max-levlade karaktärer samt otaliga gamla guilder som har splittrats. Många som lägger av, byter spel, skaffar andra intressen o.s.v

Dock som ny spelare finns det hur mycket som helst att upptäcka och uppleva. Jag tror inte att någon som inte har spelat wow som verkar ha den passion för spel som du har kommer att bli besvikna om de skulle börja spela.
Se bara till att du har någon att spela med, för det förhöjer verkligen upplevelsen.

Av dpitsson

Okej, tack för snabbt svar.

Är lite orutinerad när det gäller att processorsockets och fästanordningar etc, hur funkar det egentligen. om en processor har en 1366 socket, är det samma fästanordning för alla 1366 sockets eller är det olika fästanordningar men alla olika passar med varandra?

Av dpitsson

Ny kylning till Intel i7 930

Under senaste tiden har jag märkt att min CPU är väldigt varm under full load, då snackar vi 90 grader och över. Så jag tänkte köpa en ny CPUkylare, men samtidigt vill jag inte riva hela datorn för att sätta in en ny kylare så jag tänkte höra här om ni vet om det finns något kylsystem som har samma fästanordning, med samma mått som Intel i7 930s standardkylare. i7:an har en 1366 socket.

http://images.bidorbuy.co.za/user_images/671/1530671_100217101052_5960_Intel_Socket_LGA1366_Cooler_-_Heatsink_and_Fan_xl.jpg
Bild på standardkylningen.

Jag hittade en som jag tror har samma: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=660644&cks=ASS&assoc=B99EC1DD-959C-4C0C-9D36-284FB69F5D76#extra

Vore tacksam för svar om den kylare som jag hittade skulle funka utan att montera ner hela datorn, alternativt om det finns andra kylare som jag har missat som är mer prisvärd.

Av dpitsson

Okej, då ska jag ta och kila iväg till Inet imorgon och köpa mig ett nytt grafikkort då. Tack för snabba svar!

Av dpitsson

Nytt grafikkort till gammalt moderkort

Tjena

Mitt stackars ATI Radeon HD 5770 verkar se ljuset på tunneln nu efter ett par års slitsamt arbete. Då jag byggde ihop den datorn jag har nu för ett par år sedan är jag inte säker på att ett nytt grafikkort passar in på mitt gamla Asus P6T se moderkort.

Mina ögon fastnade för detta grafikkortet: http://www.inet.se/produkt/5409637/msi-geforce-gtx-660-2048mb
och jag har som sagt http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1366/P6T_SE/#specifications
Så min fråga till er där ute är helt enkelt om detta grafikkortet skulle passa på mitt moderkort.

Tacksam för svar!