Inlägg

Inlägg som skrytt har skrivit i forumet
Av skrytt

Pratade precis med inets kundtjänst men dom kunde inte tala om vad jag hade för köplats då min order var för ny ( beställde 28 december) men kundtjänst gissade att det rörde sig om 2-300 som står i kö på gigabyte 3080 gaming oc.

Frågade hur många kort som brukar komma med varje leverans och på det svarade dom att det rör sig om allt mellan nån pall och några enstaka kort.

Av skrytt

Angående Inet och leverans datum så står det högst upp: förväntad leveransdag 4 januari, men det är bara att fet glömma. Sen på själva kortet (gigabyte gaming oc) så står det 03/01 nu.

Gjorde min beställning 12/28 och då stog det att kortet skulle finnas i lager onsdagen därpå.

Sitter och försöker få tag i supporten nu för att försöka få reda på min köplats.

Av skrytt

Har en p20 pro idag och rätt ofta när jag öppnar programhanteraren så ser jag att filhanteraren är öppen utan att jag öppnat den.

Kommer ofta upp reklam på saker som jag bara har pratat om utan att söka på just dom sakerna, tex så pratade jag med morsan om att ha skifferplattor i trädgården en dag och samma kväll när jag öppnar telefonen så har jag reklam för skifferplattor i fb och insta m.m

Har även funderat på den där google gps grejen som talar om för mig vilken väg som är bäst att ta till jobbet m.m, hur vet telefon vart jag jobbar samt hur vet den vilka dagar jag jobbar utan att jag talat om det för telefonen

Av skrytt

Uphere rgb 123-5 fläktar. Hiss eller diss?

Hittade ett 5 pack med rgb fläktar från Amazon som jag tyckte såg riktigt schyssta ut
men hur pass bra eller dåliga tror ni dom är? Tanken är att köpa två 5 pack och ha dom överallt i chassit.

Även tänkt ha såna på en 360mm radiator isf.

Fläktarna ifråga: https://www.amazon.com/upHere-Wireless-Airflow-Adjustable-RGB...

Hittar ingenting om dessa fläktar här på sweklockers.

Av skrytt

Tror inte det går såvida du inte har ett define C med TG orginal. fästena som behövs för att fästa glaset finns väl bara om man har glas orginal

Av skrytt

Riktigt snyggt tycker jag! Har alltid velat ha ett cleant moderkort

Av skrytt

BF1 är dött på PC mer eller mindre tills en ny DLC kommer ut i mars eller när det var.
Det är på konsol man ska spela tydligen för där alla spelare finns.

Av skrytt
Skrivet av jensenjr:

sitter med precis samma problem. inskaffade nyligen en till xfx 7970 för att få bf4 bland annat att flyta i eyefinity. detta gillar dock inte det övre kortet. det undre har ok temp 70-80 ca som är rimligt! men funderar på en NZXT Kraken G10 GPU Bracket på bara det övre kortet. tror det kan vara en bra investering då det är dåligt med andra alternativ.

näe är inte löst men lite bättre har det blivit då jag fått in nån mer fläkt m.m men funderar starkt på att skaffa sånt där nzxt bracket till båda korten.

Har även bytt kylpasta utan nån nämnvärd temp skillnad.

Av skrytt

Trevligt kontor du hade där

Tycker burken är riktigt fin ja

Av skrytt
Skrivet av nisse_379:

Om du vill får du gärna slänga upp en bild på hur du gjort i fronten, för det är just insug av kalluft jag känner behöver förbättras också. Kan ju sätta i botten, men då blockeras flödet av nedersta grafikkortet. Har även funderat på om jag kan få in någon fläkt vid 5.25" platserna så att cpukylaren får lite luftström mot sig.

Ska försöka ta nån bild sen eventuellt

Av skrytt
Skrivet av nisse_379:

Märker du någon tempskillnad med 11 fläktar vs. 7-8 (eller 5 som följer med för den delen)? Kör med mina precis som de kom från fabrik, enda jag har utöver det är grafikkortet/n och en noctua uh14d. Går knappast för varmt i nuläget, men med ett grafikkort till kanske det är schysst med lite mer blås i burken, även om all varmluft från dem skjutsas ut med referenskylarna.

Ptja, kan ju lägga upp ett galleri. Är ju inget märkvärdigt alls egentligen. Asus zabertooth z77, i7 3770k, 2x7970 ref och lite annat monterat i chassit

För mig behövdes det lite mer flås i lådan så satte två 140mm i botten två i fronten sen två bakom front fläktarna och satte en skiva mellan dom för att skapa en typ av "vindtunnel" och det fungerar hyfsat bra måste jag säga men då kör jag mina fläktar väldigt tysta. Hade som från fabrik först men då fick jag dåligt insug av kallluft och det var då mitt övre grafikkort gick varmt så jag slängde in dom fläktarna jag hade hemma

Alltid kul att se andras Enthoo

Av skrytt
Skrivet av nisse_379:

Snyggt!

Köpte relativt nyligen ett likadant chassi, och jag kan bara instämma, väldigt väl genomtänkt och hög kvalitetskänsla. Väldigt, väldigt bra vattenkylningsmöjligheter, men jag kör luft jag också. Att hitta ett bättre chassi ens i närheten av denna prisklass, med denna kvalitet och utrymme oavsett om man kör luft eller vatten lyckades inte jag med iaf Får hem mitt andra 7970 i dagarna också, så ska nog ge mig på att testa din fläktlösning. Båda mina är med referenskylare så de behöver all luft de kan få. Den enda tråkigheten är att man inte kan montera sidofläktar vid grafikkorten. Funderar på att tillverka en bracket för ett par 140mm fläktar som man kan fästa i chassit bak och framtill, kommer ju att vispa runt samma luft visserligen så din lösning är kanske smidigare.

Jag har också funderat på corsairs af 140 silent, vad säger du om dem tillsammans med phanteks fläktar?

Kul att fler kör med luft i detta chassi Nej men det fungerar alldeles utmärkt.

Min fläktlösning fungerar men inte helt optimalt kanske då det översta kortet ligger på mellan 77-83 grader vid spelande ett bra tag, spelbart men skulle vilja ha ned tempsen en bit till. Innan jag gjorde min fläkt lösning hade jag uppemot 95 grader :S men då har jag XFX kylaren också.

Går själv i tankarna att byta ut alla fläktar till Corsair AF 140mm eller köpa ett gäng med Phantek fläktar att fylla burken med, har ju bara 11st i burken nu:P

Du får slänga upp ett galleri du också sen när du fått ihop allt som du vill ha det

Av skrytt

Snyggt skrivbord du har då

Av skrytt
Skrivet av DubStepBooy:

Snyggt skrivbord Checka mitt i galleri

Tackar Ska ta och göra det

Av skrytt
Skrivet av atiradeon:

Jag söker sådana här:
http://www.aquatuning.se/advanced_search_result.php?keywords=...

Jag hittar det ingenstans, jag vill ha det till slangar med ytterdiameter 13mm.
De skall vara röda eller svarta.

Någon som vet något ställe ?

http://www.coolerkit.se/shop/anti-kink-coils-361c1.html

Av skrytt

Hur gör dom för att få bort värmen då?
Den borde väl byggas upp och byggas upp som i en vanligt olje dränkt pc.

Av skrytt
Skrivet av heeet:

Min bror hade problem med CS:GO, stängdes av eller blåskärm. Löste sig med att uppdatera BIOS, då han också kör med AMD FX processor.
Kanske kan hjälpa

Har han msi afterburner igång så prova stänga av det för det fungerade för mig

Av skrytt
Skrivet av Hardy:

Ladda ner CCleaner och kör den och även reparera ,men spar inte det du har reparerat som en fil och efter det så funkar nog det!.

Hittade boven för mig var msi afterburner, stängde av det och sen fungerade det

Av skrytt
Skrivet av quarskel:

Hejsan!
Köpte CS GO härom veckan, men får det inte att fungera. Är det någon som kan ha några tips på vad det kan vara? jag får upp detta meddelande: Kunde inte starta spelet(programmet körs redan).

Det jag provat är:
- Kollat att processen körs, den körs i ca 5 sek innan den stängs av igen.
- Tagit bort .cfg filer.
- Installerat om.
- "Verifiera integriteten i spelcache".

Jag har nu fått 15 minuters speltid efter att jag startat de så många gånger. Mina vänner säger oxå att det kommer upp att jag är ingame CS GO, men det försvinner nästan lika fort.

Vad kan det vara? Tacksam för hjälp

Har samma problem som dig

Har provat installera om steam och massa annat men inget som fungerat hittils.

Av skrytt
Skrivet av Makan747:

http://i.imgur.com/8jbDvmX.png

Den där trä bordet du har dina skärmar på, vart fick du tag på den?

En ikea lack hylla som jag satt fyra ben på bara benen finns på ikea också.